Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

De ce Suzuki Grand Vitara mea miroase a plastic ars?

Să ai grijă permanent de mașina ta este cel mai bun lucru pe care îl poți face. Deși întreținerea clasică ar trebui să vă mențină Suzuki Grand Vitara să funcționeze fără probleme în timp, unele defecțiuni neprevăzute se pot adăuga foarte mult la bugetul anual al mașinii. Astăzi vom vorbi despre simțul tău olfactiv și despre indiciile pe care ți le poate oferi despre o posibilă defecțiune, de aceea echipa noastră a creat acest conținut pentru a te ajuta în cazul în care observi un miros de plastic ars cauzat de Suzuki Grand Vitara . Pentru a vă ajuta să verificați că nu este nimic grav, mai întâi vom schița diferitele lucruri care pot genera un miros de plastic ars pe mașina dvs., apoi, într-o a doua etapă, cum să găsești originea acestui miros de plastic ars pe Suzuki Grand Vitara ta? .

Diferite rădăcini posibile și riscuri de miros de plastic ars pe un Suzuki Grand Vitara

Așa că începem conținutul nostru cu diferite rădăcini posibile de miros de plastic ars pe o Suzuki Grand Vitara . În general, observarea unui miros de plastic sau cauciuc nu este niciodată un semnal bun. Evident, mașinile recente sunt pline de el și ar putea fi semnul unei defecțiuni importante. Mai jos vom trece în revistă diferitele origini posibile ale mirosului de plastic ars:

  • Ulei de transmisie: Aceasta este cea mai importantă sursă posibilă a unui astfel de miros. Evident, funcția uleiului de viteză sau transmisie este de a lubrifia diferitele componente ale cutiei de viteze astfel încât toate angrenajele și pinioanele să nu fie sparte, de asemenea, are o a doua funcție de regulator de temperatură. Cu toate acestea, cu timpul, uleiul își va pierde eficiența și nu va lubrifia piesele și nu va regla și temperatura, ceea ce va declanșa supraîncălzirea uleiului și, astfel, va emite acel miros de plastic ars pe Suzuki Grand Vitara dvs. Riști să-ți porti cutia de viteze în prealabil dacă nu ai grijă de ea.
  • Cureaua de accesorii: Deși mai rar, este posibil ca o dată cu uzura, cureaua ta, care este în principal din cauciuc, să se degradeze și să nu se mai rotească în întregime pe axa ei. Odată cu frecarea pe care aceasta o va declanșa, plasticul se va încălzi și se va arde, această reacție va produce un miros puternic de plastic ars sau cauciuc în blocul motor al Suzuki Grand Vitara.
  • Uzura defectuoasa a furtunului: Această împrejurare apare în special la Suzuki Grand Vitara care încep să îmbătrânească câțiva ani sau care au stat mult timp fără să se rostogolească. De fapt, depozitarea vehiculului, spre deosebire de ceea ce ați putea crede, va determina uzura mai rapidă a pieselor din plastic. Furtunurile sunt primele care suferă de acest fenomen. Cauciucul se va dezintegra încetul cu încetul și odată cu creșterea căldurii fluidului care circulă în el, s-ar putea topi. Riscul acestei probleme este ruperea centurii de accesorii.
  • O componentă a corpului: Mai puțin frecvente, prezente în mod special pe Suzuki Grand Vitara care au suferit un mic șoc. În urma unui impact din față sau din spate, arcuri de roată, barele de protecție sau alte părți ale corpului din plastic care ar fi putut fi îndoite s-ar putea freca de una dintre roțile dvs. și ar putea emite acel miros de plastic ars. Acest lucru ar putea la fel de bine să vă uzeze anvelopele.
Weiterlesen:
Portbagajul blocat pe Suzuki Vitara, ce pot face?

Cum să identifici de unde vine mirosul de plastic ars pe un Suzuki Grand Vitara?

Și acum, pentru a finaliza conținutul nostru, vom încerca să vă ajutăm localizați sursa mirosului de plastic ars pe Suzuki Grand Vitara . Acum că știți diferitele origini posibile ale acestui miros, va trebui doar să facem câteva verificări pentru a elimina urmele care nu vă privesc și pentru a vă rezolva problema rapid. Dacă Suzuki Grand Vitara dumneavoastră miroase fierbinte, nu ezitați să citiți conținutul nostru pe acest subiect.

  • Ulei de transmisie: Nimic nu poate fi mai puțin complicat, deschideți capacul uleiului de transmisie (când este rece) și verificați dacă uleiul este roșcat și suficient de fluid. Dacă descoperiți resturi în interior și este mai întunecat, este timpul să le schimbați. Nu ezitați să solicitați sfaturi din conținutul nostru pentru a identifica cum să schimbați uleiul cutiei de viteze la un Suzuki Grand Vitara.
  • Cureaua pentru accesorii: Verificați vizual dacă centura pentru accesorii nu este în stare proastă, poate emite și un sunet dacă este în stare proastă. Nu ezita să-l schimbi.
  • Furtunuri: pentru furtunuri, va trebui să vă verificați vizual toate furtunurile pentru a afla dacă unele sunt uzate sau topite. Dacă aceasta este circumstanța, schimbați-le.
  • Părți ale caroseriei: Nu în ultimul rând, ultimul element care poate declanșa mirosul de plastic sau cauciuc ars pe Suzuki Grand Vitara, o componentă a caroseriei, verificați toate pasajele roților, de care nicio componentă nu se freca

    Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Suzuki Grand Vitara, aruncați o privire la categoria Suzuki Grand Vitara.

Legătura cu publicația principală