Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum vă setați farurile pentru faza scurtă la Volkswagen Transporter 4?

Fie că simți că nu poți vedea suficient de bine noaptea, fie că simți că luminezi prea jos sau prea sus, în toate aceste situații, există o singură parte a mașinii de vină – faza scurtă. Chiar dacă această corecție poate părea simplă datorită rotiței de pe tabloul de bord, o corecție completă este mult mai complexă decât această manipulare comună, iar în acest articol vom descoperi cum să reglezi luminile pentru faza scurtă ale Volkswagen Transporter 4? Pentru aceasta, mai întâi vom descoperi de ce ar trebui să vă reglați luminile și, în al doilea rând, cum să reglați luminile pentru faza scurtă ale Volkswagen Transporter 4.

De ce să setați luminile pentru faza scurtă pentru Volkswagen Transporter 4?

Așa că să începem articolul nostru cu avantajul de a regla luminile pentru faza scurtă ale Volkswagen Transporter 4. Pentru mulți dintre noi aceste lumini sunt suficient de bine reglate și se pare că se aprind suficient noaptea. Cu toate acestea, acesta nu este neapărat cazul și verificarea acestei setări, fie pentru că faza scurtă a lui Volkswagen Transporter 4 nu se luminează bine sau pentru că ai senzația că sunt prea joase sau prea puternice este o decizie înțeleaptă .

Ajustarea fazei scurte a Volkswagen Transporter 4 pentru securitate este o decizie înțeleaptă.

Pentru început, Reglarea farurilor de întâlnire ale unui Volkswagen Transporter 4 trebuie făcută dintr-un motiv obișnuit de securitate. Nu contează dacă este pentru tine sau pentru ceilalți șoferi pe care îi întâlnești în timpul călătoriilor tale de noapte. În realitate, dacă nu vezi suficient, riscul este să ratezi un obstacol de pe traseu, sau să prezici prost o curbă. Cu toate acestea, dacă luminile tale sunt prea puternice, riști să-i orbiți pe șoferii din fața dvs. și, astfel, să vă puneți în pericol. În consecință, este esențial atât pentru ceilalți, cât și pentru tine să ai o setare optimă a luminilor de parcare.

Setarea farurilor pentru faza scurtă a unui Volkswagen Transporter 4 din motive de lege

Pe lângă securitate, există o lege care controlează puterea, reglarea fazelor scurte ale mașinilor, iată ce precizează: să aibă între 2 și 4 faruri care luminează cel puțin 30 de metri. O altă lege controlează utilizarea acestora, cea europeană (directiva 76/756/CEE), care prevede că înălțimea grinzii trebuie să fie între 500 mm și 1200 mm față de sol, și că acestea trebuie să fie de cel puțin 600 mm unul de celălalt.

Weiterlesen:
Cum schimb oglinda laterală pe Volkswagen Transporter 5?

Cum se reglează farurile pentru faza scurtă ale unui Volkswagen Transporter 4?

Vom trece acum la partea care vă interesează cel mai mult din acest articol, cum să reglezi faza scurtă la Volkswagen Transporter 4? Această setare poate părea puțin complexă, dar dacă urmați instrucțiunile, ar trebui să o puteți face fără prea multe probleme.

Pregătiri pentru a seta faza scurtă a unui Volkswagen Transporter 4

Pentru a începe, va trebui să vă pregătiți mașina pentru a vă regla luminile de faza scurtă în condiții bune, iată care sunt pregătirile pentru a aplica:

 • Așezați-vă mașina pe o podea în fața unui perete alb, de exemplu, la aproximativ 4 sau 5 metri de perete.
 • Verificați cu atenție presiunea în anvelope.
 • Verificați dacă butonul de reglare a înălțimii pentru lumini este setat la 0

  .

 • Încercați să faceți asta cu rezervorul pe jumătate plin.
 • Îndepărtați toată greutatea inutilă din mașină, doar o persoană ar trebui să fie pe scaunul șoferului.

Setarea farurilor pentru faza scurtă ale Volkswagen Transporter 4

Odată ce mașina dvs. este la locul său, vă veți porni faza scurta și faceți un semn în formă de cruce (o secțiune orizontală și una verticală) în mijlocul grinzii care va fi proiectată pe perete. Asigurați-vă cu un nivel că ambele părți ale crucii sunt drepte. Apoi înapoi mașina până la o distanță între 7 și 10 metri. Pentru restul sarcinii, iată pașii de bază de urmat:

 • Deschide-ti capota, amplaseaza suruburile pentru reglarea orizontala si verticala a luminilor Volkswagen Transporter 4 (sunt marcate in mod obisnuit, iar cele de mai sus trebuie sa regleze verticalitatea, iar cele de pe manere laterale orizontalitatea reglajului).
 • Folosiți o cârpă sau altceva pentru a ascunde lumina pe care nu faceți corectarea.
 • Folosind șuruburile pentru a face corecția orizontală, ar trebui să aveți cea mai puternică parte a grinzii care ar trebui să fie puțin la dreapta liniei verticale marcate pe perete

  .

 • În ceea ce privește reglarea verticală, va trebui să utilizați șurubul pentru a încerca să poziționați capătul superior al grinzii la nivelul marcajului orizontal de pe perete, sau puțin mai jos.
 • Odată făcut, verifică dacă setarea faza scurtă a Volkswagen Transporter 4 tău este consecventă pe drum, nu ezita să verifici dacă a fost condus, uneori se poate mișca.
Weiterlesen:
Cum schimb oglinda laterală pe Volkswagen Transporter 4?

Dacă doriți să reglați farurile de ceață pe Volkswagen Transporter 4, vă rugăm să parcurgeți articolul nostru pe acest subiect.

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Volkswagen Transporter 4, aruncați o privire la categoria Volkswagen Transporter 4.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector