Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

De ce volvo v40 meu miroase a plastic ars?

Să ai grijă de mașina ta în mod regulat este cel mai bun lucru pe care îl poți face. Cu toate acestea, serviciul clasic de rutină este conceput pentru a vă menține volvo v40 să funcționeze fără probleme în timp, unele defecțiuni neprevăzute se pot adăuga foarte mult la bugetul anual al vehiculului. În acest articol ne vom concentra asupra simțului tău olfactiv și a indiciilor pe care ți le poate oferi despre o posibilă defecțiune, de aceea echipa noastră a scris acest articol pentru a te ajuta în cazul în care te identifici un miros de plastic ars provenit de la volvo v40 . Pentru a vă ajuta să verificați că nu este nimic grav, mai întâi vom detalia diferitele lucruri care pot genera un miros de plastic ars pe autovehiculul dvs., apoi, într-o a doua etapă, cum să localizați sursa acestui miros de plastic ars pe volvo v40? .

Diferite surse posibile și riscuri de miros de plastic ars pe un volvo v40

Așa că începem articolul nostru cu diferite surse posibile de miros de plastic ars la un volvo v40 . În general, observarea unui miros de plastic sau cauciuc nu este niciodată un semnal bun. Într-adevăr, vehiculele moderne sunt pline de el și ar putea fi semnul unei avarii majore. Mai jos vom trece în revistă diferitele origini posibile ale mirosului de plastic ars:

  • Ulei de transmisie: Aceasta este cea mai importantă origine posibilă a unui astfel de miros. Într-adevăr, obiectivul uleiului de transmisie sau de transmisie este de a lubrifia diferitele elemente ale cutiei de viteze, astfel încât toate angrenajele și pinioanele să nu fie deteriorate, de asemenea, are un al doilea obiectiv ca regulator de temperatură. Cu toate acestea, cu timpul, uleiul își va pierde eficiența și nu va lubrifia piesele auto și nu va regla și temperatura, ceea ce va face ca uleiul să se supraîncălzească și, astfel, va emite acel miros de plastic ars pe volvo v40. Riști să-ți porti cutia de viteze în prealabil dacă nu ai grijă de ea.
  • Cureaua de accesorii: Cu toate acestea, mai rar, este posibil ca, cu uzura, cureaua ta, care este realizată special din cauciuc, să scadă și să nu se mai rotească în întregime pe axa ei. Odată cu frecarea pe care aceasta o va produce, plasticul se va încălzi și se va arde, această reacție va crea un miros puternic de plastic ars sau cauciuc în blocul motor al volvo v40.
  • Uzura defecta a furtunului: Acest caz se întâmplă mai ales la volvo v40 care încep să îmbătrânească câțiva ani sau care au stat mult timp fără să se rostogolească. În realitate, depozitarea mașinii, spre deosebire de ceea ce ați putea crede, va face ca piesele auto din plastic să se uzeze mai repede. Furtunurile sunt primele afectate de acest fenomen. Cauciucul se va dezintegra încetul cu încetul și odată cu creșterea căldurii fluidului care circulă în el, se poate topi. Riscul acestei probleme este ruperea centurii de accesorii.
  • O componentă a corpului: Mai puțin de bază, prezent mai ales pe volvo v40-uri care au suferit un mic șoc. În urma unui impact din față sau din spate, pasajele roților, barele de protecție sau alte piese auto din plastic care ar fi fost îndoite se pot freca de una dintre roțile dvs. și pot emite acel miros de plastic ars. Acest lucru poate la fel de bine să vă uzeze anvelopele.
Weiterlesen:
Când să schimb filtrul de particule la volvo v40?

Cum să identific de unde provine mirosul de plastic ars pe un volvo v40?

Și acum, pentru a termina articolul nostru, vom încerca să vă ajutăm localizați originea mirosului de plastic ars pe volvo v40 . Acum că știți diferitele origini posibile ale acestui miros, va trebui doar să facem câteva verificări pentru a scăpa de urmele care nu vă interesează și pentru a vă rezolva problema rapid. Dacă volvo v40 dumneavoastră miroase fierbinte, nu vă gândiți de două ori pentru a citi articolul nostru pe acest subiect.

  • Ulei de transmisie: Nimic nu poate fi mai simplu, deschideți capacul uleiului de transmisie (când este rece) și verificați dacă uleiul este roșcat și suficient de fluid. Dacă descoperiți resturi în interior și sunt mai întunecate, este timpul să le înlocuiți. Nu vă gândiți de două ori să cereți sfaturi din articolul nostru pentru a identifica cum să schimbați uleiul cutiei de viteze la un volvo v40.
  • Cureaua pentru accesorii: Verificați vizual dacă centura pentru accesorii nu este în stare proastă, poate produce și un sunet dacă este în stare proastă. Nu te gândi de două ori să-l înlocuiești.
  • Furtunuri: pentru furtunuri, va trebui să verificați vizual toate furtunurile pentru a descoperi dacă sunt uzate sau topit. Dacă acesta este cazul, schimbați-le.
  • Piese auto caroserie: nu în ultimul rând, ultimul element care poate provoca miros de plastic sau cauciuc ars pe volvo v40, o parte a caroseriei, verificați toate pasajele roților, de care nicio piesă nu se freca

    Pentru a obține mai multe sfaturi despre volvo v40, aruncați o privire la categoria volvo v40.

Weiterlesen:
Cel mai bun ulei de motor pentru volvo v40
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector