Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

De ce mirosul meu iveco daily miroase a plastic ars?

Să ai grijă de mașina ta în mod regulat este cel mai bun lucru pe care îl poți face. Deși întreținerea clasică este concepută pentru a menține iveco-ul tău zilnic să funcționeze fără probleme în timp, unele defecțiuni neprevăzute se pot adăuga semnificativ la bugetul anual al mașinii. În acest articol ne vom uita la simțul mirosului și la indiciile pe care ți le poate oferi despre o posibilă defecțiune, de aceea echipa noastră a scris acest articol pentru a te ajuta în cazul în care te identifici un miros de plastic ars provenit de la iveco zilnic . Pentru a vă ajuta să verificați că nu este nimic grav, mai întâi vom schița diferitele lucruri care pot genera un miros de plastic ars pe mașina dvs., apoi, într-o a doua etapă, cum să descoperi sursa acestui miros de plastic ars pe iveco-ul tău zilnic? .

Diferitele surse posibile și riscurile de miros de plastic ars pe un iveco zilnic

Așa că începem conținutul nostru cu diferite surse posibile de miros de plastic ars pe un iveco zilnic . În general, observarea unui miros de plastic sau cauciuc nu este niciodată un semnal bun. De fapt, vehiculele moderne sunt pline de el și ar putea fi semnul unei defecțiuni semnificative. Mai jos vom vorbi despre diferitele origini posibile ale mirosului de plastic ars:

  • Ulei de transmisie: Aceasta este principala origine posibilă a unui astfel de miros. De fapt, acțiunea uleiului de viteză sau transmisie este de a lubrifia diferitele elemente ale cutiei de viteze, astfel încât toate angrenajele și pinioanele să nu fie deteriorate, are și o a doua acțiune ca regulator de temperatură. Cu toate acestea, odată cu trecerea timpului, uleiul își va pierde performanța și nu va lubrifia piesele auto și nici nu va regla temperatura, ceea ce va face ca uleiul să se supraîncălzească și, astfel, va emite zilnic mirosul de plastic ars pe iveco dumneavoastră. Riști să-ți porti cutia de viteze în prealabil dacă nu ai grijă de ea.
  • Cureaua de accesorii: Deși mai rar, este posibil ca cureaua ta, care este realizată în principal din cauciuc, odată cu uzura, să scadă și să nu se mai rotească complet pe axa ei. Odată cu frecarea pe care aceasta o va produce, plasticul se va încălzi și se va arde, această reacție va produce un miros puternic de plastic ars sau cauciuc în blocul motor al iveco-ului dvs. zilnic.
  • Uzura defecta a furtunului: Acest caz apare în special pe iveco daily care încep să îmbătrânească câțiva ani sau care au stat mult timp fără să se rostogolească. În realitate, depozitarea vehiculului, spre deosebire de ceea ce ați putea crede, va face ca piesele auto din plastic să se uzeze mai repede. Furtunurile sunt primele afectate de acest fenomen. Cauciucul se va dezintegra încetul cu încetul și odată cu creșterea căldurii fluidului care circulă în el, se poate topi. Riscul acestei probleme este ruperea centurii de accesorii.
  • O componentă a corpului: Mai puțin general, prezent în mod specific pe iveco daily care au suferit un mic șoc. În urma unui impact din față sau din spate, pasajele roților, barele de protecție sau alte piese auto din plastic care ar fi fost îndoite se pot freca de una dintre roțile dvs. și pot emite acel miros de plastic ars. Acest lucru poate, de asemenea, să vă uzeze anvelopele.
Weiterlesen:
Cum se citește zilnic codul de eroare pe iveco?

Cum să identifici de unde provine mirosul de plastic ars pe un iveco daily?

Și acum, pentru a termina articolul nostru, vom încerca să vă ajutăm descoperi originea mirosului de plastic ars pe iveco-ul tău zilnic . Acum că știți diferitele origini posibile ale acestui miros, va trebui doar să facem câteva verificări pentru a scăpa de urmele care nu vă interesează și pentru a vă rezolva problema rapid. Dacă iveco-ul tău zilnic miroase fierbinte, nu te gândi de două ori pentru a citi articolul nostru pe acest subiect.

  • Ulei de transmisie: Nimic nu poate fi mai simplu, deschideți capacul uleiului de transmisie (când este rece) și verificați dacă uleiul este de culoare roșiatică și suficient de fluid. Dacă descoperiți resturi în interior și este mai întunecat, este timpul să le schimbați. Nu vă gândiți de două ori să consultați articolul nostru pentru a identifica cum să schimbați zilnic uleiul cutiei de viteze la un iveco.
  • Cureaua pentru accesorii: Verificați vizual dacă centura pentru accesorii nu este în stare proastă, poate emite și un sunet dacă este în stare proastă. Nu te gândi de două ori să-l schimbi.
  • Furtunuri: pentru furtunuri, va trebui să vă verificați vizual toate furtunurile pentru a afla dacă unele sunt uzate sau topite. Dacă acesta este cazul, schimbați-le.
  • Piese auto caroserie: nu în ultimul rând, ultimul element care poate aduce zilnic miros de plastic sau cauciuc ars pe iveco dvs., o parte a caroseriei, verificați toate pasajele roților, de care nicio piesă nu se freca

    Pentru a găsi mai multe sfaturi despre iveco daily, aruncați o privire la categoria iveco daily.

Legătura cu publicația principală