Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

De ce Honda Accord-ul meu miroase a plastic ars?

Să ai grijă de mașina ta în orice moment este cel mai bun lucru pe care îl poți face. Cu toate acestea, întreținerea standard este concepută pentru a menține Honda Accord să funcționeze fără probleme în timp, unele defecțiuni neprevăzute se pot adăuga foarte mult la bugetul anual al mașinii. În acest articol ne vom uita la simțul mirosului și la indiciile pe care le poate oferi despre o posibilă defecțiune, de aceea echipa noastră a scris această pagină de conținut pentru a vă ajuta în cazul în care detectați un miros de plastic ars provenit de la Honda Accord . Pentru a vă ajuta să verificați că nu este nimic grav, mai întâi vom detalia diferitele lucruri care pot genera un miros de plastic ars pe mașina dvs., apoi, într-o a doua etapă, cum să descoperi sursa acestui miros de plastic ars pe Honda Accord? .

Diferite origini posibile și riscuri ale mirosului de plastic ars pe un Honda Accord

Așa că începem ghidul nostru cu diferite origini posibile ale mirosului de plastic ars pe o Honda Accord . În general, observarea unui miros de plastic sau cauciuc nu este niciodată un indicator bun. De fapt, vehiculele moderne sunt pline de el și ar putea fi semnul unei defecțiuni semnificative. Mai jos vom trece în revistă diferitele origini posibile ale mirosului de plastic ars:

  • Ulei de transmisie: Aceasta este cea mai importantă origine posibilă a unui astfel de miros. De fapt, obiectivul uleiului de transmisie sau de transmisie este de a lubrifia diferitele elemente ale cutiei de viteze pentru ca toate angrenajele și pinioanele să nu fie sparte, are și un al doilea obiectiv ca regulator de temperatură. Cu toate acestea, pe termen lung, uleiul își va pierde eficacitatea și nu va lubrifia piesele și nu va regla și temperatura, ceea ce va declanșa supraîncălzirea uleiului și, astfel, va emite acel miros de plastic ars pe Honda Accord. Riști să-ți porti cutia de viteze în prealabil dacă nu ai grijă de ea.
  • Cureaua de accesorii: Cu toate acestea, mai rar, este posibil ca, cu uzura, cureaua ta, care este realizată special din cauciuc, să scadă și să nu se mai rotească complet pe axa ei. Odată cu frecarea pe care aceasta o va declanșa, plasticul se va încălzi și se va arde, această reacție va produce un miros puternic de plastic ars sau cauciuc în blocul motor al Honda Accord.
  • Uzura defectuoasa a furtunului: Acest caz apare în special pe Honda Accord care încep să îmbătrânească câțiva ani sau care au stat mult timp fără să se rostogolească. În realitate, depozitarea mașinii, spre deosebire de ceea ce ați putea crede, va determina uzura mai rapidă a pieselor din plastic. Furtunurile sunt primele care suferă de acest fenomen. Cauciucul se va dezintegra încetul cu încetul și, odată cu creșterea căldurii fluidului care circulă în el, se poate topi. Riscul acestei probleme este ruperea centurii de accesorii.
  • O componentă a corpului: Mai puțin general, prezent în mod specific pe Honda Accord care au suferit un mic șoc. În urma unui impact din față sau din spate, arcuri de roată, bare de protecție sau alte părți ale corpului din plastic care ar fi posibil să fi fost îndoite se pot freca de una dintre roțile dvs. și degajă acel miros de plastic ars. Acest lucru poate, de asemenea, să vă uzeze anvelopele.
Weiterlesen:
Unde găsiți siguranța intermitent pe Honda Accord?

Cum să afli de unde vine mirosul de plastic ars pe o Honda Accord?

Și acum, pentru a termina pagina noastră de conținut, vom încerca să vă ajutăm descoperi originea mirosului de plastic ars de pe Honda Accord . Acum că știți diferitele origini posibile ale acestui miros, va trebui doar să facem câteva verificări pentru a scăpa de urmele care nu vă interesează și pentru a vă rezolva problema rapid. Dacă Honda Accord dumneavoastră miroase fierbinte, nu vă gândiți de două ori pentru a citi pagina noastră de conținut despre acest subiect.

  • Ulei de transmisie: Nimic nu ar putea fi mai puțin complicat, deschideți capacul uleiului de transmisie (când este rece) și verificați dacă uleiul este roșcat și suficient de fluid. Dacă descoperiți resturi în interior și sunt mai întunecate, este timpul să le înlocuiți. Nu vă gândiți de două ori să cereți sfaturi de pe pagina noastră de conținut pentru a afla cum să schimbați uleiul cutiei de viteze la un Honda Accord.
  • Cureaua pentru accesorii: Verificați vizual dacă centura pentru accesorii nu este în stare proastă, poate emite și un șuierat dacă este în stare proastă. Nu te gândi de două ori să-l înlocuiești.
  • Furtunuri: pentru furtunuri, va trebui să verificați vizual toate furtunurile pentru a descoperi dacă unele sunt uzate sau topite. Dacă acesta este cazul, înlocuiți-le.
  • Părți ale caroseriei: Nu în ultimul rând, ultimul element care poate declanșa mirosul de plastic sau cauciuc ars pe Honda Accord, o parte a caroseriei, verificați toate pasajele roților, ca nicio piesă să nu se frece

    Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Honda Accord, aruncați o privire la categoria Honda Accord.

Legătura cu publicația principală