Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Ecranul tactil Acura ILX nu funcționează

Odată cu democratizarea noilor tehnologii, utilizarea considerabilă a smartphone-urilor, conexiunea la internet 24 de ore din XNUMX și rețelele sociale, a fost evident că mașinile vor rămâne la această tendință. Iar după era radio-ului auto cu DVD care ar putea fi adăugat la Acura ILX, de câțiva ani încoace multe mașini sunt construite cu ecrane tactile. Deși acest lucru oferă un confort specific, odată cu tehnologia vin și grijile. În acest articol vom încerca să vă ajutăm să rezolvați o problemă problemă de ecran tactil care nu mai funcționează pe Acura ILX. Pentru a face acest lucru, pentru început, vom vedea avantajele de a avea un ecran tactil în mașină, apoi diferitele Complicații ale ecranului tactil la Acura ILX și, în sfârșit, cum să le rezolvi.

Beneficiile unui ecran tactil pe Acura ILX

Înainte de a putea verifica de ce nu mai funcționează ecranul tactil al Acura ILX, vom vedea mai întâi toate aspectele pozitive pe care ți le va oferi acest echipament. Ne vom concentra doar pe ecranele tactile native, cele incluse de producător și nu pe cele cumpărate în centrele auto. Iată o listă cu aspectele pozitive și caracteristicile interesante ale unui ecran tactil inclus în mașina dvs.:

 • Capacitatea de a viziona conținut multimedia pe ecran.
 • Oportunitatea de a rămâne pe un traseu GPS cu un ecran de dimensiuni considerabile.
 • Obține acces la multe opțiuni de setare ale mașinii sale datorită sistemului de operare integrat în ecran
 • Sincronizați-vă smartphone-ul și, în consecință, primiți apeluri.
 • Ușurință în utilizare a ecranului tactil, spre deosebire de butoanele și butoanele utilizate anterior
Weiterlesen:
Cum se dezactivează alarma de centură pe Acura ILX?

.

Probleme cu ecranul tactil Acura ILX

Vom trece acum la partea pe care sunteți cel mai entuziasmat să o cunoașteți de ce nu mai funcționează ecranul tactil al meu Acura ILX? Pentru a face acest lucru, am încercat să identificăm toate complicațiile care există pe ecranele tactile ale mașinii tale. Nu există 50 de complicații diferite, dar acestea fiind spuse, iată principalele prin care ați putea trece:

 • Ecranul tactil al meu Acura ILX nu se mai aprinde: Acesta este unul dintre cele mai frecvente cazuri la o mașină cu ecran, în majoritatea cazurilor este o problemă de alimentare, accesați secțiunea următoare pentru a obține soluția la această problemă.
 • Ecranul tactil al mașinii mele nu mai răspunde: Dacă ecranul tău rămâne blocat pe o pagină și nu mai răspunde, cel mai probabil este o eroare în sistemul de operare al ecranului tău.
 • Ecranul tactil al lui Acura ILX se aprinde și se oprește fără motiv: Într-un astfel de caz, cu siguranță ești victima unui scurtcircuit.

Cum se corectează ecranul tactil Acura ILX

după ce a văzut de ce ecranul tactil al Acura ILX nu mai funcționează , vom încerca să vă oferim soluțiile la fiecare dintre complicațiile pe care le puteți întâlni. Mai jos sunt soluțiile pentru fiecare dintre principalele complicații ale ecranului tactil:

 • Ecranul tactil nu se aprinde deloc: într-un astfel de caz, va trebui să verificați partea de alimentare a ecranului tactil, de cele mai multe ori va fi o siguranță arsă, așa că verificați starea siguranței.
 • Ecranul tactil este înghețat: în acest caz, așa cum am menționat anterior, cel mai probabil este o eroare pe care o îndurați, va trebui să încercați deconectați/reconectați siguranțele, pentru a reporni ecranul . Dacă acest lucru nu funcționează, este posibil să aveți o problemă cu versiunea sistemului de operare al ecranului, nu uitați să contactați distribuitorul. Dacă doar GPS-ul dvs. este defect, puteți actualiza GPS-ul Acura ILX urmând acest articol.
 • Ecranul tactil al Acura ILX se pornește și se oprește fără niciun motiv: în această situație, este foarte probabil să fii victima unui scurtcircuit. Verificați starea siguranțelor și conectorilor dvs., dacă nu găsiți nimic, duceți mașina la un electrician auto care poate remedia problema.
Weiterlesen:
Cum se remediază scurgerea cutiei de viteze pe Acura ILX?

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Acura ILX, aruncați o privire la categoria Acura ILX.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector