Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

De ce Volkswagen Transporter 4 miroase a plastic ars?

Să ai grijă de mașina ta zilnic este cel mai bun lucru pe care îl poți face. Deși serviciul de rutină convențional este conceput pentru a menține Volkswagen Transporter 4 să funcționeze fără probleme în timp, unele defecțiuni neprevăzute se pot adăuga foarte mult la bugetul anual al mașinii. În acest articol vom vorbi despre simțul tău olfactiv și despre indiciile pe care ți le poate oferi despre o posibilă defecțiune, de aceea echipa noastră a scris acest conținut pentru a te ajuta în cazul în care detectați un miros de plastic ars cauzat de Volkswagen Transporter 4 . Pentru a vă ajuta să verificați că nu este nimic grav, mai întâi vom schița diferitele lucruri care pot produce un miros de plastic ars pe mașina dvs., apoi, într-o a doua etapă, cum să găsiți cauza acestui miros de plastic ars pe Volkswagen Transporter 4? .

Diferite rădăcini posibile și riscuri de miros de plastic ars pe un Volkswagen Transporter 4

Așa că începem articolul nostru cu diferite rădăcini posibile de miros de plastic ars pe un Volkswagen Transporter 4 . În general, observarea unui miros de plastic sau cauciuc este aproape niciodată un semnal bun. Evident, mașinile moderne sunt pline de asta și ar putea fi semnul unei avarii critice. Mai jos vom vorbi despre diferitele origini posibile ale mirosului de plastic ars:

  • Ulei de transmisie: Aceasta este cea mai importantă origine posibilă a unui astfel de miros. Evident, obiectivul uleiului de viteze sau transmisie este de a lubrifia diferitele elemente ale cutiei dvs. de viteze astfel încât toate angrenajele și pinioanele să nu fie sparte, are și un al doilea obiectiv ca regulator de temperatură. Cu toate acestea, cu timpul, uleiul își va pierde eficiența și nu va lubrifia piesele auto și nu va controla și temperatura, ceea ce va declanșa supraîncălzirea uleiului și, astfel, va degaja acel miros de plastic ars pe Volkswagen Transporter 4. Riști să pre- purtând cutia de viteze dacă nu ai grijă de ea.
  • Cureaua de accesorii: Deși mai rar, este posibil ca o dată cu uzura cureaua ta, care este realizată în principal din cauciuc, să scadă și să nu se mai rotească complet pe axa ei. Odată cu frecarea pe care aceasta o va declanșa, plasticul se va încălzi și se va arde, această reacție va produce un miros puternic de plastic ars sau cauciuc în blocul motor al Volkswagen Transporter 4.
  • Uzura defecta a furtunului: Această împrejurare apare mai ales la Volkswagen Transporter 4 care încep să îmbătrânească câțiva ani sau care au stat mult timp fără să se rostogolească. În realitate, depozitarea vehiculului dvs., spre deosebire de ceea ce ați putea presupune, va determina uzura mai rapidă a pieselor auto din plastic. Furtunurile sunt primele afectate de acest fenomen. Cauciucul se va dezintegra încetul cu încetul și odată cu creșterea căldurii fluidului care circulă în el, se poate topi. Riscul acestei probleme este ruperea centurii de accesorii.
  • O componentă a corpului: Mai puțin general, prezent mai ales pe Volkswagen Transporter 4 care au suferit un mic șoc. În urma unui impact din față sau din spate, pasajele roților, barele de protecție sau alte piese auto din plastic care ar fi fost îndoite se pot freca de una dintre roțile dvs. și pot emite acel miros de plastic ars. Acest lucru poate, de asemenea, să vă uzeze anvelopele.
Weiterlesen:
Cum schimb becul luminii pentru faza scurtă de pe Volkswagen Transporter 5?

Cum să identifici de unde provine mirosul de plastic ars pe un Volkswagen Transporter 4?

Și acum, pentru a finaliza conținutul nostru, vom încerca să vă ajutăm Găsiți originea mirosului de plastic ars pe Volkswagen Transporter 4 . Acum că știți diferitele rădăcini posibile ale acestui miros, va trebui doar să facem câteva verificări pentru a scăpa de urmele care nu vă interesează și pentru a vă rezolva problema rapid. Dacă Volkswagen Transporter 4 dumneavoastră miroase fierbinte, nu ezitați să parcurgeți conținutul nostru pe acest subiect.

  • Ulei de transmisie: Nimic nu poate fi mai simplu, deschideți capacul uleiului de transmisie (când este rece) și verificați dacă uleiul este roșcat și suficient de fluid. Dacă descoperiți resturi în interior și sunt mai întunecate, este timpul să le înlocuiți. Nu ezitați să solicitați sfaturi din conținutul nostru pentru a identifica cum să schimbați uleiul de cutie de viteze la un Volkswagen Transporter 4.
  • Cureaua pentru accesorii: Verificați vizual dacă centura pentru accesorii nu este în stare proastă, poate produce și un sunet dacă este în stare proastă. Nu ezitați să-l înlocuiți.
  • Furtunuri: pentru furtunuri, va trebui să verificați vizual toate furtunurile pentru a descoperi dacă unele sunt uzate sau topite. Dacă aceasta este situația, înlocuiți-le.
  • Piese auto caroserie: Nu în ultimul rând, ultimul element care poate declanșa mirosul de plastic sau cauciuc ars pe Volkswagen Transporter 4, o parte a caroseriei, verificați toate pasajele roților, ca nicio piesă să nu se frece

    Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Volkswagen Transporter 4, aruncați o privire la categoria Volkswagen Transporter 4.

Ссылка на основную публикацию