Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

De ce Land Rover Freelander-ul meu miroase a plastic ars?

Să ținem un ochi pe mașina ta în orice moment este cel mai bun lucru pe care îl poți face. Cu toate acestea, întreținerea convențională este concepută pentru a menține Land Rover Freelander-ul să funcționeze fără probleme în timp, unele defecțiuni neașteptate se pot adăuga foarte mult la bugetul anual al vehiculului. În acest articol vom vorbi despre simțul tău olfactiv și despre indiciile pe care ți le poate oferi despre o posibilă defecțiune, de aceea echipa noastră a realizat această pagină de conținut pentru a te ajuta în cazul în care detectezi un miros de plastic ars provenit de la Land Rover Freelander . Pentru a vă ajuta să verificați că nu este nimic semnificativ, mai întâi vom evidenția diferitele lucruri care pot crea un miros de plastic ars pe autovehiculul dvs., apoi, într-o a doua etapă, cum să găsești sursa acestui miros de plastic ars pe Land Rover Freelander-ul tău? .

Diferite rădăcini posibile și riscuri de miros de plastic ars pe un Land Rover Freelander

Așa că începem pagina noastră de conținut cu diferite rădăcini posibile de miros de plastic ars pe un Land Rover Freelander . În general, observarea unui miros de plastic sau cauciuc este aproape niciodată un semn bun. Evident, vehiculele recente sunt pline de el și ar putea fi semnul unei avarii importante. Mai jos vom trece în revistă diferitele origini posibile ale mirosului de plastic ars:

  • Ulei de transmisie: Aceasta este cea mai importantă origine posibilă a unui astfel de miros. Evident, obiectivul uleiului de viteze sau transmisie este de a lubrifia diferitele componente ale cutiei dvs. de viteze astfel încât toate angrenajele și pinioanele să nu fie sparte, are și un al doilea obiectiv ca regulator de temperatură. Cu toate acestea, în timp, uleiul își va pierde performanța și nu va lubrifia piesele și nu va controla și temperatura, ceea ce va duce la supraîncălzirea uleiului și, astfel, va emite acel miros de plastic ars pe Land Rover Freelander. Riști să-ți porti cutia de viteze în prealabil dacă nu ai grijă de ea.
  • Cureaua de accesorii: Cu toate acestea, mai rar, este posibil ca, cu uzura, cureaua ta, care este realizată în principal din cauciuc, să se degradeze și să nu se mai rotească complet pe axa ei. Cu frecarea pe care o va produce plasticul se va încălzi și se va arde, această reacție va produce un miros puternic de plastic ars sau cauciuc în blocul motor al Land Rover Freelander.
  • Uzura defectuoasa a furtunului: Această împrejurare se întâmplă în special pe Land Rover Freelander care încep să îmbătrânească câțiva ani sau care au stat mult timp fără să se rostogolească. În realitate, depozitarea mașinii, spre deosebire de ceea ce ați putea crede, va face ca piesele din plastic să se uzeze mai repede. Furtunurile sunt primele tulburate de acest fenomen. Cauciucul se va dezintegra încetul cu încetul și, odată cu creșterea căldurii fluidului care circulă în el, se poate topi. Riscul acestei probleme este ruperea centurii de accesorii.
  • O componentă a corpului: Mai puțin obișnuit, prezent în mod special pe Land Rover Freelander care au suferit un mic șoc. În urma unui impact din față sau din spate, arcuri de roată, bare de protecție sau alte părți ale corpului din plastic care ar fi posibil să fi fost îndoite se pot freca de una dintre roțile dvs. și degajă acel miros de plastic ars. Acest lucru poate, de asemenea, să vă uzeze anvelopele.
Weiterlesen:
Lumină bujie incandescentă care se aprinde când conduc Land Rover Freelander-ul meu

Cum să afli de unde vine mirosul de plastic ars pe un Land Rover Freelander?

Și acum, pentru a termina pagina noastră de conținut, vom încerca să vă ajutăm localizați originea mirosului de plastic ars pe Land Rover Freelander . Acum că știți diferitele origini posibile ale acestui miros, va trebui doar să facem câteva verificări pentru a scăpa de urmele care nu vă privesc și pentru a vă rezolva rapid problema. Dacă Land Rover Freelander-ul tău miroase fierbinte, nu ezita să accesezi pagina noastră de conținut pe acest subiect.

  • Ulei de transmisie: Nimic nu poate fi mai puțin complicat, deschideți capacul uleiului de transmisie (când este rece) și verificați dacă uleiul este roșcat și suficient de fluid. Dacă descoperiți resturi în interior și sunt mai întunecate, este timpul să le înlocuiți. Nu ezitați să consultați pagina noastră de conținut pentru a afla cum să schimbați uleiul de cutie de viteze la un Land Rover Freelander.
  • Cureaua pentru accesorii: Verificați vizual dacă centura pentru accesorii nu este în stare proastă, poate emite și un șuierat dacă este în stare proastă. Nu ezitați să-l înlocuiți.
  • Furtunuri: pentru furtunuri, va trebui să verificați vizual toate furtunurile pentru a descoperi dacă sunt uzate sau topit. Dacă aceasta este circumstanța, schimbați-le.
  • Părți ale caroseriei: nu în ultimul rând, ultimul element care poate provoca miros de plastic sau cauciuc ars pe Land Rover Freelander, o parte a caroseriei, verificați toate pasajele roților, de care nicio piesă nu se freca

    Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Land Rover Freelander, aruncați o privire la categoria Land Rover Freelander.

Legătura cu publicația principală