Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

De ce Volvo V60-ul meu miroase a plastic ars?

Să ai grijă de mașina ta tot timpul este cel mai bun lucru pe care îl poți face. Cu toate acestea, serviciul de rutină clasic ar trebui să vă mențină Volvo V60 să funcționeze fără probleme în timp, unele defecțiuni neprevăzute se pot adăuga foarte mult la bugetul anual al vehiculului. În acest articol vom vorbi despre simțul tău olfactiv și despre indiciile pe care ți le poate oferi despre o posibilă defecțiune, de aceea echipa noastră a scris această pagină de conținut pentru a te ajuta în cazul în care observi un miros de plastic ars cauzat de Volvo V60 . Pentru a vă ajuta să verificați că nu este nimic grav, mai întâi vom sublinia diferitele lucruri care pot crea un miros de plastic ars pe vehiculul dvs. cu motor, apoi, într-o a doua etapă, cum să localizați sursa acestui miros de plastic ars pe Volvo V60? .

Diferite surse posibile și riscuri de miros de plastic ars pe un Volvo V60

Așa că începem conținutul articolului nostru cu diferite surse posibile de miros de plastic ars la un Volvo V60 . În general, observarea unui miros de plastic sau cauciuc nu este niciodată un semn bun. Într-adevăr, mașinile recente sunt pline de el și ar putea fi semnul unei defecțiuni semnificative. Mai jos vom vorbi despre diferitele origini posibile ale mirosului de plastic ars:

  • Ulei de transmisie: Aceasta este principala origine posibilă a unui astfel de miros. Într-adevăr, acțiunea uleiului de viteză sau transmisie este de a lubrifia diferitele elemente ale cutiei de viteze, astfel încât toate angrenajele și pinioanele să nu fie sparte, are și o a doua acțiune ca regulator de temperatură. Cu toate acestea, pe măsură ce trece timpul, uleiul își va pierde eficacitatea și nu va lubrifia piesele auto și nu va controla și temperatura, ceea ce va declanșa supraîncălzirea uleiului și, astfel, va emite acel miros de plastic ars pe Volvo V60. Riști să-ți porti cutia de viteze în prealabil dacă nu ai grijă de ea.
  • Cureaua de accesorii: Cu toate acestea, mai rar, este posibil ca, odată cu uzura, centura dvs., care este special făcută din cauciuc, să se degradeze și să nu se mai rotească în întregime pe axa ei. Odată cu frecarea pe care aceasta o va declanșa, plasticul se va încălzi și se va arde, această reacție va crea un miros puternic de plastic ars sau cauciuc în blocul motor al Volvo V60.
  • Uzura defecta a furtunului: Această împrejurare apare în special la Volvo V60 care încep să îmbătrânească câțiva ani sau care au stat mult timp fără să se rostogolească. De fapt, depozitarea mașinii, spre deosebire de ceea ce ați putea crede, va determina uzura mai rapidă a pieselor auto din plastic. Furtunurile sunt primele tulburate de acest fenomen. Cauciucul se va dezintegra încetul cu încetul și, odată cu creșterea căldurii fluidului care circulă în el, se poate topi. Riscul acestei probleme este ruperea centurii de accesorii.
  • O componentă a corpului: Mai puțin obișnuit, prezent mai ales pe Volvo V60 care au suferit un mic șoc. În urma unui impact din față sau din spate, arcuri de roată, barele de protecție sau alte piese auto din plastic care ar fi posibil să fi fost îndoite se pot freca de una dintre roțile dvs. și degajă acel miros de plastic ars. Acest lucru poate, de asemenea, să vă uzeze anvelopele.
Weiterlesen:
Volvo V60 care accelerează singur

Cum să afli de unde vine mirosul de plastic ars la un Volvo V60?

Și acum, pentru a termina pagina noastră de conținut, vom încerca să vă ajutăm localizați originea mirosului de plastic ars pe Volvo V60 . Acum că știți diferitele rădăcini posibile ale acestui miros, va trebui doar să facem câteva verificări pentru a scăpa de urmele care nu vă privesc și pentru a vă rezolva rapid problema. Dacă Volvo V60 dumneavoastră miroase fierbinte, nu ezitați să răsfoiți pagina noastră de conținut pe acest subiect.

  • Ulei de transmisie: Nimic nu ar putea fi mai puțin complicat, deschideți capacul uleiului de transmisie (când este rece) și verificați dacă uleiul este roșcat și suficient de fluid. Dacă vedeți resturi în interior și este mai întunecat, este timpul să le schimbați. Nu ezitați să solicitați sfaturi de pe pagina noastră de conținut pentru a afla cum să schimbați uleiul de cutie de viteze la un Volvo V60.
  • Cureaua pentru accesorii: Verificați vizual dacă centura pentru accesorii nu este în stare proastă, este posibil să producă și un sunet dacă este în stare proastă. Nu ezita să-l schimbi.
  • Furtunuri: pentru furtunuri, va trebui să verificați vizual toate furtunurile pentru a vedea dacă unele sunt uzate sau topite. Dacă aceasta este situația, înlocuiți-le.
  • Piese auto caroserie: nu în ultimul rând, ultimul element care poate declanșa mirosul de plastic sau cauciuc ars pe Volvo V60, o parte a caroseriei, verificați toate pasajele roților, ca nicio piesă să nu se frece

    Dacă doriți mai multe tutoriale despre Volvo V60, accesați categoria noastră Volvo V60.

Weiterlesen:
Problemă cu injecția Volvo V60, ce să fac?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector