Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ecranul tactil Chevrolet Spark nu funcționează

Odată cu democratizarea noilor tehnologii, utilizarea considerabilă a smartphone-urilor, conexiunea la internet 24 de ore din XNUMX și rețelele sociale, era clar că mașinile vor urma fenomenele. Iar după era radio-ului auto cu DVD care ar putea fi încorporat în Chevrolet Spark, de câțiva ani încoace, multe mașini au fost construite cu ecrane tactile. Cu toate acestea, acest lucru oferă un anumit confort, cu tehnologia vine și preocupările. În acest articol vom încerca să vă ajutăm să rezolvați o problemă problemă de ecran tactil care nu mai funcționează pe Chevrolet Spark. Pentru a face acest lucru, pentru început, vom afla avantajele de a avea un ecran tactil în vehiculul dvs. cu motor, apoi diferitele Probleme cu ecranul tactil la Chevrolet Spark și, în sfârșit, cum să le rezolvi.

Beneficiile unui ecran tactil pe Chevrolet Spark

Înainte de a putea afla de ce ecranul tactil al Chevrolet Spark nu mai funcționează, vom afla mai întâi toate atributele pozitive pe care ți le va aduce acest echipament. Ne vom concentra doar pe ecranele tactile native, pe cele integrate de producător și nu pe cele cumpărate în centrele auto. În acest articol este o listă a aspectelor pozitive și a caracteristicilor interesante ale unui ecran tactil integrat în autovehiculul dvs.:

 • Capacitatea de a viziona conținut multimedia pe ecran.
 • Capacitatea de a urmări un traseu GPS cu un ecran de dimensiuni considerabile.
 • Obțineți acces la multe opțiuni de setare pe autovehiculul său datorită sistemului de operare inclus în ecran
 • Sincronizați-vă smartphone-ul și, în consecință, primiți apeluri.
 • Ușurință în utilizare a ecranului tactil în comparație cu butoanele și butoanele utilizate anterior
Weiterlesen:
Cum să resetați odometrul pe Chevrolet Spark

.

Probleme cu ecranul tactil Chevrolet Spark

Vom trece acum la partea pe care sunteți cel mai interesat să o cunoașteți de ce ecranul tactil al Chevrolet Spark-ul meu nu mai funcționează? Pentru a face acest lucru, am încercat să identificăm toate problemele care există pe ecranele tactile ale autovehiculului dumneavoastră. Nu există 50 de probleme diferite, dar acestea fiind spuse, pe acest site sunt cele mai importante pe care le puteți întâlni:

 • Ecranul tactil de pe Chevrolet Spark nu se mai aprinde: Acesta este unul dintre cele mai de bază cazuri ale unui autovehicul cu ecran, în majoritatea cazurilor este o problemă de alimentare, mergeți la secțiunea următoare pentru a remedia această problemă
 • Ecranul tactil al autovehiculului meu nu mai răspunde: Dacă ecranul tău rămâne blocat pe o pagină și nu mai reacționează, cu siguranță este o eroare în sistemul de operare al ecranului tău.
 • Ecranul tactil al Chevrolet Spark se aprinde și se oprește fără niciun motiv: În acest caz, cu siguranță ești victima unui scurtcircuit.

Cum se corectează ecranul tactil Chevrolet Spark

după ce a văzut de ce ecranul tactil al Chevrolet Spark nu mai funcționează , vom încerca să vă oferim soluțiile la fiecare dintre problemele pe care le puteți întâlni. Mai jos sunt soluțiile pentru fiecare dintre cele mai importante probleme ale ecranului tactil:

 • Ecranul tactil nu se aprinde deloc: În acest caz, va trebui să verificați partea de alimentare a ecranului tactil, de cele mai multe ori va fi o siguranță arsă, așa că verificați starea siguranței.
 • Ecranul tactil este înghețat: în acest caz, așa cum am explicat mai înainte, este cu siguranță o eroare pe care o întâmpinați, va trebui să încercați deconectați/reconectați siguranțele, pentru a reporni ecranul . Dacă acest lucru nu funcționează, este posibil să aveți o problemă cu versiunea sistemului de operare al ecranului, nu uitați să contactați distribuitorul. Dacă doar GPS-ul dvs. este defect, puteți actualiza GPS-ul Chevrolet Spark urmând acest articol.
 • Ecranul tactil al Chevrolet Spark se aprinde și se oprește fără niciun motiv: în această situație, este foarte probabil să fii victima unui scurtcircuit. Verificați starea siguranțelor și conectorilor dvs., dacă nu găsiți nimic, duceți autovehiculul la un electrician auto care poate remedia problema.
Weiterlesen:
Becul de ulei Chevrolet Spark care rămâne aprins

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Chevrolet Spark, aruncați o privire la categoria Chevrolet Spark.

Legătura cu publicația principală