Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

De ce Volvo V50-ul meu miroase a plastic ars?

Să ținem un ochi pe mașina ta în orice moment este cel mai bun lucru pe care îl poți face. Deși serviciul clasic de rutină ar trebui să mențină Volvo V50 să funcționeze fără probleme în timp, unele defecțiuni neprevăzute se pot adăuga foarte mult la bugetul anual al mașinii. În acest articol ne vom concentra asupra simțului tău olfactiv și a indiciilor pe care ți le poate oferi despre o posibilă defecțiune, de aceea echipa noastră a creat acest articol pentru a te ajuta în cazul în care observi un miros de plastic ars provenit de la Volvo V50 . Pentru a vă ajuta să verificați că nu este nimic grav, mai întâi vom schița diferitele lucruri care pot crea un miros de plastic ars pe mașina dvs., apoi, într-o a doua etapă, cum să găsiți originea acestui miros de plastic ars pe Volvo V50? .

Diferite rădăcini posibile și riscuri de miros de plastic ars pe un Volvo V50

Așa că începem conținutul nostru cu diferite rădăcini posibile de miros de plastic ars pe un Volvo V50 . În general, observarea unui miros de plastic sau cauciuc nu este niciodată un indicator bun. De fapt, vehiculele moderne sunt pline de el și ar putea fi semnul unei defecțiuni majore. Mai jos vom vorbi despre diferitele origini posibile ale mirosului de plastic ars:

  • Ulei de transmisie: Aceasta este cea mai importantă sursă posibilă a unui astfel de miros. De fapt, acțiunea uleiului de viteză sau transmisie este de a lubrifia diferitele componente ale cutiei de viteze, astfel încât toate angrenajele și pinioanele să nu fie deteriorate, de asemenea, are o a doua acțiune ca regulator de temperatură. Cu toate acestea, pe termen lung, uleiul își va pierde performanța și nu va lubrifia piesele auto și nu va controla și temperatura, ceea ce va declanșa supraîncălzirea uleiului și, astfel, va emite acel miros de plastic ars pe Volvo V50. Riști să-ți porti cutia de viteze în prealabil dacă nu ai grijă de ea.
  • Cureaua de accesorii: Deși mai rar, este posibil cu uzura ca centura ta, care este realizată în principal din cauciuc, să se deterioreze și să nu se mai rotească în întregime pe axa ei. Odată cu frecarea pe care o va declanșa, plasticul se va încălzi și se va arde, această reacție va crea un miros puternic de plastic ars sau cauciuc în blocul motor al Volvo V50.
  • Uzura defectuoasa a furtunului: Acest caz apare în special la Volvo V50 care încep să îmbătrânească câțiva ani sau care au stat mult timp fără să se rostogolească. În realitate, depozitarea vehiculului dvs. contrar a ceea ce ați putea crede va declanșa uzura mai rapidă a pieselor auto din plastic. Furtunurile sunt primele afectate de acest fenomen. Cauciucul se va dezintegra încetul cu încetul și odată cu creșterea căldurii fluidului care circulă în el, se poate topi. Riscul acestei probleme este ruperea centurii de accesorii.
  • O componentă a corpului: Mai puțin general, prezent în mod specific pe Volvo V50-uri care au suferit un mic șoc. În urma unui impact din față sau din spate, pasajele roților, barele de protecție sau alte piese auto din plastic care ar fi fost îndoite se pot freca de una dintre roțile dvs. și pot emite acel miros de plastic ars. Acest lucru ar putea la fel de bine să vă uzeze anvelopele.
Weiterlesen:
Când să schimbi discurile de frână Volvo V50?

Cum să afli de unde vine mirosul de plastic ars la un Volvo V50?

Și acum, pentru a termina articolul nostru, vom încerca să vă ajutăm localizați sursa mirosului de plastic ars pe Volvo V50 . Acum că știți diferitele rădăcini posibile ale acestui miros, va trebui doar să facem câteva verificări pentru a scăpa de urmele care nu vă privesc și pentru a vă rezolva rapid problema. Dacă Volvo V50 dumneavoastră miroase fierbinte, nu vă gândiți de două ori pentru a citi articolul nostru pe acest subiect.

  • Ulei de transmisie: Nimic nu ar putea fi mai ușor, deschideți capacul uleiului de transmisie (când este rece) și verificați dacă uleiul este de culoare roșiatică și suficient de fluid. Dacă descoperiți resturi în interior și este mai întunecat, este timpul să le înlocuiți. Nu vă gândiți de două ori să cereți sfaturi din articolul nostru pentru a afla cum să schimbați uleiul de cutie de viteze la un Volvo V50.
  • Cureaua pentru accesorii: Verificați vizual dacă centura pentru accesorii nu este în stare proastă, poate produce și un sunet dacă este în stare proastă. Nu te gândi de două ori să-l înlocuiești.
  • Furtunuri: pentru furtunuri, va trebui să vă verificați vizual toate furtunurile pentru a afla dacă unele sunt uzate sau topite. Dacă acesta este cazul, schimbați-le.
  • Piese auto caroserie: nu în ultimul rând, ultimul element care poate declanșa mirosul de plastic sau cauciuc ars pe Volvo V50, o componentă a caroseriei, verificați toate pasajele roților, de care nicio componentă nu se freca

    Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Volvo V50, aruncați o privire la categoria Volvo V50.

Ссылка на основную публикацию