Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

De ce Opelul Meriva meu miroase a plastic ars?

Urmărirea zilnică a mașinii este cel mai bun lucru pe care îl poți face. Deși serviciul standard de rutină este conceput pentru a menține Opelul Meriva să funcționeze fără probleme în timp, unele defecțiuni neprevăzute se pot adăuga semnificativ la bugetul anual al mașinii. Astăzi ne vom concentra asupra simțului tău olfactiv și a indiciilor pe care ți le poate oferi despre o posibilă defecțiune, de aceea echipa noastră a creat această pagină de conținut pentru a te ajuta în cazul în care detectați un miros de plastic ars provenit de la Opel Meriva dumneavoastră . Pentru a vă ajuta să verificați că nu este nimic semnificativ, mai întâi vom evidenția diferitele lucruri care pot crea un miros de plastic ars pe mașină, apoi, într-o a doua etapă, cum să descoperiți cauza acestui miros de plastic ars pe Opel Meriva dvs.? .

Diferite surse posibile și riscuri de miros de plastic ars la un Opel Meriva

Așa că începem pagina noastră de conținut cu diferite surse posibile de miros de plastic ars la un Opel Meriva . În general, observarea unui miros de plastic sau cauciuc nu este niciodată un semn bun. De fapt, vehiculele recente sunt pline de el și ar putea fi semnul unei avarii importante. Mai jos vom trece în revistă diferitele origini posibile ale mirosului de plastic ars:

  • Ulei de transmisie: Aceasta este cea mai importantă origine posibilă a unui astfel de miros. Într-adevăr, funcția uleiului de transmisie sau de transmisie este de a lubrifia diferitele componente ale cutiei de viteze, astfel încât toate angrenajele și pinioanele să nu fie deteriorate, are și o a doua funcție ca regulator de temperatură. Cu toate acestea, odată cu trecerea timpului, uleiul își va pierde eficacitatea și nu va lubrifia piesele și nu va regla și temperatura, ceea ce va cauza supraîncălzirea uleiului și, astfel, va emite acel miros de plastic ars pe Opel Meriva dumneavoastră. Riști să-ți porti cutia de viteze în prealabil dacă nu ai grijă de ea.
  • Cureaua de accesorii: Deși mai rar, este posibil ca cu uzura cureaua ta, care este în principal din cauciuc, să se degradeze și să nu se mai rotească total pe axa ei. Odată cu frecarea pe care aceasta o va provoca, plasticul se va încălzi și se va arde, această reacție va crea un miros puternic de plastic ars sau cauciuc în blocul motor al Opel Meriva dumneavoastră.
  • Uzura defecta a furtunului: Această împrejurare apare în special la Opel Meriva care încep să îmbătrânească câțiva ani sau care au stat mult timp fără să se rostogolească. În realitate, depozitarea mașinii contrar a ceea ce ați putea crede va duce la uzura mai rapidă a pieselor din plastic. Furtunurile sunt primele afectate de acest fenomen. Cauciucul se va dezintegra încetul cu încetul și odată cu creșterea căldurii fluidului care circulă în el, s-ar putea topi. Riscul acestei probleme este ruperea centurii de accesorii.
  • O componentă a corpului: Mai puțin obișnuit, prezent în mod special pe Opel Meriva care au suferit un mic șoc. În urma unui impact din față sau din spate, arcuri de roată, barele de protecție sau alte părți ale corpului din plastic care ar fi putut fi îndoite s-ar putea freca de una dintre roțile dvs. și ar putea emite acel miros de plastic ars. Acest lucru poate, de asemenea, să vă uzeze anvelopele.
Weiterlesen:
GPS Opel Meriva nu funcționează Opel Meriva

Cum să afli de unde provine mirosul de plastic ars pe un Opel Meriva?

Și acum, pentru a termina pagina noastră de conținut, vom încerca să vă ajutăm descoperi originea mirosului de plastic ars pe Opel Meriva ta . Acum că știți diferitele rădăcini posibile ale acestui miros, va trebui doar să facem câteva verificări pentru a scăpa de urmele care nu vă privesc și pentru a vă remedia rapid problema. Dacă Opelul Meriva dumneavoastră miroase fierbinte, nu ezitați să accesați pagina noastră de conținut pe acest subiect.

  • Ulei de transmisie: Nimic nu poate fi mai simplu, deschideți capacul uleiului de transmisie (când este rece) și verificați dacă uleiul este de culoare roșiatică și suficient de fluid. Dacă descoperiți resturi în interior și este mai întunecat, este timpul să le înlocuiți. Nu ezitați să solicitați sfaturi de pe pagina noastră de conținut pentru a afla cum să schimbați uleiul de cutie de viteze la un Opel Meriva.
  • Cureaua pentru accesorii: Verificați vizual dacă centura pentru accesorii nu este în stare proastă, poate emite și un sunet dacă este în stare proastă. Nu ezitați să-l înlocuiți.
  • Furtunuri: pentru furtunuri, va trebui să vă verificați vizual toate furtunurile pentru a afla dacă unele sunt uzate sau topite. Dacă aceasta este situația, înlocuiți-le.
  • Părți ale caroseriei: Nu în ultimul rând, ultimul element care poate provoca miros de plastic sau cauciuc ars pe Opel Meriva dvs., o parte a caroseriei, verificați toate pasajele roților, de care nicio piesă nu se freca

    Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Opel Meriva, aruncați o privire la categoria Opel Meriva.

Legătura cu publicația principală