Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

De ce Dacia Lodgy are miros de plastic ars?

Să fii cu ochii pe mașina ta tot timpul este cel mai bun lucru pe care îl poți face. Deși întreținerea clasică ar trebui să vă mențină Dacia Lodgy să funcționeze fără probleme în timp, unele defecțiuni neprevăzute se pot adăuga foarte mult la bugetul anual al mașinii. În acest articol ne vom uita la simțul mirosului și la indiciile pe care ți le poate oferi despre o posibilă defecțiune, de aceea echipa noastră a scris această pagină de conținut pentru a te ajuta în cazul în care te identifici un miros de plastic ars cauzat de Dacia Lodgy . Pentru a vă ajuta să verificați că nu este nimic semnificativ, mai întâi vom schița diferitele lucruri care pot produce un miros de plastic ars pe mașina dvs., apoi, într-o a doua etapă, cum să localizați sursa acestui miros de plastic ars pe Dacia Lodgy? .

Diferite surse posibile și riscuri de miros de plastic ars pe o Dacia Lodgy

Așa că începem conținutul nostru cu diferite surse posibile de miros de plastic ars pe o Dacia Lodgy . În general, observarea unui miros de plastic sau cauciuc nu este niciodată un semn bun. De fapt, mașinile recente sunt pline de el și ar putea fi semnul unei avarii semnificative. Mai jos vom trece în revistă diferitele origini posibile ale mirosului de plastic ars:

  • Ulei de transmisie: Aceasta este principala sursă posibilă a unui astfel de miros. De fapt, obiectivul uleiului de viteze sau transmisie este de a lubrifia diferitele componente ale cutiei de viteze astfel încât toate angrenajele și pinioanele să nu fie sparte, are și un al doilea obiectiv ca regulator de temperatură. Cu toate acestea, în timp, uleiul își va pierde din performanță și nu va lubrifia piesele și nu va controla și temperatura, ceea ce va declanșa supraîncălzirea uleiului și astfel emite acel miros de plastic ars pe Dacia Lodgy. Riști să-ți porti cutia de viteze în prealabil dacă nu ai grijă de ea.
  • Cureaua de accesorii: Deși mai rar, este posibil ca cureaua ta, care este în principal din cauciuc, să se degradeze și să nu se mai rotească în întregime pe axa ei. Odată cu frecarea pe care aceasta o va declanșa, plasticul se va încălzi și se va arde, această reacție va produce un miros puternic de plastic ars sau cauciuc în blocul motor al Dacia Lodgy.
  • Uzura defectuoasa a furtunului: Această împrejurare apare mai ales pe Dacia Lodgy care încep să îmbătrânească câțiva ani sau care au stat mult timp fără să se rostogolească. În realitate, depozitarea vehiculului dvs. contrar a ceea ce ați putea presupune va determina uzura mai rapidă a pieselor din plastic. Furtunurile sunt primele afectate de acest fenomen. Cauciucul se va dezintegra încetul cu încetul și, odată cu creșterea căldurii fluidului care circulă în el, se poate topi. Riscul acestei probleme este ruperea centurii de accesorii.
  • O componentă a corpului: Mai putin frecvente, prezente mai ales pe Dacia Lodgy’s care au suferit un mic soc. În urma unui impact din față sau din spate, arcuri de roată, bare de protecție sau alte părți ale corpului din plastic care ar fi posibil să fi fost îndoite se pot freca de una dintre roțile dvs. și degajă acel miros de plastic ars. Acest lucru poate, de asemenea, să vă uzeze anvelopele.
Weiterlesen:
Unde este siguranța de pornire Dacia Lodgy?

Cum să afli de unde provine mirosul de plastic ars pe o Dacia Lodgy?

Și acum, pentru a termina pagina noastră de conținut, vom încerca să vă ajutăm localizați sursa mirosului de plastic ars pe Dacia Lodgy . Acum că știți diferitele origini posibile ale acestui miros, va trebui doar să facem câteva verificări pentru a elimina urmele care nu vă interesează și pentru a vă rezolva problema rapid. Dacă Dacia Lodgy dumneavoastră miroase fierbinte, nu ezitați să răsfoiți pagina noastră de conținut pe acest subiect.

  • Ulei de transmisie: Nimic nu poate fi mai simplu, deschideți capacul uleiului de transmisie (când este rece) și verificați dacă uleiul este roșcat și suficient de fluid. Dacă vedeți resturi în interior și este mai întunecat, este timpul să le schimbați. Nu ezitați să cereți sfaturi de pe pagina noastră de conținut pentru a afla cum să schimbați uleiul de cutie de viteze la o Dacia Lodgy.
  • Cureaua pentru accesorii: Verificați vizual dacă centura pentru accesorii nu este în stare proastă, este posibil să producă și un sunet dacă este în stare proastă. Nu ezita să-l schimbi.
  • Furtunuri: pentru furtunuri, va trebui să verificați vizual toate furtunurile pentru a vedea dacă unele sunt uzate sau topite. Dacă aceasta este circumstanța, schimbați-le.
  • Părți ale caroseriei: Nu în ultimul rând, ultimul element care poate declanșa mirosul de plastic sau cauciuc ars pe Dacia Lodgy, o componentă a caroseriei, verificați toate pasajele roților, ca nicio componentă să nu se frece

    Dacă doriți mai multe ghiduri despre Dacia Lodgy, accesați categoria noastră Dacia Lodgy.

Legătura cu publicația principală