Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ecranul tactil al Volkswagen Transporter 5 nu funcționează

Odată cu democratizarea noilor tehnologii, utilizarea pe scară largă a smartphone-urilor, conexiunea la internet 24 de ore din 5 și rețelele sociale, era evident că mașinile vor rămâne la această tendință. Și după era radio-ului cu DVD care ar putea fi încorporat în Volkswagen Transporter XNUMX, de câțiva ani încoace, multe mașini au fost construite cu ecrane tactile. Cu toate acestea, acest lucru aduce un anumit confort, cu tehnologia vine și preocupările. Astăzi vom încerca să vă ajutăm să remediați un problema ecranului tactil care nu mai merge pe Volkswagen Transporter 5. Pentru a face acest lucru, în primul rând, vom descoperi avantajele de a avea un ecran tactil în mașină, apoi diferitele Complicații ale ecranului tactil la Volkswagen Transporter 5 și, în sfârșit, cum să le corectăm.

Beneficiile unui ecran tactil pe Volkswagen Transporter 5

Înainte de a putea afla de ce ecranul tactil al Volkswagen Transporter 5 nu mai funcționează, vom descoperi mai întâi toate punctele pozitive pe care ți le va oferi acest echipament. Ne vom concentra doar pe ecranele tactile native, cele construite de producător și nu pe cele cumpărate în centrele auto. Iată o listă cu avantajele și caracteristicile interesante ale unui ecran tactil încorporat în mașina dvs.:

 • Posibilitatea de a viziona conținut multimedia pe ecran.
 • Abilitatea de a rămâne pe un traseu GPS cu un ecran de dimensiuni considerabile.
 • Acces la multe opțiuni de setare pe mașina lui datorită sistemului de operare inclus în ecran
 • Sincronizați-vă smartphone-ul și, prin urmare, primiți apeluri.
 • Ușurință în utilizare a ecranului tactil în comparație cu butoanele și butoanele utilizate anterior
Weiterlesen:
Ștergătorul blocat pe Volkswagen Transporter

.

Probleme cu ecranul tactil Volkswagen Transporter 5

Vom trece acum la partea pe care sunteți cel mai entuziasmat să o cunoașteți de ce nu mai funcționează ecranul tactil al Volkswagen Transporter 5? Pentru a realiza acest lucru, am încercat să determinăm toate complicațiile care există pe ecranele tactile ale mașinii tale. Nu există 50 de complicații diferite, dar acestea fiind spuse, iată principalele pe care le puteți întâlni:

 • Ecranul tactil de pe Volkswagen Transporter 5 nu se mai aprinde: Acesta este unul dintre cele mai de bază cazuri ale unei mașini cu ecran, în cele mai multe cazuri este o problemă de alimentare, mergeți la secțiunea următoare pentru a obține soluția la această problemă
 • Ecranul tactil al mașinii mele nu mai răspunde: Dacă ecranul tău rămâne blocat pe o pagină și nu mai reacționează, este aproape sigur o eroare în sistemul de operare al ecranului tău.
 • Ecranul tactil al Volkswagen Transporter 5 se aprinde și se oprește fără niciun motiv: În acest caz, cu siguranță ești victima unui scurtcircuit.

Cum se remediază ecranul tactil Volkswagen Transporter 5

După ce a descoperit de ce ecranul tactil al Volkswagen Transporter 5 nu mai funcționează , vom încerca să vă oferim soluțiile la fiecare dintre complicațiile pe care le puteți întâlni. Mai jos sunt soluțiile pentru fiecare dintre principalele complicații ale ecranului tactil:

 • Ecranul tactil nu se aprinde deloc: în acest caz, va trebui să verificați partea de alimentare a ecranului tactil, în cele mai multe cazuri va fi o siguranță arsă, deci verificați starea siguranței.
 • Ecranul tactil este înghețat: în această circumstanță, așa cum am spus mai înainte, este aproape sigur o eroare pe care o întâmpinați, va trebui să încercați deconectați/reconectați siguranțele, pentru a reporni ecranul . Dacă acest lucru nu funcționează, este posibil să aveți o problemă cu versiunea sistemului de operare al ecranului, nu uitați să contactați distribuitorul. Dacă doar GPS-ul dvs. este defect, puteți actualiza GPS-ul Volkswagen Transporter 5 urmând acest ghid.
 • Ecranul tactil al Volkswagen Transporter 5 se aprinde și se oprește fără niciun motiv: în acest scenariu, este foarte probabil să fiți victima unui scurtcircuit. Verificați starea siguranțelor și conectorilor dvs., dacă nu puteți localiza nimic, duceți mașina la un electrician auto care poate rezolva problema.
Weiterlesen:
Lumina cheie pe Volkswagen Transporter rămâne aprinsă

Dacă aveți nevoie de mai multe ghiduri despre Volkswagen Transporter 5, accesați categoria noastră Volkswagen Transporter 5.

Ссылка на основную публикацию