Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

De ce Volvo S90-ul meu miroase a plastic ars?

Urmărirea zilnică a mașinii este cel mai bun lucru pe care îl poți face. Deși întreținerea convențională este concepută pentru a menține Volvo S90 să funcționeze fără probleme în timp, unele defecțiuni neprevăzute se pot adăuga foarte mult la bugetul anual al mașinii. Astăzi ne vom uita la simțul mirosului și la indiciile pe care ți le poate oferi despre o posibilă defecțiune, de aceea echipa noastră a creat această pagină de conținut pentru a te ajuta în cazul în care observi un miros de plastic ars cauzat de Volvo S90 . Pentru a vă ajuta să verificați că nu este nimic grav, mai întâi vom schița diferitele lucruri care pot genera un miros de plastic ars pe mașina dvs., apoi, într-o a doua etapă, cum să găsiți originea acestui miros de plastic ars pe Volvo S90? .

Diferite rădăcini posibile și riscuri de miros de plastic ars pe un Volvo S90

Așa că începem articolul nostru cu diferite rădăcini posibile de miros de plastic ars pe un Volvo S90 . În general, observarea unui miros de plastic sau cauciuc este aproape niciodată un semnal bun. Într-adevăr, mașinile recente sunt pline de el și ar putea fi semnul unei avarii majore. Mai jos vom trece în revistă diferitele origini posibile ale mirosului de plastic ars:

  • Ulei de transmisie: Aceasta este principala sursă posibilă a unui astfel de miros. Într-adevăr, funcția uleiului de viteză sau transmisie este de a lubrifia diferitele componente ale cutiei de viteze, astfel încât toate angrenajele și pinioanele să nu fie deteriorate, are și o a doua funcție ca regulator de temperatură. Cu toate acestea, cu timpul, uleiul își va pierde eficacitatea și nu va lubrifia piesele auto și nu va controla și temperatura, ceea ce va duce la supraîncălzirea uleiului și, astfel, va emite acel miros de plastic ars pe Volvo S90. Riști să-ți porti cutia de viteze în prealabil dacă nu ai grijă de ea.
  • Cureaua de accesorii: Deși mai rar, este posibil ca cureaua ta, care este realizată în principal din cauciuc, odată cu uzura, să se deterioreze și să nu se mai rotească în întregime pe axa ei. Odată cu frecarea pe care aceasta o va produce, plasticul se va încălzi și se va arde, această reacție va genera un miros puternic de plastic ars sau cauciuc în blocul motor al Volvo S90.
  • Uzura defecta a furtunului: Această împrejurare se întâmplă mai ales la Volvo S90 care încep să îmbătrânească câțiva ani sau care au stat mult timp fără să se rostogolească. De fapt, depozitarea mașinii dvs., spre deosebire de ceea ce ați putea crede, va face ca piesele auto din plastic să se uzeze mai repede. Furtunurile sunt primele afectate de acest fenomen. Cauciucul se va dezintegra încetul cu încetul și odată cu creșterea căldurii fluidului care circulă în el, se poate topi. Riscul acestei probleme este ruperea centurii de accesorii.
  • O componentă a corpului: Mai puțin de bază, prezent mai ales pe Volvo S90-uri care au suferit un mic șoc. În urma unui impact din față sau din spate, pasajele roților, barele de protecție sau alte piese auto din plastic care ar fi fost îndoite se pot freca de una dintre roțile dvs. și pot emite acel miros de plastic ars. Acest lucru poate, de asemenea, să vă uzeze anvelopele.
Weiterlesen:
Lumină bujie incandescentă care se aprinde când conduc Volvo S90 al meu

Cum să afli de unde provine mirosul de plastic ars pe un Volvo S90?

Și acum, pentru a termina pagina noastră de conținut, vom încerca să vă ajutăm Găsiți sursa mirosului de plastic ars pe Volvo S90 . Acum că știți diferitele origini posibile ale acestui miros, va trebui doar să facem câteva verificări pentru a elimina urmele care nu vă privesc și a vă remedia rapid problema. Dacă Volvo S90 dvs. miroase fierbinte, nu vă gândiți de două ori pentru a accesa pagina noastră de conținut pe acest subiect.

  • Ulei de transmisie: Nimic nu poate fi mai puțin complicat, deschideți capacul uleiului de transmisie (când este rece) și verificați dacă uleiul este roșcat și suficient de fluid. Dacă vedeți resturi în interior și sunt mai întunecate, este timpul să le înlocuiți. Nu vă gândiți de două ori să cereți sfaturi de pe pagina noastră de conținut pentru a afla cum să schimbați uleiul cutiei de viteze la un Volvo S90.
  • Cureaua pentru accesorii: Verificați vizual dacă centura pentru accesorii nu este în stare proastă, poate emite și un șuierat dacă este în stare proastă. Nu te gândi de două ori să-l înlocuiești.
  • Furtunuri: pentru furtunuri, va trebui să verificați vizual toate furtunurile pentru a vedea dacă unele sunt uzate sau topite. Dacă aceasta este circumstanța, schimbați-le.
  • Piese auto caroserie: nu în ultimul rând, ultimul element care poate aduce miros de plastic sau cauciuc ars pe Volvo S90, o parte a caroseriei, verificați toate pasajele roților, de care nicio piesă nu se freca

    Dacă doriți mai multe tutoriale despre Volvo S90, accesați categoria noastră Volvo S90.

Weiterlesen:
Cum schimb becul semnalizatorului spate pe Volvo S90 meu?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector