Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum vă setați farurile pentru faza scurtă la Volkswagen Transporter?

Indiferent dacă simțiți că nu vedeți suficient de bine noaptea, indiferent dacă simțiți că luminiți prea jos sau prea sus, în toate aceste circumstanțe, există o singură parte a vehiculului dvs. de vină — faza scurtă. Chiar dacă această corecție poate părea simplă datorită rotiței de pe tabloul de bord, o întreagă corecție este mult mai tehnică decât această simplă manipulare, iar în conținutul acestui articol vom afla cum să reglezi luminile pentru faza scurtă ale Volkswagen Transporter-ului tău? Pentru aceasta, în primul rând, vom afla de ce ar trebui să vă reglați luminile și, în al doilea rând, cum să reglați luminile pentru faza scurtă ale Volkswagen Transporter-ului dumneavoastră.

De ce să setați luminile pentru faza scurtă ale Volkswagen Transporter-ului dumneavoastră?

Deci, să începem conținutul articolului nostru cu punctul de a regla luminile pentru faza scurtă ale Volkswagen Transporter-ul dumneavoastră. Pentru mulți oameni, aceste lumini sunt suficient de reglate și se pare că se aprind suficient noaptea. Cu toate acestea, acest lucru nu este în mod constant cazul și luând în considerare această setare, fie pentru că faza scurtă a Volkswagen Transporter-ului tău nu luminează bine sau pentru că ai senzația că sunt prea slabe sau prea puternice este o decizie înțeleaptă .

Ajustarea fazei scurte a Volkswagen Transporter pentru securitate este o decizie înțeleaptă.

Pentru a începe, reglajul farurilor de întâlnire ale unui Volkswagen Transporter trebuie făcută dintr-un simplu motiv de securitate. Fie că este pentru tine, fie pentru ceilalți utilizatori pe care îi întâlnești în timpul călătoriilor tale de noapte. În realitate, dacă nu vezi suficient, riscul este să nu vezi un obstacol pe drum, sau să anticipezi prost o curbă. Alternativ, dacă luminile tale sunt prea puternice, riști să-i orbiți pe proprietarii de mașini din fața ta și, astfel, să te expui în pericol. Prin urmare, este fundamental pentru ceilalți, precum și pentru dvs., să aveți o setare ideală a luminilor dvs. de parcare.

Setarea farurilor pentru faza scurtă a unui Volkswagen Transporter din motive legale

Pe lângă securitate, există o lege care reglementează puterea, reglarea fazelor scurte ale mașinilor, iată ce precizează: să aibă între 2 și 4 faruri care să lumineze cel puțin 30 de metri. O altă reglementare reglementează utilizarea acestora, cea europeană (directiva 76/756/EEC), care prevede că înălțimea grinzii trebuie să fie între 500 mm și 1200 mm față de sol, și să fie distanță de cel puțin 600 mm.

Weiterlesen:
Cum schimb becul semnalizatorului din față pe Volkswagen Transporter 4?

Cum se reglează farurile de fază scurtă ale unui Volkswagen Transporter?

Vom trece acum la secțiunea care vă preocupă cel mai mult din conținutul acestui articol, cum să reglezi faza scurtă la Volkswagen Transporter? Această setare poate părea puțin complicată, dar dacă urmați instrucțiunile, ar trebui să o puteți face fără prea multe dificultăți.

Pregătiri pentru a seta faza scurtă a unui Volkswagen Transporter

Pentru a începe, va trebui să vă configurați autovehiculul pentru a vă regla luminile pentru faza scurtă în condiții bune, iată care sunt pregătirile pentru a aplica:

 • Așezați autovehiculul pe o zonă din fața unui perete alb, de exemplu, la aproximativ 4 sau 5 metri de perete.
 • Verificați cu atenție presiunea în anvelope.
 • Verificați dacă butonul de reglare a înălțimii pentru lumini este setat la 0

  .

 • Încercați să faceți asta cu rezervorul pe jumătate plin.
 • Îndepărtați toată greutatea inutilă de pe autovehicul, o singură persoană ar trebui să fie pe scaunul șoferului.

Setarea farurilor pentru faza scurtă ale Volkswagen Transporter-ului său

Odată ce autovehiculul dumneavoastră este în poziție, veți porni faza scurta și faceți un semn în formă de cruce (o secțiune orizontală și una verticală) în mijlocul grinzii care va fi proiectată pe perete. Asigurați-vă cu un nivel că ambele părți ale crucii sunt drepte. Apoi faceți înapoi vehiculul cu motor până la o distanță cuprinsă între 7 și 10 metri. Pentru restul procedurii, iată pașii de bază de urmat:

 • Deschide-ți capota, localizează șuruburile pentru reglarea orizontală și verticală a luminilor Volkswagen Transporter-ului tău (sunt marcate în mod obișnuit, iar cele de mai sus trebuie să regleze verticalitatea, iar cele din lateral reglează orizontalitatea ajustării).
 • Folosiți o cârpă sau altceva pentru a ascunde lumina pe care nu faceți corectarea.
 • Folosind șuruburile pentru a face corecția orizontală, ar trebui să aveți cea mai puternică parte a fasciculului, care ar trebui să fie puțin la dreapta liniei verticale marcate pe perete

  .

 • În ceea ce privește manipularea verticală, va trebui să utilizați șurubul pentru a încerca să poziționați capătul superior al grinzii la nivelul marcajului orizontal de pe perete, sau puțin mai jos.
 • Odată finalizat, verifică dacă setarea faza scurtă a Volkswagen Transporter-ului tău este consecventă pe drum, nu ezita să verifici că a fost condus, uneori se poate mișca.
Weiterlesen:
Indicatorul de combustibil rămâne aprins pe Volkswagen Transporter 4, ce să fac?

Dacă doriți să reglați farurile de ceață pe Volkswagen Transporter, vă rugăm să răsfoiți conținutul articolului nostru pe acest subiect.

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Volkswagen Transporter, aruncați o privire la categoria Volkswagen Transporter.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector