Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

De ce Volkswagen Touran-ul meu miroase a plastic ars?

Să ai grijă permanent de mașina ta este cel mai bun lucru pe care îl poți face. Deși serviciul de rutină clasic ar trebui să mențină Volkswagen Touran 3 să funcționeze fără probleme în timp, unele defecțiuni neprevăzute se pot adăuga foarte mult la bugetul anual al vehiculului. Astăzi vom vorbi despre simțul dvs. olfactiv și despre indiciile pe care vi le poate oferi despre o posibilă defecțiune, de aceea echipa noastră a creat această pagină de conținut pentru a vă ajuta în cazul în care detectați un miros de plastic ars provenit de la Volkswagen Touran 3 . Pentru a vă ajuta să verificați că nu este nimic semnificativ, mai întâi vom evidenția diferitele lucruri care pot crea un miros de plastic ars pe autovehiculul dvs., apoi, într-o a doua etapă, cum să găsești cauza acestui miros de plastic ars pe Volkswagen Touran 3? .

Diferite surse posibile și riscuri de miros de plastic ars pe un Volkswagen Touran 3

Așa că începem ghidul nostru cu diferite surse posibile de miros de plastic ars pe un Volkswagen Touran 3 . În general, observarea unui miros de plastic sau cauciuc nu este niciodată un indicator bun. Într-adevăr, vehiculele moderne sunt pline de el și ar putea fi semnul unei defecțiuni critice. Mai jos vom trece în revistă diferitele origini posibile ale mirosului de plastic ars:

  • Ulei de transmisie: Aceasta este cea mai importantă origine posibilă a unui astfel de miros. Într-adevăr, funcția uleiului de transmisie sau de transmisie este de a lubrifia diferitele elemente ale cutiei de viteze, astfel încât toate angrenajele și pinioanele să nu fie deteriorate, de asemenea, are o a doua funcție ca regulator de temperatură. Cu toate acestea, cu timpul, uleiul își va pierde eficacitatea și nu va lubrifia piesele auto și nu va controla și temperatura, ceea ce va cauza supraîncălzirea uleiului și, astfel, va emite acel miros de plastic ars pe Volkswagen Touran 3. Riști să pre- purtând cutia de viteze dacă nu ai grijă de ea.
  • Cureaua de accesorii: Deși mai rar, este posibil ca o dată cu uzura, cureaua ta, care este în principal din cauciuc, să se degradeze și să nu se mai rotească în întregime pe axa ei. Odată cu frecarea pe care aceasta o va provoca, plasticul se va încălzi și se va arde, această reacție va genera un miros puternic de plastic ars sau cauciuc în blocul motor al Volkswagen Touran 3.
  • Uzura defecta a furtunului: Această împrejurare apare în special la Volkswagen Touran 3 care încep să îmbătrânească câțiva ani sau care au stat mult timp fără să se rostogolească. De fapt, depozitarea mașinii dvs., spre deosebire de ceea ce ați putea presupune, va face ca piesele auto din plastic să se uzeze mai repede. Furtunurile sunt primele afectate de acest fenomen. Cauciucul se va dezintegra încetul cu încetul și, odată cu creșterea căldurii fluidului care circulă în el, se poate topi. Riscul acestei probleme este ruperea centurii de accesorii.
  • O componentă a corpului: Mai puțin de bază, prezent în mod special pe Volkswagen Touran 3 care au suferit un mic șoc. În urma unui impact din față sau din spate, arcuri de roată, barele de protecție sau alte piese auto din plastic care ar fi posibil să fi fost îndoite se pot freca de una dintre roțile dvs. și degajă acel miros de plastic ars. Acest lucru ar putea la fel de bine să vă uzeze anvelopele.
Weiterlesen:
Cum să resetați odometrul pe Volkswagen Touran 3

Cum să identifici de unde vine mirosul de plastic ars pe un Volkswagen Touran 3?

Și acum, pentru a termina pagina noastră de conținut, vom încerca să vă ajutăm Găsiți originea mirosului de plastic ars pe Volkswagen Touran 3 . Acum că știți diferitele origini posibile ale acestui miros, va trebui doar să facem câteva verificări pentru a elimina urmele care nu vă privesc și pentru a vă rezolva problema rapid. Dacă Volkswagen Touran 3 dumneavoastră miroase fierbinte, nu ezitați să răsfoiți pagina noastră de conținut pe acest subiect.

  • Ulei de transmisie: Nimic nu ar putea fi mai puțin complicat, deschideți capacul uleiului de transmisie (când este rece) și verificați dacă uleiul este roșcat și suficient de fluid. Dacă descoperiți resturi în interior și sunt mai întunecate, este timpul să le înlocuiți. Nu ezitați să consultați pagina noastră de conținut pentru a identifica cum să schimbați uleiul cutiei de viteze la un Volkswagen Touran 3.
  • Cureaua pentru accesorii: Verificați vizual dacă centura pentru accesorii nu este în stare proastă, este posibil să producă și un sunet dacă este în stare proastă. Nu ezitați să-l înlocuiți.
  • Furtunuri: pentru furtunuri, va trebui să verificați vizual toate furtunurile pentru a descoperi dacă unele sunt uzate sau topite. Dacă aceasta este situația, schimbați-le.
  • Piese auto caroserie: Nu în ultimul rând, ultimul element care poate provoca miros de plastic sau cauciuc ars pe Volkswagen Touran 3, o componentă a caroseriei, verificați toate pasajele roților, ca nicio componentă să nu se frece

    Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Volkswagen Touran 3, aruncați o privire la categoria Volkswagen Touran 3.

Weiterlesen:
Cum deschizi portbagajul Volkswagen Touran 2 din interior?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector