Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ecranul tactil GMC Yukon nu funcționează

Odată cu democratizarea noilor tehnologii, utilizarea intensivă a smartphone-urilor, conexiunea la internet 24 de ore din XNUMX și rețelele sociale, era evident că mașinile se vor ține de fenomene. Și după era radio-ului auto cu DVD care ar putea fi încorporat în GMC Yukon, de câțiva ani încoace multe mașini au fost echipate cu ecrane tactile. Deși acest lucru oferă un anumit confort, odată cu tehnologia apar și problemele. Astăzi vom încerca să vă ajutăm să rezolvați un problemă de ecran tactil care nu mai funcționează pe GMC Yukon. Pentru a realiza acest lucru, în primul rând, vom vedea avantajele de a avea un ecran tactil în autovehiculul dvs., apoi diferitele probleme cu ecranul tactil la GMC Yukon și, în sfârșit, cum să le rezolvi.

Beneficiile unui ecran tactil pe GMC Yukon

Înainte de a putea vedea de ce ecranul tactil al GMC Yukon nu mai funcționează, vom vedea mai întâi toate atributele pozitive pe care ți le va oferi acest echipament. Ne vom concentra doar pe ecranele tactile native, cele incluse de producător și nu pe cele cumpărate în centrele auto. În acest articol este o listă a aspectelor pozitive și a caracteristicilor interesante ale unui ecran tactil inclus în autovehiculul dvs.:

 • Capacitatea de a viziona conținut multimedia pe ecran.
 • Oportunitatea de a rămâne pe un traseu GPS cu un ecran de dimensiuni considerabile.
 • Obține acces la multe opțiuni de setare pe autovehiculul său datorită sistemului de operare integrat în ecran
 • Sincronizați-vă smartphone-ul și, în consecință, primiți apeluri.
 • Ușurință în utilizare a ecranului tactil, spre deosebire de butoanele și butoanele utilizate anterior
Weiterlesen:
Cum se deschide GMC Yukon XL cu o baterie descărcată?

.

Complicații ale ecranului tactil GMC Yukon

Vom trece acum la secțiunea pe care doriți să o cunoașteți cel mai mult de ce nu mai funcționează ecranul tactil al GMC Yukon? Pentru a face acest lucru, am încercat să identificăm toate problemele care există pe ecranele tactile ale autovehiculului dumneavoastră. Nu există 50 de probleme diferite, dar acestea fiind spuse, iată principalele pe care le puteți întâmpina:

 • Ecranul tactil al meu GMC Yukon nu se mai aprinde: Aceasta este una dintre cele mai generale situații pe un autovehicul cu ecran, în cele mai multe cazuri este o problemă de alimentare, mergeți la secțiunea următoare pentru a obține soluția la această problemă
 • Ecranul tactil al autovehiculului meu nu mai răspunde: Dacă ecranul tău rămâne blocat pe o pagină și nu mai reacționează, cu siguranță este o eroare în sistemul de operare al ecranului tău.
 • Ecranul tactil al GMC Yukon meu se aprinde și se oprește fără niciun motiv: În acest caz, cu siguranță ești victima unui scurtcircuit.

Cum se corectează ecranul tactil GMC Yukon

După ce a descoperit de ce ecranul tactil al GMC Yukon nu mai funcționează , vom încerca să vă oferim soluțiile la fiecare dintre problemele pe care le puteți întâlni. Mai jos sunt soluțiile pentru fiecare dintre problemele principale ale ecranului tactil:

 • Ecranul tactil nu se aprinde deloc: În acest caz, va trebui să verificați partea de alimentare a ecranului tactil, de cele mai multe ori va fi o siguranță arsă, așa că verificați starea siguranței.
 • Ecranul tactil este înghețat: în această circumstanță, așa cum am afirmat mai înainte, este cu siguranță o eroare prin care treceți, va trebui să încercați deconectați/reconectați siguranțele, pentru a reporni ecranul . Dacă acest lucru nu funcționează, este posibil să aveți o problemă cu versiunea sistemului de operare al ecranului, asigurați-vă că contactați distribuitorul. Dacă doar GPS-ul dvs. este defect, puteți actualiza GPS-ul GMC Yukon urmând acest tutorial.
 • Ecranul tactil al GMC Yukon se aprinde și se oprește fără niciun motiv: în acest scenariu, este foarte probabil să fiți victima unui scurtcircuit. Verificați starea siguranțelor și conectorilor dvs., dacă nu puteți descoperi nimic, duceți autovehiculul la un electrician auto care poate remedia problema.
Weiterlesen:
De ce ușa mea de combustibil este blocată pe GMC Yukon?

Pentru a obține mai multe sfaturi despre GMC Yukon, aruncați o privire la categoria GMC Yukon.

Legătura cu publicația principală