Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

De ce Honda CR V-ul meu miroase a plastic ars?

Să ai grijă de mașina ta în mod regulat este cel mai bun lucru pe care îl poți face. Cu toate acestea, întreținerea convențională este concepută pentru a vă menține Honda CR V să funcționeze fără probleme de-a lungul timpului, unele defecțiuni neașteptate se pot adăuga foarte mult la bugetul anual al vehiculului. Astăzi ne vom concentra asupra simțului tău olfactiv și a indiciilor pe care ți le poate oferi despre o posibilă defecțiune, de aceea echipa noastră a scris această pagină de conținut pentru a te ajuta în cazul în care te identifici un miros de plastic ars provenit de la Honda CR V . Pentru a vă ajuta să verificați că nu este nimic semnificativ, mai întâi vom sublinia diferitele lucruri care pot crea un miros de plastic ars pe autovehiculul dvs., apoi, într-o a doua etapă, cum să localizați sursa acestui miros de plastic ars pe Honda CR V? .

Diferite origini posibile și riscuri de miros de plastic ars pe o Honda CR V

Așa că începem conținutul nostru cu diferite origini posibile ale mirosului de plastic ars pe o Honda CR V . În general, observarea unui miros de plastic sau cauciuc nu este niciodată un indicator bun. De fapt, mașinile moderne sunt pline de el și ar putea fi semnul unei defecțiuni critice. Mai jos vom trece în revistă diferitele origini posibile ale mirosului de plastic ars:

  • Ulei de transmisie: Aceasta este principala origine posibilă a unui astfel de miros. De fapt, obiectivul uleiului de transmisie sau transmisie este de a lubrifia diferitele componente ale cutiei dvs. de viteze astfel încât toate angrenajele și pinioanele să nu fie deteriorate, are și un al doilea obiectiv ca regulator de temperatură. Cu toate acestea, cu timpul, uleiul își va pierde din eficiență și nu va lubrifia piesele auto și nu va regla temperatura, ceea ce va declanșa supraîncălzirea uleiului și, astfel, va emite acel miros de plastic ars pe Honda CR V. Riști să pre- purtând cutia de viteze dacă nu ai grijă de ea.
  • Cureaua de accesorii: Cu toate acestea, mai rar, este posibil ca, cu uzura, cureaua ta, care este realizată special din cauciuc, să scadă și să nu se mai rotească în întregime pe axa ei. Odată cu frecarea pe care aceasta o va declanșa, plasticul se va încălzi și se va arde, această reacție va crea un miros puternic de plastic ars sau cauciuc în blocul motor al Honda CR V.
  • Uzura defectuoasa a furtunului: Acest caz apare mai ales pe Honda CR V care încep să îmbătrânească câțiva ani sau care au stat mult timp fără să se rostogolească. De fapt, depozitarea vehiculului dvs., contrar a ceea ce ați putea crede, va determina uzura mai rapidă a pieselor auto din plastic. Furtunurile sunt primele afectate de acest fenomen. Cauciucul se va dezintegra încetul cu încetul și odată cu creșterea căldurii fluidului care circulă în el, s-ar putea topi. Riscul acestei probleme este ruperea centurii de accesorii.
  • O componentă a corpului: Less basic, especially present on Honda CR V’s that have suffered a small shock. Following a front or rear impact, wheel arches, bumpers or other plastic body auto parts that might have been bent might rub against one of your wheels and give off that burnt plastic smell. This may also pre-wear out your tyres.
Weiterlesen:
Scaunul a blocat Honda CR V în poziție

Cum să afli de unde vine mirosul de plastic ars la o Honda CR V?

Și acum, pentru a termina pagina noastră de conținut, vom încerca să vă ajutăm localizați originea mirosului de plastic ars pe Honda CR V . Acum că știți diferitele origini posibile ale acestui miros, va trebui doar să facem câteva verificări pentru a scăpa de urmele care nu vă interesează și pentru a vă rezolva problema rapid. Dacă Honda CR V dumneavoastră miroase fierbinte, nu vă gândiți de două ori să accesați pagina noastră de conținut pe acest subiect.

  • Ulei de transmisie: Nimic nu poate fi mai puțin complicat, deschideți capacul uleiului de transmisie (când este rece) și verificați dacă uleiul este roșcat și suficient de fluid. Dacă vedeți resturi în interior și sunt mai întunecate, este timpul să le înlocuiți. Nu vă gândiți de două ori să consultați pagina noastră de conținut pentru a afla cum să schimbați uleiul de cutie de viteze la o Honda CR V.
  • Cureaua pentru accesorii: Verificați vizual dacă centura pentru accesorii nu este în stare proastă, ar putea produce și un sunet dacă este în stare proastă. Nu te gândi de două ori să-l înlocuiești.
  • Furtunuri: pentru furtunuri, va trebui să verificați vizual toate furtunurile pentru a vedea dacă unele sunt uzate sau topite. Dacă acesta este cazul, înlocuiți-le.
  • Piese auto caroserie: nu în ultimul rând, ultimul element care poate declanșa mirosul de plastic sau cauciuc ars pe Honda CR V, o parte a caroseriei, verificați toate pasajele roților, de care nicio piesă nu se freca

    În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Honda CR V, nu ezitați să consultați categoria noastră Honda CR V.

Legătura cu publicația principală