Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ecranul tactil al Volkswagen Transporter 6 nu funcționează

Odată cu democratizarea noilor tehnologii, utilizarea pe scară largă a smartphone-urilor, conexiunea la internet 24 de ore din 6 și site-urile de internet, era evident că mașinile vor urma această tendință. Și după era radio-ului auto cu DVD care ar putea fi încorporat în Volkswagen Transporter XNUMX, de câțiva ani încoace, multe mașini au fost construite cu ecrane tactile. Deși acest lucru aduce un confort specific, odată cu tehnologia apar și problemele. În acest articol vom încerca să vă ajutăm să remediați un problema ecranului tactil care nu mai merge pe Volkswagen Transporter 6. Pentru a realiza acest lucru, pentru început, vom afla caracteristicile de a avea un ecran tactil în mașină, apoi diferitele Probleme cu ecranul tactil la Volkswagen Transporter 6 și, în sfârșit, cum să le rezolvi.

Beneficiile unui ecran tactil pe Volkswagen Transporter 6

Înainte să vedem de ce nu mai funcționează ecranul tactil al Volkswagen Transporter 6, vom afla mai întâi toate punctele pozitive pe care ți le va oferi acest echipament. Ne vom concentra doar pe ecranele tactile native, pe cele integrate de producător și nu pe cele cumpărate în centrele auto. Iată o listă cu aspectele pozitive și caracteristicile interesante ale unui ecran tactil integrat în mașina dvs.:

 • Capacitatea de a viziona conținut multimedia pe ecran.
 • Oportunitatea de a urmări un traseu GPS cu un ecran de dimensiuni considerabile.
 • Obțineți acces la multe opțiuni de setare ale mașinii sale datorită sistemului de operare inclus pe ecran
 • Sincronizați-vă smartphone-ul și, în consecință, primiți apeluri.
 • Ușurință în utilizare a ecranului tactil, spre deosebire de butoanele și butoanele utilizate anterior
Weiterlesen:
Cum schimb lumina de parcare la Volkswagen Transporter?

.

Probleme cu ecranul tactil Volkswagen Transporter 6

Vom trece acum la secțiunea pe care sunteți cel mai entuziasmat să o cunoașteți de ce nu mai funcționează ecranul tactil al Volkswagen Transporter 6? Pentru a realiza acest lucru, am încercat să identificăm toate problemele care există pe ecranele tactile ale mașinii tale. Nu există 50 de probleme diferite, dar acestea fiind spuse, în acest articol sunt principalele prin care ați putea trece:

 • Ecranul tactil de pe Volkswagen Transporter 6 nu se mai aprinde: Aceasta este una dintre cele mai frecvente situații la o mașină cu ecran, în multe cazuri este o problemă de alimentare, mergeți la secțiunea următoare pentru a obține soluția la această problemă
 • Ecranul tactil al mașinii mele nu mai răspunde: Dacă ecranul dvs. se blochează pe o pagină și nu mai răspunde, este probabil o eroare în sistemul de operare al ecranului dvs.
 • Ecranul tactil al Volkswagen Transporter 6 se aprinde și se oprește fără motiv: Într-un astfel de caz, cu siguranță ești victima unui scurtcircuit.

Cum se rezolvă ecranul tactil Volkswagen Transporter 6

După ce a descoperit de ce ecranul tactil al Volkswagen Transporter 6 nu mai funcționează , vom încerca să vă oferim soluțiile la fiecare dintre problemele pe care le puteți întâlni. Mai jos sunt soluțiile pentru fiecare dintre problemele principale ale ecranului tactil:

 • Ecranul tactil nu se aprinde deloc: într-un astfel de caz, va trebui să vă uitați la partea de alimentare a ecranului tactil, de cele mai multe ori va fi o siguranță arsă, așa că verificați starea siguranței.
 • Ecranul tactil este înghețat: în această circumstanță, așa cum am afirmat mai înainte, este probabil o eroare prin care treceți, va trebui să încercați deconectați/reconectați siguranțele, pentru a reporni ecranul . Dacă acest lucru nu funcționează, este posibil să aveți o problemă cu versiunea sistemului de operare al ecranului, asigurați-vă că contactați distribuitorul. Dacă doar GPS-ul dvs. este defect, puteți actualiza GPS-ul Volkswagen Transporter 6 urmând acest ghid.
 • Ecranul tactil al Volkswagen Transporter 6 se pornește și se oprește fără niciun motiv: în această situație, este foarte probabil să fii victima unui scurtcircuit. Verificați starea siguranțelor și conectorilor dvs., dacă nu găsiți nimic, duceți mașina la un electrician auto care poate rezolva problema.
Weiterlesen:
Unde este siguranța de pornire Volkswagen Transporter?

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Transporter 6, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Transporter 6.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector