Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ecranul tactil Ford Explorer nu funcționează

Odată cu democratizarea noilor tehnologii, utilizarea intensivă a smartphone-urilor, conexiunea la internet 24 de ore din XNUMX și rețelele sociale, era evident că mașinile vor adera la această tendință. Iar după era radio-ului auto cu DVD care ar putea fi integrat în Ford Explorer, de câțiva ani încoace multe mașini sunt dotate cu ecrane tactile. Cu toate acestea, acest lucru oferă un anumit confort, cu tehnologia vine și preocupările. Astăzi vom încerca să vă ajutăm să remediați un problema cu ecranul tactil care nu mai merge pe Ford Explorer. Pentru a face acest lucru, pentru început, vom afla avantajele de a avea un ecran tactil în mașină, apoi diferitele complicații ale ecranului tactil la Ford Explorer și, în sfârșit, cum să le rezolvi.

Beneficiile unui ecran tactil pe Ford Explorer

Înainte de a putea afla de ce nu mai funcționează ecranul tactil al Ford Explorer, vom afla mai întâi toate atributele pozitive pe care ți le va oferi acest echipament. Ne vom concentra doar pe ecranele tactile native, pe cele integrate de producător și nu pe cele cumpărate în centrele auto. Iată o listă cu avantajele și caracteristicile interesante ale unui ecran tactil integrat în mașina dvs.:

 • Capacitatea de a viziona conținut multimedia pe ecran.
 • Abilitatea de a urmări un traseu GPS cu un ecran de dimensiuni considerabile.
 • Obține acces la multe opțiuni de setare ale mașinii sale datorită sistemului de operare integrat în ecran
 • Sincronizați-vă smartphone-ul și, în consecință, primiți apeluri.
 • Ușurință în utilizare a ecranului tactil, spre deosebire de butoanele și butoanele utilizate anterior
Weiterlesen:
Cum deconectez bateria la Ford Explorer?

.

Complicații ale ecranului tactil Ford Explorer

Vom trece acum la secțiunea pe care ești cel mai interesat să o cunoști de ce nu mai funcționează ecranul tactil al Ford Explorer-ului meu? Pentru a face acest lucru, am încercat să determinăm toate complicațiile care există pe ecranele tactile ale mașinii tale. Nu există 50 de complicații diferite, dar acestea fiind spuse, pe acest site sunt cele mai importante prin care ați putea trece:

 • Ecranul tactil de pe Ford Explorer nu se mai aprinde: Acesta este unul dintre cazurile cele mai generale pe o mașină cu ecran, în cele mai multe cazuri este o problemă de alimentare, mergeți la secțiunea următoare pentru a obține soluția la această problemă
 • Ecranul tactil al mașinii mele nu mai răspunde: Dacă ecranul tău rămâne blocat pe o pagină și nu mai răspunde, probabil că este o eroare în sistemul de operare al ecranului tău.
 • Ecranul tactil al Ford Explorer se aprinde și se oprește fără niciun motiv: În acest caz, cu siguranță ești victima unui scurtcircuit.

Cum se rezolvă ecranul tactil Ford Explorer

după ce a văzut de ce ecranul tactil al Ford Explorer nu mai funcționează , vom încerca să vă oferim soluțiile la fiecare dintre complicațiile pe care le puteți întâlni. Mai jos sunt soluțiile pentru fiecare dintre cele mai importante complicații ale ecranului tactil:

 • Ecranul tactil nu se aprinde deloc: în acest caz, va trebui să verificați partea de alimentare a ecranului tactil, în cele mai multe cazuri va fi o siguranță arsă, deci verificați starea siguranței.
 • Ecranul tactil este înghețat: în acest caz, așa cum am spus mai înainte, probabil că este o eroare pe care o întâmpinați, va trebui să încercați deconectați/reconectați siguranțele, pentru a reporni ecranul . Dacă acest lucru nu funcționează, este posibil să aveți o problemă cu versiunea sistemului de operare al ecranului, asigurați-vă că contactați distribuitorul. Dacă doar GPS-ul dvs. este defect, puteți actualiza GPS-ul Ford Explorer urmând acest tutorial.
 • Ecranul tactil al Ford Explorer se aprinde și se oprește fără niciun motiv: în acest scenariu, este foarte probabil să fiți victima unui scurtcircuit. Verificați starea siguranțelor și conectorilor dvs., dacă nu găsiți nimic, duceți mașina la un electrician auto care poate rezolva problema.
Weiterlesen:
Cum se stinge lumina de serviciu Ford Explorer

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Ford Explorer, aruncați o privire la categoria Ford Explorer.

Legătura cu publicația principală