Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

De ce Volkswagen T-Cross-ul meu miroase a plastic ars?

Să fii cu ochii pe mașina ta tot timpul este cel mai bun lucru pe care îl poți face. Cu toate acestea, întreținerea clasică ar trebui să mențină Volkswagen T-Cross-ul să funcționeze fără probleme în timp, unele defecțiuni neprevăzute se pot adăuga foarte mult la bugetul anual al vehiculului. Astăzi vom vorbi despre simțul tău olfactiv și despre indiciile pe care ți le poate oferi despre o posibilă avarie, de aceea echipa noastră a scris acest articol pentru a te ajuta în cazul în care te identifici un miros de plastic ars provenit de la Volkswagen T-Cross . Pentru a vă ajuta să verificați că nu este nimic grav, mai întâi vom sublinia diferitele lucruri care pot crea un miros de plastic ars pe vehiculul dvs. cu motor, apoi, într-o a doua etapă, cum să găsești originea acestui miros de plastic ars pe Volkswagen T-Cross-ul tău? .

Diferite surse posibile și riscuri de miros de plastic ars pe un Volkswagen T-Cross

Așa că începem conținutul articolului nostru cu diferite surse posibile de miros de plastic ars pe un Volkswagen T-Cross . În general, observarea unui miros de plastic sau cauciuc este aproape niciodată un indicator bun. De fapt, mașinile moderne sunt pline de asta și ar putea fi semnul unei avarii importante. Mai jos vom trece în revistă diferitele origini posibile ale mirosului de plastic ars:

  • Ulei de transmisie: Aceasta este cea mai importantă origine posibilă a unui astfel de miros. De fapt, obiectivul uleiului de transmisie sau transmisie este de a lubrifia diferitele elemente ale cutiei de viteze, astfel încât toate angrenajele și pinioanele să nu fie deteriorate, are și un al doilea obiectiv ca regulator de temperatură. Cu toate acestea, pe termen lung, uleiul își va pierde din eficiență și nu va lubrifia piesele și nu va controla și temperatura, ceea ce va declanșa supraîncălzirea uleiului și, astfel, va degaja acel miros de plastic ars pe Volkswagen T-Cross. Riști să-ți porti cutia de viteze în prealabil dacă nu ai grijă de ea.
  • Cureaua de accesorii: Cu toate acestea, mai rar, este posibil ca, cu uzura, cureaua ta, care este în principal din cauciuc, să se deterioreze și să nu se mai rotească în întregime pe axa ei. Odată cu frecarea pe care aceasta o va declanșa, plasticul se va încălzi și se va arde, această reacție va crea un miros puternic de plastic ars sau cauciuc în blocul motor al Volkswagen T-Cross.
  • Uzura defectuoasa a furtunului: Această împrejurare apare în special la Volkswagen T-Cross care încep să îmbătrânească câțiva ani sau care au stat mult timp fără să se rostogolească. De fapt, depozitarea vehiculului, contrar a ceea ce ați putea crede, va determina uzura mai rapidă a pieselor din plastic. Furtunurile sunt primele care suferă de acest fenomen. Cauciucul se va dezintegra încetul cu încetul și, odată cu creșterea căldurii fluidului care circulă în el, se poate topi. Riscul acestei probleme este ruperea centurii de accesorii.
  • O componentă a corpului: Mai puțin de bază, prezent în mod special pe Volkswagen T-Cross care au suferit un mic șoc. În urma unui impact din față sau din spate, arcuri de roată, bare de protecție sau alte părți ale corpului din plastic care ar fi posibil să fi fost îndoite se pot freca de una dintre roțile dvs. și degajă acel miros de plastic ars. Acest lucru poate, de asemenea, să vă uzeze anvelopele.
Weiterlesen:
Cum scot janta de la Volkswagen T-Cross?

Cum să identifici de unde vine mirosul de plastic ars pe un Volkswagen T-Cross?

Și acum, pentru a termina articolul nostru, vom încerca să vă ajutăm găsiți originea mirosului de plastic ars pe Volkswagen T-Cross . Acum că știți diferitele origini posibile ale acestui miros, va trebui doar să facem câteva verificări pentru a scăpa de urmele care nu vă interesează și pentru a vă rezolva problema rapid. Dacă Volkswagen T-Cross-ul tău miroase fierbinte, nu te gândi de două ori să parcurgi articolul nostru pe acest subiect.

  • Ulei de transmisie: Nimic nu poate fi mai simplu, deschideți capacul uleiului de transmisie (când este rece) și verificați dacă uleiul este roșcat și suficient de fluid. Dacă descoperiți resturi în interior și este mai întunecat, este timpul să le schimbați. Nu vă gândiți de două ori să cereți sfaturi din articolul nostru pentru a identifica cum să schimbați uleiul de cutie de viteze la un Volkswagen T-Cross.
  • Cureaua pentru accesorii: Verificați vizual dacă centura pentru accesorii nu este în stare proastă, este posibil să producă și un sunet dacă este în stare proastă. Nu te gândi de două ori să-l schimbi.
  • Furtunuri: pentru furtunuri, va trebui să verificați vizual toate furtunurile pentru a afla dacă unele sunt uzate sau topite. Dacă aceasta este situația, înlocuiți-le.
  • Părți ale caroseriei: Nu în ultimul rând, ultimul element care poate declanșa mirosul de plastic sau cauciuc ars pe Volkswagen T-Cross, o parte a caroseriei, verificați toate pasajele roților, ca nicio piesă să nu se frece

    Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen T-Cross, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen T-Cross.

Legătura cu publicația principală