Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

De ce Volvo Xc40 meu miroase a plastic ars?

Să ai grijă de mașina ta în mod regulat este cel mai bun lucru pe care îl poți face. Deși serviciul de rutină convențional ar trebui să vă mențină Volvo Xc40 să funcționeze fără probleme în timp, unele defecțiuni neprevăzute se pot adăuga foarte mult la bugetul anual al mașinii. În acest articol ne vom concentra asupra simțului tău olfactiv și a indiciilor pe care ți le poate oferi despre o posibilă avarie, de aceea echipa noastră a realizat acest articol pentru a te ajuta în cazul în care te identifici un miros de plastic ars provenit de la Volvo Xc40 . Pentru a vă ajuta să verificați că nu este nimic grav, mai întâi vom schița diferitele lucruri care pot crea un miros de plastic ars pe mașina dvs., apoi, într-o a doua etapă, cum să descoperi cauza acestui miros de plastic ars pe Volvo Xc40? .

Diferite rădăcini posibile și riscuri de miros de plastic ars pe un Volvo Xc40

Așa că începem articolul nostru cu diferite rădăcini posibile de miros de plastic ars pe un Volvo Xc40 . În general, observarea unui miros de plastic sau cauciuc este aproape niciodată un semn bun. Evident, mașinile recente sunt pline de el și ar putea fi semnul unei avarii majore. Mai jos vom trece în revistă diferitele origini posibile ale mirosului de plastic ars:

  • Ulei de transmisie: Aceasta este principala origine posibilă a unui astfel de miros. Evident, obiectivul uleiului de transmisie sau transmisie este de a lubrifia diferitele componente ale cutiei dvs. de viteze astfel încât toate angrenajele și pinioanele să nu fie deteriorate, are și un al doilea obiectiv ca regulator de temperatură. Cu toate acestea, pe termen lung, uleiul își va pierde din eficiență și nu va lubrifia piesele și nu va controla și temperatura, ceea ce va duce la supraîncălzirea uleiului și, astfel, va elibera acel miros de plastic ars pe Volvo Xc40. Riști să-ți porti cutia de viteze în prealabil dacă nu ai grijă de ea.
  • Cureaua de accesorii: Deși mai rar, este posibil ca cu uzura cureaua ta, care este în principal din cauciuc, să se deterioreze și să nu se mai rotească total pe axa sa. Odată cu frecarea pe care o va produce plasticul se va încălzi și se va arde, această reacție va crea un miros puternic de plastic ars sau cauciuc în blocul motor al Volvo Xc40.
  • Uzura defectuoasa a furtunului: Acest caz apare mai ales la Volvo Xc40 care încep să îmbătrânească câțiva ani sau care au stat mult timp fără să se rostogolească. De fapt, depozitarea mașinii, contrar a ceea ce ați putea presupune, va face ca piesele din plastic să se uzeze mai repede. Furtunurile sunt primele afectate de acest fenomen. Cauciucul se va dezintegra încetul cu încetul și odată cu creșterea căldurii fluidului care circulă în el, s-ar putea topi. Riscul acestei probleme este ruperea centurii de accesorii.
  • O componentă a corpului: Mai puțin general, prezent mai ales pe Volvo Xc40 care au suferit un mic șoc. În urma unui impact din față sau din spate, arcuri de roată, barele de protecție sau alte părți ale corpului din plastic care ar fi putut fi îndoite s-ar putea freca de una dintre roțile dvs. și ar putea emite acel miros de plastic ars. Acest lucru poate, de asemenea, să vă uzeze anvelopele.
Weiterlesen:
Problemă cu intermitent Volvo Xc40, ce să faci?

Cum să identifici de unde provine mirosul de plastic ars pe un Volvo Xc40?

Și acum, pentru a termina articolul nostru, vom încerca să vă ajutăm descoperi originea mirosului de plastic ars de pe Volvo Xc40 . Acum că știți diferitele origini posibile ale acestui miros, va trebui doar să facem câteva verificări pentru a scăpa de urmele care nu vă interesează și pentru a vă remedia problema rapid. Dacă Volvo Xc40 dumneavoastră miroase fierbinte, nu ezitați să citiți articolul nostru pe acest subiect.

  • Ulei de transmisie: Nimic nu poate fi mai simplu, deschideți capacul uleiului de transmisie (când este rece) și verificați dacă uleiul este de culoare roșiatică și suficient de fluid. Dacă descoperiți resturi în interior și este mai întunecat, este timpul să le schimbați. Nu ezitați să cereți sfaturi din articolul nostru pentru a identifica cum să schimbați uleiul de cutie de viteze la un Volvo Xc40.
  • Cureaua pentru accesorii: Verificați vizual dacă centura pentru accesorii nu este în stare proastă, poate emite și un suierat dacă este în stare proastă. Nu ezita să-l schimbi.
  • Furtunuri: pentru furtunuri, va trebui să verificați vizual toate furtunurile pentru a descoperi dacă sunt uzate sau topit. Dacă acesta este cazul, schimbați-le.
  • Părți ale caroseriei: Nu în ultimul rând, ultimul element care poate provoca miros de plastic sau cauciuc ars pe Volvo Xc40, o componentă a caroseriei, verificați toate pasajele roților, de care nicio componentă nu se freca

    Dacă doriți mai multe tutoriale despre Volvo Xc40, accesați categoria noastră Volvo Xc40.

Ссылка на основную публикацию