Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

De ce Volkswagen Transporter 6 miroase a plastic ars?

Să ții permanent un ochi pe mașina ta este cel mai bun lucru pe care îl poți face. Cu toate acestea, serviciul standard de rutină este conceput pentru a menține Volkswagen Transporter 6 să funcționeze fără probleme în timp, unele defecțiuni neprevăzute se pot adăuga foarte mult la bugetul anual al mașinii. Astăzi ne vom concentra asupra simțului tău olfactiv și a indiciilor pe care ți le poate oferi despre o posibilă defecțiune, de aceea echipa noastră a realizat această pagină de conținut pentru a te ajuta în cazul în care te identifici un miros de plastic ars cauzat de Volkswagen Transporter 6 . Pentru a vă ajuta să verificați că nu este nimic grav, mai întâi vom schița diferitele lucruri care pot genera un miros de plastic ars pe mașina dvs., apoi, într-o a doua etapă, cum să găsiți originea acestui miros de plastic ars pe Volkswagen Transporter 6? .

Diferite origini posibile și riscuri ale mirosului de plastic ars pe un Volkswagen Transporter 6

Așa că începem pagina noastră de conținut cu diferite origini posibile ale mirosului de plastic ars pe un Volkswagen Transporter 6 . În general, observarea unui miros de plastic sau cauciuc este aproape niciodată un semn bun. De fapt, vehiculele moderne sunt pline de el și ar putea fi semnul unei defecțiuni critice. Mai jos vom vorbi despre diferitele origini posibile ale mirosului de plastic ars:

  • Ulei de transmisie: Aceasta este cea mai importantă sursă posibilă a unui astfel de miros. De fapt, obiectivul uleiului de viteze sau transmisie este de a lubrifia diferitele elemente ale cutiei dvs. de viteze astfel încât toate angrenajele și pinioanele să nu fie sparte, are și un al doilea obiectiv ca regulator de temperatură. Cu toate acestea, cu timpul, uleiul își va pierde eficacitatea și nu va lubrifia piesele auto și nu va regla și temperatura, ceea ce va declanșa supraîncălzirea uleiului și, astfel, va emite acel miros de plastic ars pe Volkswagen Transporter 6. Riști să pre- purtând cutia de viteze dacă nu ai grijă de ea.
  • Cureaua de accesorii: Cu toate acestea, mai rar, este posibil ca, odată cu uzura, centura dvs., care este special făcută din cauciuc, să se degradeze și să nu se mai rotească în întregime pe axa ei. Odată cu frecarea pe care aceasta o va declanșa, plasticul se va încălzi și se va arde, această reacție va produce un miros puternic de plastic ars sau cauciuc în blocul motor al Volkswagen Transporter 6.
  • Uzura defecta a furtunului: Acest caz apare în special pe Volkswagen Transporter 6 care încep să îmbătrânească câțiva ani sau care au stat mult timp fără să se rostogolească. În realitate, depozitarea mașinii dvs., contrar a ceea ce ați putea crede, va determina uzura mai rapidă a pieselor auto din plastic. Furtunurile sunt primele care suferă de acest fenomen. Cauciucul se va dezintegra încetul cu încetul și odată cu creșterea căldurii fluidului care circulă în el, s-ar putea topi. Riscul acestei probleme este ruperea centurii de accesorii.
  • O componentă a corpului: Mai puțin obișnuit, prezent în mod special pe Volkswagen Transporter 6 care au suferit un mic șoc. În urma unui impact din față sau din spate, pasajele roților, barele de protecție sau alte piese auto din plastic care ar fi fost îndoite se pot freca de una dintre roțile dvs. și ar putea emite acel miros de plastic ars. Acest lucru poate, de asemenea, să vă uzeze anvelopele.
Weiterlesen:
GPS Volkswagen Transporter 5 nu funcționează Volkswagen Transporter 5

Cum să identifici de unde provine mirosul de plastic ars pe un Volkswagen Transporter 6?

Și acum, pentru a termina pagina noastră de conținut, vom încerca să vă ajutăm Găsiți sursa mirosului de plastic ars pe Volkswagen Transporter 6 . Acum că știți diferitele origini posibile ale acestui miros, va trebui doar să facem câteva verificări pentru a elimina urmele care nu vă privesc și pentru a vă rezolva problema rapid. Dacă Volkswagen Transporter 6 miroase fierbinte, nu vă gândiți de două ori să răsfoiți pagina noastră de conținut pe acest subiect.

  • Ulei de transmisie: Nimic nu ar putea fi mai ușor, deschideți capacul uleiului de transmisie (când este rece) și verificați dacă uleiul este roșcat și suficient de fluid. Dacă descoperiți resturi în interior și sunt mai întunecate, este timpul să le înlocuiți. Nu vă gândiți de două ori să cereți sfaturi de pe pagina noastră de conținut pentru a identifica cum să schimbați uleiul cutiei de viteze la un Volkswagen Transporter 6.
  • Cureaua pentru accesorii: verificați vizual dacă centura pentru accesorii nu este în stare proastă, ar putea produce și un sunet dacă este în stare proastă. Nu te gândi de două ori să-l înlocuiești.
  • Furtunuri: pentru furtunuri, va trebui să verificați vizual toate furtunurile pentru a descoperi dacă unele sunt uzate sau topite. Dacă acesta este cazul, înlocuiți-le.
  • Piese auto caroserie: Nu în ultimul rând, ultimul element care poate declanșa mirosul de plastic sau cauciuc ars pe Volkswagen Transporter 6, o componentă a caroseriei, verificați toate pasajele roților, ca nicio componentă să nu se frece

    Dacă doriți mai multe tutoriale despre Volkswagen Transporter 6, accesați categoria noastră Volkswagen Transporter 6.

Weiterlesen:
Volkswagen Transporter 4 care intră în modul limp
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector