Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ecranul tactil al Volkswagen Touran 2 nu merge

Odată cu democratizarea noilor tehnologii, utilizarea pe scară largă a smartphone-urilor, conexiunea la internet 24 de ore din 2 și rețelele sociale, era evident că mașinile vor adera la fenomene. Și după era radio-ului auto cu DVD care ar putea fi încorporat în Volkswagen Touran XNUMX, de câțiva ani încoace multe mașini sunt echipate cu ecrane tactile. Cu toate acestea, acest lucru oferă un anumit confort, odată cu tehnologia vin și grijile. În acest articol vom încerca să vă ajutăm să rezolvați o problemă touch screen problem that doesn’t work on Volkswagen Touran 2 anymore. Pentru a realiza acest lucru, pentru început, vom descoperi avantajele de a avea un ecran tactil în mașină, apoi diferitele Complicații ale ecranului tactil la Volkswagen Touran 2 și, în sfârșit, cum să le corectăm.

Beneficiile unui ecran tactil pe Volkswagen Touran 2

Înainte de a putea verifica de ce ecranul tactil al Volkswagen Touran 2 nu mai funcționează, vom descoperi mai întâi toate aspectele pozitive pe care ți le va oferi acest echipament. Ne vom concentra doar pe ecranele tactile native, pe cele incluse de producător și nu pe cele cumpărate în centrele auto. Pe acest site este o listă cu avantajele și caracteristicile interesante ale unui ecran tactil inclus în mașina dvs.:

 • Oportunitatea de a viziona conținut multimedia pe ecran.
 • Abilitatea de a urmări un traseu GPS cu un ecran de dimensiuni considerabile.
 • Obține acces la multe opțiuni de setare ale mașinii sale datorită sistemului de operare integrat în ecran
 • Sincronizați-vă smartphone-ul și, în consecință, primiți apeluri.
 • Ușurință în utilizare a ecranului tactil, spre deosebire de butoanele și butoanele utilizate anterior
Weiterlesen:
Cum se schimbă difuzoarele pe Volkswagen Touran 2?

.

Probleme cu ecranul tactil Volkswagen Touran 2

Vom trece acum la secțiunea pe care ești cel mai interesat să o cunoști de ce nu mai funcționează ecranul tactil al Volkswagen Touran 2? Pentru a realiza acest lucru, am încercat să distingem toate complicațiile care există pe ecranele tactile ale mașinii tale. Nu există 50 de complicații diferite, dar acestea fiind spuse, iată principalele pe care le puteți întâmpina:

 • Ecranul tactil al meu Volkswagen Touran 2 nu se mai aprinde: Acesta este unul dintre cele mai de bază cazuri ale unei mașini cu ecran, în multe cazuri este o problemă de alimentare, mergeți la următoarea secțiune pentru a remedia această problemă
 • Ecranul tactil al mașinii mele nu mai răspunde: Dacă ecranul tău rămâne blocat pe o pagină și nu mai răspunde, probabil că este o eroare în sistemul de operare al ecranului tău.
 • Ecranul tactil al Volkswagen Touran 2 se aprinde și se oprește fără motiv: Într-un astfel de caz, cu siguranță ești victima unui scurtcircuit.

Cum se remediază ecranul tactil Volkswagen Touran 2

După ce a descoperit de ce ecranul tactil al Volkswagen Touran 2 nu mai funcționează , vom încerca să vă oferim soluțiile la fiecare dintre complicațiile pe care le puteți întâlni. Mai jos sunt soluțiile pentru fiecare dintre principalele complicații ale ecranului tactil:

 • Ecranul tactil nu se aprinde deloc: într-un astfel de caz, va trebui să vă uitați la partea de alimentare a ecranului tactil, de cele mai multe ori va fi o siguranță arsă, așa că verificați starea siguranței.
 • Ecranul tactil este înghețat: în acest caz, așa cum am explicat mai înainte, probabil că este o eroare prin care treci, va trebui să încerci să deconectați/reconectați siguranțele, pentru a reporni ecranul . Dacă acest lucru nu funcționează, este posibil să aveți o problemă cu versiunea sistemului de operare al ecranului, nu uitați să contactați distribuitorul. Dacă doar GPS-ul dvs. este defect, puteți actualiza GPS-ul Volkswagen Touran 2 urmând acest ghid.
 • Ecranul tactil al Volkswagen Touran 2 se pornește și se oprește fără niciun motiv: în acest scenariu, este foarte probabil să fii victima unui scurtcircuit. Verificați starea siguranțelor și conectorilor dvs., dacă nu găsiți nimic, duceți mașina la un electrician auto care poate rezolva problema.
Weiterlesen:
Cum deschizi portbagajul Volkswagen Touran 2 din interior?

Dacă aveți nevoie de mai multe ghiduri despre Volkswagen Touran 2, accesați categoria noastră Volkswagen Touran 2.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector