Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

De ce volvo v70 meu miroase a plastic ars?

Să supraveghezi mașina în mod regulat este cel mai bun lucru pe care îl poți face. Cu toate acestea, întreținerea clasică este concepută pentru a vă menține volvo v70 să funcționeze fără probleme în timp, unele defecțiuni neprevăzute se pot adăuga foarte mult la bugetul anual al mașinii. Astăzi ne vom uita la simțul mirosului și la indiciile pe care le poate oferi despre o posibilă defecțiune, de aceea echipa noastră a scris această pagină de conținut pentru a vă ajuta în cazul în care detectați un miros de plastic ars provenit de la volvo v70 . Pentru a vă ajuta să verificați că nu este nimic grav, mai întâi vom detalia diferitele lucruri care pot produce un miros de plastic ars pe mașina dvs., apoi, într-o a doua etapă, cum să descoperi sursa acestui miros de plastic ars pe volvo v70? .

Diferite rădăcini posibile și riscuri de miros de plastic ars pe un volvo v70

Așa că începem conținutul articolului nostru cu diferite rădăcini posibile de miros de plastic ars pe un volvo v70 . În general, observarea unui miros de plastic sau cauciuc este aproape niciodată un semnal bun. De fapt, vehiculele moderne sunt pline de el și ar putea fi semnul unei defecțiuni importante. Mai jos vom vorbi despre diferitele origini posibile ale mirosului de plastic ars:

  • Ulei de transmisie: Aceasta este principala sursă posibilă a unui astfel de miros. De fapt, acțiunea uleiului de viteză sau transmisie este de a lubrifia diferitele componente ale cutiei de viteze, astfel încât toate angrenajele și pinioanele să nu fie deteriorate, are și o a doua acțiune ca regulator de temperatură. Cu toate acestea, odată cu trecerea timpului, uleiul își va pierde performanța și nu va lubrifia piesele și nu va mai regla temperatura, ceea ce va declanșa supraîncălzirea uleiului și astfel emite acel miros de plastic ars pe volvo v70. Riști să-ți porti cutia de viteze în prealabil dacă nu ai grijă de ea.
  • Cureaua de accesorii: Cu toate acestea, mai rar, este posibil ca, cu uzura, cureaua ta, care este realizată în principal din cauciuc, să se deterioreze și să nu se mai rotească total pe axa ei. Odată cu frecarea pe care aceasta o va declanșa, plasticul se va încălzi și se va arde, această reacție va genera un miros puternic de plastic ars sau cauciuc în blocul motor al volvo v70.
  • Uzura defecta a furtunului: Această împrejurare se întâmplă mai ales la volvo v70 care încep să îmbătrânească câțiva ani sau care au stat mult timp fără să se rostogolească. De fapt, depozitarea vehiculului dvs., contrar a ceea ce ați putea crede, va determina uzura mai rapidă a pieselor din plastic. Furtunurile sunt primele afectate de acest fenomen. Cauciucul se va dezintegra încetul cu încetul și odată cu creșterea căldurii fluidului care circulă în el, se poate topi. Riscul acestei probleme este ruperea centurii de accesorii.
  • O componentă a corpului: Mai puțin de bază, prezent mai ales pe volvo v70-uri care au suferit un mic șoc. În urma unui impact din față sau din spate, pasajele roților, barele de protecție sau alte părți din plastic care ar fi fost îndoite se pot freca de una dintre roțile dvs. și pot emite acel miros de plastic ars. Acest lucru poate, de asemenea, să vă uzeze anvelopele.
Weiterlesen:
Problema cu transmisia automata volvo v70?

Cum să afli de unde provine mirosul de plastic ars pe un volvo v70?

Și acum, pentru a termina pagina noastră de conținut, vom încerca să vă ajutăm descoperi sursa mirosului de plastic ars pe volvo v70 . Acum că știți diferitele origini posibile ale acestui miros, va trebui doar să facem câteva verificări pentru a scăpa de urmele care nu vă interesează și pentru a vă rezolva problema rapid. Dacă volvo v70 dumneavoastră miroase fierbinte, nu vă gândiți de două ori pentru a citi pagina noastră de conținut despre acest subiect.

  • Ulei de transmisie: Nimic nu ar putea fi mai ușor, deschideți capacul uleiului de transmisie (când este rece) și verificați dacă uleiul este roșcat și suficient de fluid. Dacă vedeți resturi în interior și sunt mai întunecate, este timpul să le înlocuiți. Nu vă gândiți de două ori să consultați pagina noastră de conținut pentru a afla cum să schimbați uleiul cutiei de viteze la un volvo v70.
  • Cureaua pentru accesorii: Verificați vizual dacă centura pentru accesorii nu este în stare proastă, poate emite și un sunet dacă este în stare proastă. Nu te gândi de două ori să-l înlocuiești.
  • Furtunuri: pentru furtunuri, va trebui să verificați vizual toate furtunurile pentru a vedea dacă unele sunt uzate sau topite. Dacă aceasta este circumstanța, schimbați-le.
  • Părți ale caroseriei: Nu în ultimul rând, ultimul element care poate declanșa mirosul de plastic sau cauciuc ars pe volvo v70, o parte a caroseriei, verificați toate pasajele roților, ca nicio piesă să nu se frece

    Dacă aveți întrebări suplimentare despre volvo v70, nu ezitați să consultați categoria noastră volvo v70.

Weiterlesen:
volvo v70 care nu mai accelereaza
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector