Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ecranul tactil al Volkswagen Touran 3 nu merge

Odată cu democratizarea noilor tehnologii, utilizarea intensivă a smartphone-urilor, conexiunea la internet 24 de ore din 3 și rețelele sociale, era evident că mașinile vor adera la această tendință. Și după era radio-ului auto cu DVD care ar putea fi încorporat în Volkswagen Touran XNUMX, de câțiva ani încoace, multe mașini au fost construite cu ecrane tactile. Cu toate acestea, acest lucru aduce un anumit confort, cu tehnologia vine și preocupările. În acest articol vom încerca să vă ajutăm să remediați un problemă cu ecranul tactil care nu mai funcționează pe Volkswagen Touran 3. Pentru a realiza acest lucru, în primul rând, vom vedea avantajele de a avea un ecran tactil în autovehiculul dvs., apoi diferitele Complicații ale ecranului tactil la Volkswagen Touran 3 și, în sfârșit, cum să le corectăm.

Beneficiile unui ecran tactil pe Volkswagen Touran 3

Înainte de a putea afla de ce nu mai funcționează ecranul tactil al Volkswagen Touran 3, vom vedea mai întâi toate atributele pozitive pe care ți le va aduce acest echipament. Ne vom concentra doar pe ecranele tactile native, cele incluse de producător și nu pe cele cumpărate în centrele auto. Iată o listă a aspectelor pozitive și a caracteristicilor interesante ale unui ecran tactil inclus în autovehiculul dvs.:

 • Oportunitatea de a viziona conținut multimedia pe ecran.
 • Abilitatea de a rămâne pe un traseu GPS cu un ecran de dimensiuni considerabile.
 • Obține acces la multe opțiuni de setare pe autovehiculul său datorită sistemului de operare integrat în ecran
 • Sincronizați-vă smartphone-ul și, prin urmare, primiți apeluri.
 • Ușurință în utilizare a ecranului tactil, spre deosebire de butoanele și butoanele utilizate anterior
Weiterlesen:
Problema injectie Volkswagen Touran 2, ce sa fac ?

.

Probleme cu ecranul tactil Volkswagen Touran 3

Vom trece acum la secțiunea pe care doriți să o cunoașteți cel mai mult why the touch screen of my Volkswagen Touran 3 no longer works? Pentru a realiza acest lucru, am încercat să distingem toate complicațiile care există pe ecranele tactile ale autovehiculului dumneavoastră. Nu există 50 de complicații diferite, dar acestea fiind spuse, iată principalele prin care ați putea trece:

 • Ecranul tactil al meu Volkswagen Touran 3 nu se mai aprinde: Acesta este unul dintre cele mai de bază cazuri ale unui autovehicul cu ecran, în majoritatea cazurilor este o problemă de alimentare, accesați secțiunea următoare pentru a obține soluția la această problemă
 • Ecranul tactil al autovehiculului meu nu mai răspunde: Dacă ecranul tău rămâne blocat pe o pagină și nu mai reacționează, probabil că este o eroare în sistemul de operare al ecranului tău.
 • Ecranul tactil al Volkswagen Touran 3 se aprinde și se oprește fără motiv: În acest caz, cu siguranță ești victima unui scurtcircuit.

Cum se rezolvă ecranul tactil Volkswagen Touran 3

După ce a descoperit de ce ecranul tactil al Volkswagen Touran 3 nu mai funcționează , vom încerca să vă oferim soluțiile la fiecare dintre complicațiile pe care le puteți întâlni. Mai jos sunt soluțiile pentru fiecare dintre principalele complicații ale ecranului tactil:

 • Ecranul tactil nu se aprinde deloc: În acest caz, va trebui să vă uitați la partea de alimentare a ecranului tactil, de cele mai multe ori va fi o siguranță arsă, așa că verificați starea siguranței.
 • Ecranul tactil este înghețat: în această circumstanță, așa cum am spus mai înainte, probabil că este o eroare pe care o întâmpinați, va trebui să încercați deconectați/reconectați siguranțele, pentru a reporni ecranul . Dacă acest lucru nu funcționează, este posibil să aveți o problemă cu versiunea sistemului de operare al ecranului, nu uitați să contactați distribuitorul. Dacă doar GPS-ul dvs. este defect, puteți actualiza GPS-ul Volkswagen Touran 3 urmând acest ghid.
 • Ecranul tactil al Volkswagen Touran 3 se pornește și se oprește fără niciun motiv: în acest scenariu, este foarte probabil să fii victima unui scurtcircuit. Verificați starea siguranțelor și conectorilor dvs., dacă nu puteți descoperi nimic, duceți autovehiculul la un electrician auto care poate rezolva problema.
Weiterlesen:
Unde se pune lichid de răcire în Volkswagen Touran 3?

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Touran 3, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Touran 3.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector