Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ecranul tactil Chevrolet Silverado nu funcționează

Odată cu democratizarea noilor tehnologii, utilizarea pe scară largă a smartphone-urilor, conexiunea la internet 24 de ore din XNUMX și rețelele sociale, era evident că mașinile vor adera la direcție. Iar după era radio-ului auto cu DVD care ar putea fi încorporat în Chevrolet Silverado, de câțiva ani încoace, multe mașini au fost construite cu ecrane tactile. Deși acest lucru oferă un anumit confort, odată cu tehnologia vin și preocupările. Astăzi vom încerca să vă ajutăm să rezolvați o problemă problemă de ecran tactil care nu mai funcționează pe Chevrolet Silverado. Pentru a realiza acest lucru, pentru început, vom descoperi avantajele de a avea un ecran tactil în autovehiculul dvs., apoi diferitele Complicații ale ecranului tactil la Chevrolet Silverado și, în sfârșit, cum să le rezolvi.

Beneficiile unui ecran tactil la Chevrolet Silverado

Înainte de a putea afla de ce ecranul tactil al Chevrolet Silverado nu mai funcționează, vom descoperi mai întâi toate aspectele pozitive pe care ți le va aduce acest echipament. Ne vom concentra doar pe ecranele tactile native, pe cele integrate de producător și nu pe cele cumpărate în centrele auto. În acest articol este o listă a aspectelor pozitive și a caracteristicilor interesante ale unui ecran tactil integrat în autovehiculul dvs.:

 • Posibilitatea de a viziona conținut multimedia pe ecran.
 • Capacitatea de a urmări un traseu GPS cu un ecran de dimensiuni considerabile.
 • Obțineți acces la multe opțiuni de setare pe autovehiculul său datorită sistemului de operare inclus în ecran
 • Sincronizați-vă smartphone-ul și, prin urmare, primiți apeluri.
 • Ușurință în utilizare a ecranului tactil, spre deosebire de butoanele și butoanele utilizate anterior
Weiterlesen:
Ce combustibil pentru Chevrolet Silverado?

.

Complicații ale ecranului tactil de la Chevrolet Silverado

Vom trece acum la secțiunea pe care ești cel mai interesat să o cunoști de ce ecranul tactil al Chevrolet Silverado nu mai funcționează? Pentru a face acest lucru, am încercat să distingem toate complicațiile care există pe ecranele tactile ale autovehiculului dumneavoastră. Nu există 50 de complicații diferite, dar acestea fiind spuse, în acest articol sunt principalele pe care le puteți întâlni:

 • Ecranul tactil al Chevrolet Silverado nu se mai aprinde: Aceasta este una dintre cele mai de bază situații pe un autovehicul cu ecran, în multe cazuri este o problemă de alimentare, mergeți la secțiunea următoare pentru a remedia această problemă
 • Ecranul tactil al autovehiculului meu nu mai răspunde: Dacă ecranul tău rămâne blocat pe o pagină și nu mai reacționează, probabil că este o eroare în sistemul de operare al ecranului tău.
 • Ecranul tactil al Chevrolet Silverado se aprinde și se oprește fără niciun motiv: Într-un astfel de caz, cu siguranță ești victima unui scurtcircuit.

Cum se remediază ecranul tactil Chevrolet Silverado

după ce a văzut de ce ecranul tactil al Chevrolet Silverado nu mai funcționează , vom încerca să vă oferim soluțiile la fiecare dintre complicațiile pe care le puteți întâlni. Mai jos sunt soluțiile pentru fiecare dintre principalele complicații ale ecranului tactil:

 • Ecranul tactil nu se aprinde deloc: într-un astfel de caz, va trebui să verificați partea de alimentare a ecranului tactil, în cele mai multe cazuri va fi o siguranță arsă, așa că verificați starea siguranței.
 • Ecranul tactil este înghețat: în această circumstanță, așa cum am spus mai înainte, probabil că este o eroare pe care o întâmpinați, va trebui să încercați deconectați/reconectați siguranțele, pentru a reporni ecranul . Dacă acest lucru nu funcționează, este posibil să aveți o problemă cu versiunea sistemului de operare al ecranului, nu uitați să contactați distribuitorul. Dacă doar GPS-ul dvs. este defect, puteți actualiza GPS-ul Chevrolet Silverado urmând acest tutorial.
 • Ecranul tactil al Chevrolet Silverado se aprinde și se oprește fără niciun motiv: în această situație, este foarte probabil să fiți victima unui scurtcircuit. Verificați starea siguranțelor și conectorilor dvs., dacă nu găsiți nimic, duceți autovehiculul la un electrician auto care poate rezolva problema.
Weiterlesen:
Lumina ABS rămâne pe Chevrolet Silverado, ce să faci?

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Chevrolet Silverado, accesați categoria noastră Chevrolet Silverado.

Legătura cu publicația principală