Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

De ce Volkswagen Transporter 5 miroase a plastic ars?

Să fii cu ochii pe mașina ta tot timpul este cel mai bun lucru pe care îl poți face. Deși întreținerea convențională este concepută pentru a menține Volkswagen Transporter 5 să funcționeze fără probleme în timp, unele defecțiuni neprevăzute se pot adăuga semnificativ la bugetul anual al vehiculului. În acest articol ne vom uita la simțul mirosului și la indiciile pe care ți le poate oferi despre o posibilă defecțiune, de aceea echipa noastră a făcut ca acest conținut să te ajute în cazul în care detectezi un miros de plastic ars provenit de la Volkswagen Transporter 5 . Pentru a vă ajuta să verificați că nu este nimic grav, mai întâi vom evidenția diferitele lucruri care pot crea un miros de plastic ars pe autovehiculul dvs., apoi, într-o a doua etapă, cum să localizați sursa acestui miros de plastic ars pe Volkswagen Transporter 5? .

Diferite surse posibile și riscuri de miros de plastic ars pe un Volkswagen Transporter 5

Așa că începem ghidul nostru cu diferite surse posibile de miros de plastic ars pe un Volkswagen Transporter 5 . În general, observarea unui miros de plastic sau cauciuc este aproape niciodată un semnal bun. Într-adevăr, vehiculele moderne sunt pline de el și ar putea fi semnul unei defecțiuni critice. Mai jos vom trece în revistă diferitele origini posibile ale mirosului de plastic ars:

  • Ulei de transmisie: Aceasta este principala origine posibilă a unui astfel de miros. Într-adevăr, obiectivul uleiului de viteză sau transmisie este de a lubrifia diferitele componente ale cutiei de viteze, astfel încât toate angrenajele și pinioanele să nu fie deteriorate, are și un al doilea obiectiv ca regulator de temperatură. Cu toate acestea, pe termen lung, uleiul își va pierde eficacitatea și nu va lubrifia piesele și nu va regla și temperatura, ceea ce va duce la supraîncălzirea uleiului și astfel emite acel miros de plastic ars pe Volkswagen Transporter 5. -purtarea cutiei de viteze daca nu ai grija de ea.
  • Cureaua de accesorii: Deși mai rar, este posibil ca cureaua ta, care este realizată special din cauciuc, odată cu uzura, să scadă și să nu se mai rotească complet pe axa ei. Odată cu frecarea pe care aceasta o va provoca, plasticul se va încălzi și se va arde, această reacție va produce un miros puternic de plastic ars sau cauciuc în blocul motor al Volkswagen Transporter 5.
  • Uzura defecta a furtunului: Acest caz apare mai ales pe Volkswagen Transporter 5 care încep să îmbătrânească câțiva ani sau care au stat mult timp fără să se rostogolească. În realitate, depozitarea mașinii dvs., contrar a ceea ce ați putea presupune, va face ca piesele din plastic să se uzeze mai repede. Furtunurile sunt primele tulburate de acest fenomen. Cauciucul se va dezintegra încetul cu încetul și, odată cu creșterea căldurii fluidului care circulă în el, se poate topi. Riscul acestei probleme este ruperea centurii de accesorii.
  • O componentă a corpului: Mai puțin general, prezent mai ales pe Volkswagen Transporter 5 care au suferit un mic șoc. În urma unui impact din față sau din spate, arcuri de roată, bare de protecție sau alte părți ale corpului din plastic care ar fi posibil să fi fost îndoite se pot freca de una dintre roțile dvs. și degajă acel miros de plastic ars. Acest lucru poate, de asemenea, să vă uzeze anvelopele.
Weiterlesen:
Cum schimb becul luminii pentru faza scurtă de pe Volkswagen Transporter 6?

Cum să afli de unde provine mirosul de plastic ars pe un Volkswagen Transporter 5?

Și acum, pentru a finaliza conținutul nostru, vom încerca să vă ajutăm localizați originea mirosului de plastic ars pe Volkswagen Transporter 5 . Acum că știți diferitele rădăcini posibile ale acestui miros, va trebui doar să facem câteva verificări pentru a scăpa de urmele care nu vă privesc și pentru a vă rezolva rapid problema. Dacă Volkswagen Transporter 5 dumneavoastră miroase fierbinte, nu ezitați să răsfoiți conținutul nostru pe acest subiect.

  • Ulei de transmisie: Nimic nu ar putea fi mai ușor, deschideți capacul uleiului de transmisie (când este rece) și verificați dacă uleiul este de culoare roșiatică și suficient de fluid. Dacă vedeți resturi în interior și sunt mai întunecate, este timpul să le înlocuiți. Nu ezitați să solicitați sfaturi din conținutul nostru pentru a afla cum să schimbați uleiul de cutie de viteze la un Volkswagen Transporter 5.
  • Cureaua pentru accesorii: Verificați vizual dacă centura pentru accesorii nu este în stare proastă, este posibil să producă și un sunet dacă este în stare proastă. Nu ezitați să-l înlocuiți.
  • Furtunuri: pentru furtunuri, va trebui să verificați vizual toate furtunurile pentru a vedea dacă unele sunt uzate sau topite. Dacă acesta este cazul, înlocuiți-le.
  • Părți ale caroseriei: Nu în ultimul rând, ultimul element care poate provoca miros de plastic sau cauciuc ars pe Volkswagen Transporter 5, o parte a caroseriei, verificați toate pasajele roților, de care nicio piesă nu se freca

    Dacă doriți mai multe ghiduri despre Volkswagen Transporter 5, accesați categoria noastră Volkswagen Transporter 5.

Weiterlesen:
Cum se dezactivează alarma de centură pe Volkswagen Transporter 4?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector