Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ecranul tactil BMW X5 nu merge

Odată cu democratizarea noilor tehnologii, utilizarea pe scară largă a smartphone-urilor, conexiunea la internet 24 de ore din 5 și site-urile de internet, a fost evident că mașinile vor adera la fenomene. Iar după era radio-ului auto cu DVD care ar putea fi adăugat la BMW XXNUMX, de câțiva ani încoace multe mașini sunt echipate cu ecrane tactile. Cu toate acestea, acest lucru aduce un confort specific, cu tehnologia vine și preocupările. În acest articol vom încerca să vă ajutăm să remediați un problema ecranului tactil care nu mai merge pe BMW X5. Pentru a realiza acest lucru, în primul rând, vom descoperi avantajele de a avea un ecran tactil în autovehiculul dvs., apoi diferitele probleme cu ecranul tactil pe BMW X5 și, în sfârșit, cum să le rezolvi.

Beneficiile unui ecran tactil pe BMW X5

Înainte de a putea verifica de ce ecranul tactil al BMW X5 nu mai funcționează, vom descoperi mai întâi toate punctele pozitive pe care ți le va oferi acest echipament. Ne vom concentra doar pe ecranele tactile native, pe cele integrate de producător și nu pe cele cumpărate în centrele auto. Iată o listă cu aspectele pozitive și caracteristicile interesante ale unui ecran tactil integrat în autovehiculul dvs.:

 • Capacitatea de a viziona conținut multimedia pe ecran.
 • Abilitatea de a rămâne pe un traseu GPS cu un ecran de dimensiuni considerabile.
 • Acces la multe opțiuni de setare pe autovehiculul său datorită sistemului de operare integrat în ecran
 • Sincronizați-vă smartphone-ul și, prin urmare, primiți apeluri.
 • Ușurință în utilizare a ecranului tactil, spre deosebire de butoanele și butoanele utilizate anterior
Weiterlesen:
Lampa de frână BMW X5 rămâne aprinsă, ce să faci?

.

Probleme cu ecranul tactil BMW X5

Vom trece acum la secțiunea pe care sunteți cel mai entuziasmat să o cunoașteți de ce ecranul tactil al BMW-ului meu X5 nu mai funcționează? Pentru a realiza acest lucru, am încercat să determinăm toate problemele care există pe ecranele tactile ale autovehiculului dumneavoastră. Nu există 50 de probleme diferite, dar acestea fiind spuse, în acest articol sunt cele mai importante prin care ați putea trece:

 • Ecranul tactil al BMW-ului meu X5 nu se mai aprinde: Aceasta este una dintre cele mai generale situații pe un autovehicul cu ecran, în majoritatea cazurilor este o problemă de alimentare, mergeți la secțiunea următoare pentru a remedia această problemă
 • Ecranul tactil al autovehiculului meu nu mai răspunde: Dacă ecranul tău rămâne blocat pe o pagină și nu mai reacționează, este aproape sigur o eroare în sistemul de operare al ecranului tău.
 • Ecranul tactil al BMW-ului meu X5 se aprinde și se oprește fără niciun motiv: În acest caz, cu siguranță ești victima unui scurtcircuit.

Cum se corectează ecranul tactil BMW X5

după ce a văzut de ce ecranul tactil al BMW X5 nu mai funcționează , vom încerca să vă oferim soluțiile la fiecare dintre problemele pe care le puteți întâlni. Mai jos sunt soluțiile pentru fiecare dintre cele mai importante probleme ale ecranului tactil:

 • Ecranul tactil nu se aprinde deloc: În acest caz, va trebui să vă uitați la partea de alimentare a ecranului tactil, de cele mai multe ori va fi o siguranță arsă, așa că verificați starea siguranței.
 • Ecranul tactil este înghețat: în acest caz, așa cum am spus mai înainte, este aproape sigur o eroare prin care treci, va trebui să încerci să deconectați/reconectați siguranțele, pentru a reporni ecranul . Dacă acest lucru nu funcționează, este posibil să aveți o problemă cu versiunea sistemului de operare al ecranului, asigurați-vă că contactați distribuitorul. Dacă doar GPS-ul dvs. este defect, puteți actualiza GPS-ul BMW X5 urmând acest tutorial.
 • Ecranul tactil al BMW X5 se aprinde și se oprește fără niciun motiv: în această situație, este foarte probabil să fii victima unui scurtcircuit. Verificați starea siguranțelor și conectorilor dvs., dacă nu puteți găsi nimic, duceți autovehiculul la un electrician auto care poate rezolva problema.
Weiterlesen:
Lumină bujie incandescentă care se aprinde când conduc BMW-ul meu X5

Dacă doriți mai multe tutoriale despre BMW X5, accesați categoria noastră BMW X5.

Legătura cu publicația principală