Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ecranul tactil Cadillac DTS nu funcționează

Odată cu democratizarea noilor tehnologii, utilizarea considerabilă a smartphone-urilor, conexiunea la internet 24 de ore din XNUMX și site-urile de internet, era evident că mașinile vor adera la fenomene. Și după era radio-ului auto cu DVD care ar putea fi adăugat Cadillac DTS, de câțiva ani încoace multe mașini sunt preîncărcate cu ecrane tactile. Deși acest lucru oferă un confort specific, odată cu tehnologia vin și preocupările. În acest articol vom încerca să vă ajutăm să remediați un problemă de ecran tactil care nu mai funcționează pe Cadillac DTS. Pentru a face acest lucru, pentru început, vom descoperi avantajele de a avea un ecran tactil în mașină, apoi diferitele complicații ale ecranului tactil la Cadillac DTS și, în sfârșit, cum să le rezolvi.

Beneficiile unui ecran tactil pe Cadillac DTS

Înainte de a putea afla de ce ecranul tactil al Cadillac-ului dvs. DTS nu mai funcționează, vom descoperi mai întâi toate aspectele pozitive pe care vi le va oferi acest echipament. Ne vom concentra doar pe ecranele tactile native, pe cele integrate de producător și nu pe cele cumpărate în centrele auto. În acest articol este o listă cu avantajele și caracteristicile interesante ale unui ecran tactil integrat în mașina dvs.:

 • Capacitatea de a viziona conținut multimedia pe ecran.
 • Oportunitatea de a rămâne pe un traseu GPS cu un ecran de dimensiuni considerabile.
 • Acces la multe opțiuni de setare pe mașina lui datorită sistemului de operare inclus în ecran
 • Sincronizați-vă smartphone-ul și, în consecință, primiți apeluri.
 • Ușurință în utilizare a ecranului tactil, spre deosebire de butoanele și butoanele utilizate anterior
Weiterlesen:
Cum vă setați farurile pentru faza scurtă la Cadillac CTS?

.

Probleme cu ecranul tactil Cadillac DTS

Vom trece acum la partea pe care doriți să o cunoașteți cel mai mult de ce nu mai funcționează ecranul tactil al Cadillacului meu DTS? Pentru a face acest lucru, am încercat să distingem toate complicațiile care există pe ecranele tactile ale mașinii tale. Nu există 50 de complicații diferite, dar acestea fiind spuse, pe acest site sunt cele mai importante pe care le puteți întâlni:

 • Ecranul tactil al Cadillacului meu DTS nu se mai aprinde: Acesta este unul dintre cele mai generale cazuri ale unei mașini cu ecran, în multe cazuri este o problemă de alimentare, mergeți la secțiunea următoare pentru a remedia această problemă.
 • Ecranul tactil al mașinii mele nu mai răspunde: Dacă ecranul tău rămâne blocat pe o pagină și nu mai răspunde, este aproape sigur o eroare în sistemul de operare al ecranului tău.
 • Ecranul tactil al Cadillacului meu DTS se pornește și se oprește fără niciun motiv: Într-un astfel de caz, cu siguranță ești victima unui scurtcircuit.

Cum se corectează ecranul tactil Cadillac DTS

După ce a descoperit de ce ecranul tactil al Cadillac-ului DTS nu mai funcționează , vom încerca să vă oferim soluțiile la fiecare dintre complicațiile pe care le puteți întâlni. Mai jos sunt soluțiile pentru fiecare dintre cele mai importante complicații ale ecranului tactil:

 • Ecranul tactil nu se aprinde deloc: într-un astfel de caz, va trebui să verificați partea de alimentare a ecranului tactil, în cele mai multe cazuri va fi o siguranță arsă, așa că verificați starea siguranței.
 • Ecranul tactil este înghețat: în această circumstanță, așa cum am spus mai înainte, este aproape sigur o eroare prin care treceți, va trebui să încercați deconectați/reconectați siguranțele, pentru a reporni ecranul . Dacă acest lucru nu funcționează, este posibil să aveți o problemă cu versiunea sistemului de operare al ecranului, nu uitați să contactați distribuitorul. Dacă doar GPS-ul dvs. este defect, puteți actualiza GPS-ul Cadillac-ului DTS urmând acest articol.
 • Ecranul tactil al Cadillac-ului DTS se pornește și se oprește fără niciun motiv: în acest scenariu, este foarte probabil să fii victima unui scurtcircuit. Verificați starea siguranțelor și conectorilor dvs., dacă nu găsiți nimic, duceți mașina la un electrician auto care poate remedia problema.
Weiterlesen:
Indicatorul pentru centura de siguranță rămâne aprins pe Cadillac-ul meu DTS

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Cadillac DTS, aruncați o privire la categoria Cadillac DTS.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector