Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

De ce Volvo S60-ul meu miroase a plastic ars?

Să ai grijă de mașina ta în orice moment este cel mai bun lucru pe care îl poți face. Cu toate acestea, serviciul standard de rutină ar trebui să vă mențină Volvo S60 să funcționeze fără probleme în timp, unele defecțiuni neprevăzute se pot adăuga foarte mult la bugetul anual al vehiculului. Astăzi ne vom concentra asupra simțului tău olfactiv și a indiciilor pe care ți le poate oferi despre o posibilă defecțiune, de aceea echipa noastră a creat această pagină de conținut pentru a te ajuta în cazul în care te identifici un miros de plastic ars provenit de la Volvo S60 . Pentru a vă ajuta să verificați că nu este nimic grav, mai întâi vom detalia diferitele lucruri care pot crea un miros de plastic ars pe autovehiculul dvs., apoi, într-o a doua etapă, cum să găsiți cauza acestui miros de plastic ars pe Volvo S60? .

Diferite origini posibile și riscuri ale mirosului de plastic ars pe un Volvo S60

Așa că începem conținutul articolului nostru cu diferite origini posibile ale mirosului de plastic ars la un Volvo S60 . În general, observarea unui miros de plastic sau cauciuc este aproape niciodată un semn bun. De fapt, vehiculele moderne sunt pline de ea și ar putea fi semnul unei defecțiuni critice. Mai jos vom trece în revistă diferitele origini posibile ale mirosului de plastic ars:

  • Ulei de transmisie: Aceasta este cea mai importantă origine posibilă a unui astfel de miros. De fapt, funcția uleiului de transmisie sau de transmisie este de a lubrifia diferitele componente ale cutiei de viteze, astfel încât toate angrenajele și pinioanele să nu fie sparte, de asemenea, are o a doua funcție ca regulator de temperatură. Cu toate acestea, pe termen lung, uleiul își va pierde eficacitatea și nu va lubrifia piesele auto și nici nu va regla temperatura, ceea ce va declanșa supraîncălzirea uleiului și, astfel, va emite acel miros de plastic ars pe Volvo S60. Riști să-ți porti cutia de viteze în prealabil dacă nu ai grijă de ea.
  • Cureaua de accesorii: Cu toate acestea, mai rar, este posibil ca, cu uzura, cureaua ta, care este realizată în principal din cauciuc, să se degradeze și să nu se mai rotească în întregime pe axa ei. Odată cu frecarea pe care aceasta o va declanșa, plasticul se va încălzi și se va arde, această reacție va genera un miros puternic de plastic ars sau cauciuc în blocul motor al Volvo S60.
  • Uzura defectuoasa a furtunului: Acest caz apare mai ales la Volvo S60 care încep să îmbătrânească câțiva ani sau care au stat mult timp fără să se rostogolească. În realitate, depozitarea vehiculului, spre deosebire de ceea ce ați putea crede, va determina uzura mai rapidă a pieselor auto din plastic. Furtunurile sunt primele afectate de acest fenomen. Cauciucul se va dezintegra încetul cu încetul și odată cu creșterea căldurii fluidului care circulă în el, s-ar putea topi. Riscul acestei probleme este ruperea centurii de accesorii.
  • O componentă a corpului: Mai puțin general, prezent mai ales pe Volvo S60-uri care au suferit un mic șoc. În urma unui impact din față sau din spate, pasajele roților, barele de protecție sau alte piese auto din plastic care ar fi fost îndoite se pot freca de una dintre roțile dvs. și ar putea emite acel miros de plastic ars. Acest lucru ar putea la fel de bine să vă uzeze anvelopele.
Weiterlesen:
Lumina motorului rămâne pe Volvo S60

Cum să afli de unde vine mirosul de plastic ars la un Volvo S60?

Și acum, pentru a termina pagina noastră de conținut, vom încerca să vă ajutăm găsiți originea mirosului de plastic ars pe Volvo S60 . Acum că știți diferitele origini posibile ale acestui miros, va trebui doar să facem câteva verificări pentru a elimina urmele care nu vă interesează și pentru a vă rezolva problema rapid. Dacă Volvo S60 dvs. miroase fierbinte, nu vă gândiți de două ori pentru a accesa pagina noastră de conținut pe acest subiect.

  • Ulei de transmisie: Nimic nu ar putea fi mai ușor, deschideți capacul uleiului de transmisie (când este rece) și verificați dacă uleiul este de culoare roșiatică și suficient de fluid. Dacă descoperiți resturi în interior și este mai întunecat, este timpul să le schimbați. Nu vă gândiți de două ori să consultați pagina noastră de conținut pentru a afla cum să schimbați uleiul de cutie de viteze la un Volvo S60.
  • Cureaua pentru accesorii: verificați vizual dacă centura pentru accesorii nu este în stare proastă, ar putea produce și un sunet dacă este în stare proastă. Nu te gândi de două ori să-l schimbi.
  • Furtunuri: pentru furtunuri, va trebui să vă verificați vizual toate furtunurile pentru a afla dacă unele sunt uzate sau topite. Dacă acesta este cazul, înlocuiți-le.
  • Piese auto caroserie: nu în ultimul rând, ultimul element care poate declanșa mirosul de plastic sau cauciuc ars pe Volvo S60, o componentă a caroseriei, verificați toate pasajele roților, de care nicio componentă nu se freca

    Dacă aveți întrebări suplimentare despre Volvo S60, nu ezitați să consultați categoria noastră Volvo S60.

Weiterlesen:
Cum schimb lumina de parcare la Volvo S60 meu?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector