Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

De ce volvo v90 meu miroase a plastic ars?

Să ai grijă de mașina ta tot timpul este cel mai bun lucru pe care îl poți face. Cu toate acestea, serviciul standard de rutină este conceput pentru a vă menține volvo v90 să funcționeze fără probleme în timp, unele defecțiuni neprevăzute se pot adăuga foarte mult la bugetul anual al vehiculului. În acest articol vom vorbi despre simțul tău olfactiv și despre indiciile pe care ți le poate oferi despre o posibilă defecțiune, de aceea echipa noastră a scris acest articol pentru a te ajuta în cazul în care te identifici un miros de plastic ars provenit de la volvo v90 . Pentru a vă ajuta să verificați că nu este nimic grav, mai întâi vom detalia diferitele lucruri care pot genera un miros de plastic ars pe autovehiculul dvs., apoi, într-o a doua etapă, cum să găsești originea acestui miros de plastic ars pe volvo v90? .

Diferite surse posibile și riscuri de miros de plastic ars pe un volvo v90

Așa că începem pagina noastră de conținut cu diferite surse posibile de miros de plastic ars la un volvo v90 . În general, observarea unui miros de plastic sau cauciuc nu este niciodată un semnal bun. De fapt, vehiculele recente sunt pline de el și ar putea fi semnul unei defecțiuni critice. Mai jos vom vorbi despre diferitele origini posibile ale mirosului de plastic ars:

  • Ulei de transmisie: Aceasta este cea mai importantă sursă posibilă a unui astfel de miros. De fapt, funcția uleiului de viteză sau transmisie este de a lubrifia diferitele elemente ale cutiei de viteze, astfel încât toate angrenajele și pinioanele să nu fie deteriorate, are și o a doua funcție ca regulator de temperatură. Cu toate acestea, odată cu trecerea timpului, uleiul își va pierde performanța și nu va lubrifia piesele auto și nici nu va regla temperatura, ceea ce va declanșa supraîncălzirea uleiului și, astfel, va emite acel miros de plastic ars pe volvo v90. Riști să-ți porti cutia de viteze în prealabil dacă nu ai grijă de ea.
  • Cureaua de accesorii: Cu toate acestea, mai rar, este posibil ca, cu uzura, cureaua ta, care este în principal din cauciuc, să se deterioreze și să nu se mai rotească în întregime pe axa ei. Odată cu frecarea pe care o va declanșa, plasticul se va încălzi și se va arde, această reacție va genera un miros puternic de plastic ars sau cauciuc în blocul motor al volvo v90.
  • Uzura defectuoasa a furtunului: Această împrejurare apare în special la volvo v90 care încep să îmbătrânească câțiva ani sau care au stat mult timp fără să se rostogolească. În realitate, depozitarea vehiculului, spre deosebire de ceea ce ați putea crede, va determina uzura mai rapidă a pieselor auto din plastic. Furtunurile sunt primele afectate de acest fenomen. Cauciucul se va dezintegra încetul cu încetul și, odată cu creșterea căldurii fluidului care circulă în el, se poate topi. Riscul acestei probleme este ruperea centurii de accesorii.
  • O componentă a corpului: Mai puțin de bază, prezent în mod special pe volvo v90-uri care au suferit un mic șoc. În urma unui impact din față sau din spate, arcuri de roată, barele de protecție sau alte piese auto din plastic care ar fi posibil să fi fost îndoite se pot freca de una dintre roțile dvs. și degajă acel miros de plastic ars. Acest lucru poate, de asemenea, să vă uzeze anvelopele.
Weiterlesen:
Cum se verifică nivelul lichidului de frână la volvo v90?

Cum să identifici de unde vine mirosul de plastic ars pe un volvo v90?

Și acum, pentru a termina articolul nostru, vom încerca să vă ajutăm Găsiți sursa mirosului de plastic ars pe volvo v90 . Acum că cunoașteți diferitele rădăcini posibile ale acestui miros, va trebui doar să facem câteva verificări pentru a scăpa de urmele care nu vă privesc și pentru a vă remedia rapid problema. Dacă volvo v90 dumneavoastră miroase fierbinte, nu vă gândiți de două ori să răsfoiți articolul nostru pe acest subiect.

  • Ulei de transmisie: Nimic nu ar putea fi mai ușor, deschideți capacul uleiului de transmisie (când este rece) și verificați dacă uleiul este de culoare roșiatică și suficient de fluid. Dacă vedeți resturi în interior și sunt mai întunecate, este timpul să le înlocuiți. Nu vă gândiți de două ori să cereți sfaturi din articolul nostru pentru a identifica cum să schimbați uleiul cutiei de viteze la un volvo v90.
  • Cureaua pentru accesorii: Verificați vizual dacă centura pentru accesorii nu este în stare proastă, poate emite și un șuierat dacă este în stare proastă. Nu te gândi de două ori să-l înlocuiești.
  • Furtunuri: pentru furtunuri, va trebui să verificați vizual toate furtunurile pentru a vedea dacă unele sunt uzate sau topite. Dacă aceasta este circumstanța, schimbați-le.
  • Piese auto caroserie: Nu în ultimul rând, ultimul element care poate declanșa mirosul de plastic sau cauciuc ars pe volvo v90, o parte a caroseriei, verificați toate pasajele roților, de care nicio piesă nu se freca

    Dacă mai aveți întrebări despre volvo v90, nu ezitați să consultați categoria noastră volvo v90.

Weiterlesen:
Cum schimb lumina de parcare la volvo v90 meu?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector