Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

De ce Volvo XC60 meu miroase a plastic ars?

Urmărirea zilnică a mașinii este cel mai bun lucru pe care îl poți face. Deși serviciul standard de rutină ar trebui să vă mențină Volvo XC60 să funcționeze fără probleme în timp, unele defecțiuni neașteptate se pot adăuga foarte mult la bugetul anual al vehiculului. Astăzi ne vom concentra asupra simțului tău olfactiv și a indiciilor pe care ți le poate oferi despre o posibilă defecțiune, de aceea echipa noastră a făcut acest conținut să te ajute în cazul în care observi un miros de plastic ars cauzat de Volvo XC60 . Pentru a vă ajuta să verificați că nu este nimic semnificativ, mai întâi vom sublinia diferitele lucruri care pot genera un miros de plastic ars pe autovehiculul dvs., apoi, într-o a doua etapă, cum să găsești cauza acestui miros de plastic ars pe Volvo XC60? .

Diferite origini posibile și riscuri ale mirosului de plastic ars pe un Volvo XC60

Așa că începem pagina noastră de conținut cu diferite origini posibile ale mirosului de plastic ars la un Volvo XC60 . În general, observarea unui miros de plastic sau cauciuc nu este niciodată un semn bun. De fapt, vehiculele moderne sunt pline de el și ar putea fi semnul unei defecțiuni critice. Mai jos vom trece în revistă diferitele origini posibile ale mirosului de plastic ars:

  • Ulei de transmisie: Aceasta este principala origine posibilă a unui astfel de miros. Într-adevăr, funcția uleiului de viteză sau transmisie este de a lubrifia diferitele componente ale cutiei de viteze, astfel încât toate angrenajele și pinioanele să nu fie deteriorate, de asemenea, are o a doua funcție ca regulator de temperatură. Cu toate acestea, odată cu trecerea timpului, uleiul își va pierde eficacitatea și nu va lubrifia piesele și nu va regla și temperatura, ceea ce va provoca supraîncălzirea uleiului și, astfel, va emite acel miros de plastic ars pe Volvo XC60. Riști să-ți porti cutia de viteze în prealabil dacă nu ai grijă de ea.
  • Cureaua de accesorii: Deși mai rar, este posibil ca cureaua ta, care este în principal din cauciuc, să se degradeze și să nu se mai rotească în întregime pe axa ei. Datorită frecării pe care aceasta o va provoca, plasticul se va încălzi și se va arde, această reacție va crea un miros puternic de plastic ars sau cauciuc în blocul motor al Volvo XC60.
  • Uzura defecta a furtunului: Acest caz apare în special pe Volvo XC60 care încep să îmbătrânească câțiva ani sau care au stat mult timp fără să se rostogolească. În realitate, depozitarea vehiculului, spre deosebire de ceea ce ați putea crede, va duce la uzura mai rapidă a pieselor din plastic. Furtunurile sunt primele afectate de acest fenomen. Cauciucul se va dezintegra încetul cu încetul și, odată cu creșterea căldurii fluidului care circulă în el, se poate topi. Riscul acestei probleme este ruperea centurii de accesorii.
  • O componentă a corpului: Mai puțin de bază, prezent în mod special pe Volvo XC60 care au suferit un mic șoc. În urma unui impact din față sau din spate, arcuri de roată, bare de protecție sau alte părți ale corpului din plastic care ar fi posibil să fi fost îndoite se pot freca de una dintre roțile dvs. și degajă acel miros de plastic ars. Acest lucru poate la fel de bine să vă uzeze anvelopele.
Weiterlesen:
Scurgerea injectorului pe Volvo XC60 meu, ce să fac?

Cum să afli de unde provine mirosul de plastic ars pe un Volvo XC60?

Și acum, pentru a finaliza conținutul nostru, vom încerca să vă ajutăm găsiți originea mirosului de plastic ars pe Volvo XC60 . Acum că știți diferitele rădăcini posibile ale acestui miros, va trebui doar să facem câteva verificări pentru a scăpa de urmele care nu vă privesc și pentru a vă rezolva problema rapid. Dacă Volvo XC60 dumneavoastră miroase fierbinte, nu ezitați să răsfoiți conținutul nostru pe acest subiect.

  • Ulei de transmisie: Nimic nu ar putea fi mai ușor, deschideți capacul uleiului de transmisie (când este rece) și verificați dacă uleiul este roșcat și suficient de fluid. Dacă vedeți resturi în interior și este mai întunecat, este timpul să le schimbați. Nu ezitați să consultați conținutul nostru pentru a afla cum să schimbați uleiul cutiei de viteze la un Volvo XC60.
  • Cureaua pentru accesorii: Verificați vizual dacă centura pentru accesorii nu este în stare proastă, este posibil să producă și un sunet dacă este în stare proastă. Nu ezita să-l schimbi.
  • Furtunuri: pentru furtunuri, va trebui să verificați vizual toate furtunurile pentru a vedea dacă unele sunt uzate sau topite. Dacă acesta este cazul, schimbați-le.
  • Părți ale caroseriei: Nu în ultimul rând, ultimul element care poate provoca miros de plastic sau cauciuc ars pe Volvo XC60, o componentă a caroseriei, verificați toate pasajele roților, ca nicio componentă să nu se frece

    Dacă aveți întrebări suplimentare despre Volvo XC60, nu ezitați să consultați categoria noastră Volvo XC60.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector