Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

De ce Infiniti Q50 meu miroase a plastic ars?

Să ai grijă de mașina ta în orice moment este cel mai bun lucru pe care îl poți face. Deși întreținerea convențională ar trebui să mențină Infiniti Q50 să funcționeze fără probleme în timp, unele defecțiuni neașteptate se pot adăuga foarte mult la bugetul anual al vehiculului. Astăzi ne vom uita la simțul mirosului și la indiciile pe care ți le poate oferi despre o posibilă defecțiune, de aceea echipa noastră a realizat această pagină de conținut pentru a te ajuta în cazul în care detectați un miros de plastic ars provenit de la Infiniti Q50 . Pentru a vă ajuta să verificați că nu este nimic grav, mai întâi vom sublinia diferitele lucruri care pot produce un miros de plastic ars pe autovehiculul dvs., apoi, într-o a doua etapă, cum să localizați sursa acestui miros de plastic ars pe Infiniti Q50? .

Diferite origini posibile și riscuri ale mirosului de plastic ars pe un Infiniti Q50

Așa că începem conținutul articolului nostru cu diferite origini posibile ale mirosului de plastic ars pe un Infiniti Q50 . În general, observarea unui miros de plastic sau cauciuc nu este niciodată un semn bun. Într-adevăr, vehiculele recente sunt pline de el și ar putea fi semnul unei defecțiuni majore. Mai jos vom trece în revistă diferitele origini posibile ale mirosului de plastic ars:

  • Ulei de transmisie: Aceasta este cea mai importantă sursă posibilă a unui astfel de miros. Într-adevăr, acțiunea uleiului de viteză sau transmisie este de a lubrifia diferitele elemente ale cutiei de viteze, astfel încât toate angrenajele și pinioanele să nu fie deteriorate, de asemenea, are o a doua acțiune ca regulator de temperatură. Cu toate acestea, pe termen lung, uleiul își va pierde performanța și nu va lubrifia piesele auto și nu va controla și temperatura, ceea ce va duce la supraîncălzirea uleiului și, astfel, va emite acel miros de plastic ars pe Infiniti Q50. Riști să-ți porti cutia de viteze în prealabil dacă nu ai grijă de ea.
  • Cureaua de accesorii: Desi mai rar, este posibil ca odata cu uzura ca centura ta, care este in principal din cauciuc, sa se deterioreze si sa nu se mai roteasca in totalitate pe axa ei. Odată cu frecarea pe care aceasta o va produce, plasticul se va încălzi și se va arde, această reacție va crea un miros puternic de plastic ars sau cauciuc în blocul motor al Infiniti Q50.
  • Uzura defectuoasa a furtunului: Această împrejurare se întâmplă în special pe Infiniti Q50 care încep să îmbătrânească câțiva ani sau care au stat mult timp fără să se rostogolească. De fapt, depozitarea mașinii dvs., spre deosebire de ceea ce ați putea crede, va face ca piesele auto din plastic să se uzeze mai repede. Furtunurile sunt primele afectate de acest fenomen. Cauciucul se va dezintegra încetul cu încetul și odată cu creșterea căldurii fluidului care circulă în el, se poate topi. Riscul acestei probleme este ruperea centurii de accesorii.
  • O componentă a corpului: Mai puțin obișnuit, prezent în mod special pe Infiniti Q50-uri care au suferit un mic șoc. În urma unui impact din față sau din spate, pasajele roților, barele de protecție sau alte piese auto din plastic care ar fi fost îndoite se pot freca de una dintre roțile dvs. și pot emite acel miros de plastic ars. Acest lucru ar putea la fel de bine să vă uzeze anvelopele.
Weiterlesen:
Unde găsiți siguranța contorului de parcurs la Infiniti Q50?

Cum să identifici de unde vine mirosul de plastic ars pe un Infiniti Q50?

Și acum, pentru a termina pagina noastră de conținut, vom încerca să vă ajutăm localizați sursa mirosului de plastic ars pe Infiniti Q50 . Acum că știți diferitele origini posibile ale acestui miros, va trebui doar să facem câteva verificări pentru a elimina urmele care nu vă privesc și a vă remedia rapid problema. Dacă Infiniti Q50 dumneavoastră miroase fierbinte, nu ezitați să răsfoiți pagina noastră de conținut pe acest subiect.

  • Ulei de transmisie: Nimic nu ar putea fi mai puțin complicat, deschideți capacul uleiului de transmisie (când este rece) și verificați dacă uleiul este roșcat și suficient de fluid. Dacă descoperiți resturi în interior și sunt mai întunecate, este timpul să le înlocuiți. Nu ezitați să solicitați sfaturi de pe pagina noastră de conținut pentru a identifica cum să schimbați uleiul de cutie de viteze la un Infiniti Q50.
  • Cureaua pentru accesorii: Verificați vizual dacă centura pentru accesorii nu este în stare proastă, poate emite și un șuierat dacă este în stare proastă. Nu ezitați să-l înlocuiți.
  • Furtunuri: pentru furtunuri, va trebui să verificați vizual toate furtunurile pentru a descoperi dacă unele sunt uzate sau topite. Dacă aceasta este situația, înlocuiți-le.
  • Piese auto caroserie: nu în ultimul rând, ultimul element care poate provoca miros de plastic sau cauciuc ars pe Infiniti Q50, o parte a caroseriei, verificați toate pasajele roților, să nu se frece nicio parte.

    În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Infiniti Q50, nu ezitați să consultați categoria noastră Infiniti Q50.

Legătura cu publicația principală