Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ecranul tactil al Volkswagen Transporter 4 nu funcționează

Odată cu democratizarea noilor tehnologii, utilizarea pe scară largă a smartphone-urilor, conexiunea la internet 24 de ore din 4 și site-urile de internet, era evident că mașinile se vor ține de fenomene. Și după era radio-ului auto cu DVD care ar putea fi încorporat în Volkswagen Transporter XNUMX, de câțiva ani încoace, multe mașini au fost construite cu ecrane tactile. Deși acest lucru aduce un anumit confort, odată cu tehnologia apar și problemele. Astăzi vom încerca să vă ajutăm să rezolvați o problemă problema ecranului tactil care nu mai merge pe Volkswagen Transporter 4. Pentru a face acest lucru, pentru început, vom descoperi avantajele de a avea un ecran tactil în mașină, apoi diferitele Probleme cu ecranul tactil la Volkswagen Transporter 4 și, în sfârșit, cum să le rezolvi.

Beneficiile unui ecran tactil pe Volkswagen Transporter 4

Înainte să vedem de ce nu mai funcționează ecranul tactil al Volkswagen Transporter 4, vom descoperi mai întâi toate atributele pozitive pe care ți le va aduce acest echipament. Ne vom concentra doar pe ecranele tactile native, pe cele incluse de producător și nu pe cele cumpărate în centrele auto. Iată o listă cu avantajele și caracteristicile interesante ale unui ecran tactil inclus în mașina dvs.:

 • Posibilitatea de a viziona conținut multimedia pe ecran.
 • Oportunitatea de a urmări un traseu GPS cu un ecran de dimensiuni considerabile.
 • Obțineți acces la multe opțiuni de setare ale mașinii sale datorită sistemului de operare integrat în ecran
 • Sincronizați-vă smartphone-ul și, prin urmare, primiți apeluri.
 • Ușurință în utilizare a ecranului tactil, spre deosebire de butoanele și butoanele utilizate anterior
Weiterlesen:
Portbagajul blocat pe Volkswagen Transporter 4, ce pot face?

.

Complicații ale ecranului tactil al Volkswagen Transporter 4

Vom trece acum la secțiunea pe care doriți să o cunoașteți cel mai mult de ce nu mai funcționează ecranul tactil al Volkswagen Transporter 4? Pentru a realiza acest lucru, am încercat să determinăm toate problemele care există pe ecranele tactile ale mașinii tale. Nu există 50 de probleme diferite, dar acestea fiind spuse, pe acest site sunt cele mai importante pe care le puteți întâlni:

 • Ecranul tactil de pe Volkswagen Transporter 4 nu se mai aprinde: Acesta este unul dintre cele mai generale cazuri pe o mașină cu ecran, în cele mai multe cazuri este o problemă de alimentare, mergeți la secțiunea următoare pentru a remedia această problemă
 • Ecranul tactil al mașinii mele nu mai răspunde: Dacă ecranul tău rămâne blocat pe o pagină și nu mai răspunde, cu siguranță este o eroare în sistemul de operare al ecranului tău.
 • Ecranul tactil al Volkswagen Transporter 4 se aprinde și se oprește fără motiv: În acest caz, cu siguranță ești victima unui scurtcircuit.

Cum se corectează ecranul tactil Volkswagen Transporter 4

după ce a văzut de ce ecranul tactil al Volkswagen Transporter 4 nu mai funcționează , vom încerca să vă oferim soluțiile la fiecare dintre problemele pe care le puteți întâlni. Mai jos sunt soluțiile pentru fiecare dintre cele mai importante probleme ale ecranului tactil:

 • Ecranul tactil nu se aprinde deloc: În acest caz, va trebui să vă uitați la partea de alimentare a ecranului tactil, în majoritatea cazurilor va fi o siguranță arsă, așa că verificați starea siguranței.
 • Ecranul tactil este înghețat: în acest caz, așa cum am menționat anterior, este cu siguranță o eroare pe care o întâmpinați, va trebui să încercați deconectați/reconectați siguranțele, pentru a reporni ecranul . Dacă acest lucru nu funcționează, este posibil să aveți o problemă cu versiunea sistemului de operare al ecranului, nu uitați să contactați distribuitorul. Dacă doar GPS-ul dvs. este defect, puteți actualiza GPS-ul Volkswagen Transporter 4 urmând acest tutorial.
 • Ecranul tactil al Volkswagen Transporter 4 se aprinde și se oprește fără motiv: în această situație, este foarte probabil să fii victima unui scurtcircuit. Verificați starea siguranțelor și conectorilor dvs., dacă nu puteți găsi nimic, duceți mașina la un electrician auto care poate rezolva problema.
Weiterlesen:
Când să schimbi filtrul de particule la Volkswagen Transporter 5?

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Volkswagen Transporter 4, aruncați o privire la categoria Volkswagen Transporter 4.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector