Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

De ce Volkswagen-ul meu se ridică! miroase a plastic ars?

Să supraveghezi mașina în mod regulat este cel mai bun lucru pe care îl poți face. Cu toate acestea, întreținerea clasică ar trebui să vă mențină Volkswagen-ul sus! funcționând fără probleme de-a lungul timpului, unele defecțiuni neprevăzute se pot adăuga foarte mult bugetului anual al mașinii. Astăzi ne vom concentra asupra simțului tău olfactiv și a indiciilor pe care ți le poate oferi despre o posibilă defecțiune, de aceea echipa noastră a scris acest conținut pentru a te ajuta în cazul în care observi un miros de plastic ars care vine de la Volkswagen Up! . Pentru a vă ajuta să verificați că nu este nimic grav, mai întâi vom evidenția diferitele lucruri care pot crea un miros de plastic ars pe mașina dvs., apoi, într-o a doua etapă, cum să descoperi sursa acestui miros de plastic ars pe Volkswagen Up!? .

Diferite surse posibile și riscuri de miros de plastic ars la un Volkswagen Up!

Așa că începem ghidul nostru cu diferite surse posibile de miros de plastic ars la un Volkswagen Up! . În general, observarea unui miros de plastic sau cauciuc nu este niciodată un indicator bun. Într-adevăr, mașinile recente sunt pline de el și ar putea fi semnul unei defecțiuni semnificative. Mai jos vom vorbi despre diferitele origini posibile ale mirosului de plastic ars:

  • Ulei de transmisie: Aceasta este cea mai importantă origine posibilă a unui astfel de miros. Într-adevăr, obiectivul uleiului de transmisie sau de transmisie este de a lubrifia diferitele elemente ale cutiei de viteze, astfel încât toate angrenajele și pinioanele să nu fie deteriorate, de asemenea, are un al doilea obiectiv ca regulator de temperatură. Cu toate acestea, cu timpul, uleiul își va pierde performanța și nu va lubrifia piesele și nu va regla și temperatura, ceea ce va duce la supraîncălzirea uleiului și astfel emite acel miros de plastic ars pe Volkswagen Up!. Riști să-ți porti cutia de viteze în prealabil dacă nu ai grijă de ea.
  • Cureaua de accesorii: Cu toate acestea, mai rar, este posibil ca cu uzura cureaua ta, care este realizata in principal din cauciuc, sa se degradeze si sa nu se mai roteasca total pe axa sa. Odată cu frecarea pe care aceasta o va produce, plasticul se va încălzi și se va arde, această reacție va genera un miros puternic de plastic ars sau cauciuc în blocul motor al Volkswagen Up!.
  • Uzura defectuoasa a furtunului: Această împrejurare se întâmplă mai ales la Volkswagen Up! care încep să îmbătrânească câțiva ani sau care au stat mult timp fără să se rostogolească. În realitate, depozitarea vehiculului dvs., contrar a ceea ce ați putea presupune, va face ca piesele din plastic să se uzeze mai repede. Furtunurile sunt primele afectate de acest fenomen. Cauciucul se va dezintegra încetul cu încetul și, odată cu creșterea căldurii fluidului care circulă în el, se poate topi. Riscul acestei probleme este ruperea centurii de accesorii.
  • O componentă a corpului: Mai puțin de bază, prezent mai ales pe Volkswagen Up!-uri care au suferit un mic șoc. În urma unui impact din față sau din spate, arcuri de roată, bare de protecție sau alte părți ale corpului din plastic care ar fi posibil să fi fost îndoite se pot freca de una dintre roțile dvs. și degajă acel miros de plastic ars. Acest lucru poate la fel de bine să vă uzeze anvelopele.
Weiterlesen:
Cum se dezactivează imobilizatorul Volkswagen Up! ?

Cum să identifici de unde provine mirosul de plastic ars pe un Volkswagen Up!?

Și acum, pentru a finaliza conținutul nostru, vom încerca să vă ajutăm descoperi originea mirosului de plastic ars pe Volkswagen Up! . Acum că cunoașteți diferitele rădăcini posibile ale acestui miros, va trebui doar să facem câteva verificări pentru a scăpa de urmele care nu vă privesc și pentru a vă remedia rapid problema. Dacă dvs. Volkswagen Up! miroase fierbinte, nu te gândi de două ori să citești conținutul nostru pe acest subiect.

  • Ulei de transmisie: Nimic nu ar putea fi mai ușor, deschideți capacul uleiului de transmisie (când este rece) și verificați dacă uleiul este roșcat și suficient de fluid. Dacă vedeți resturi în interior și este mai întunecat, este timpul să le schimbați. Nu vă gândiți de două ori să cereți sfaturi din conținutul nostru pentru a identifica cum să schimbați uleiul de cutie de viteze la un Volkswagen Up!.
  • Cureaua pentru accesorii: Verificați vizual dacă centura pentru accesorii nu este în stare proastă, este posibil să producă și un sunet dacă este în stare proastă. Nu te gândi de două ori să-l schimbi.
  • Furtunuri: pentru furtunuri, va trebui să verificați vizual toate furtunurile pentru a vedea dacă unele sunt uzate sau topite. Dacă aceasta este situația, înlocuiți-le.
  • Părți ale caroseriei: Nu în ultimul rând, ultimul element care poate provoca miros de plastic sau cauciuc ars pe Volkswagen Up!, o parte a caroseriei, verificați toate pasajele roților, ca nicio piesă să nu se frece de

    Pentru a obține mai multe sfaturi despre Volkswagen Up!, aruncați o privire la Volkswagen Up! categorie.

Weiterlesen:
Unde găsiți siguranța intermitent la Volkswagen Up! ?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector