Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum vă setați farurile pentru faza scurtă la Volkswagen Touran 3?

Indiferent dacă simți că nu poți vedea corect după întuneric, indiferent dacă simți că luminezi prea jos sau prea sus, în toate aceste ocazii, există o singură componentă a vehiculului tău de vină – faza scurtă. Deși această ajustare poate părea simplă datorită rotiței de pe tabloul de bord, o ajustare completă este mult mai complexă decât această realiniere comună și, în acest conținut, vom descoperi cum să reglezi luminile pentru faza scurtă ale Volkswagen Touran 3? Pentru aceasta, mai întâi vom descoperi de ce ar trebui să vă reglați luminile și, în al doilea rând, cum să reglați luminile pentru faza scurtă ale Volkswagen Touran 3.

De ce să reglați luminile pentru faza scurtă ale Volkswagen Touran 3?

Deci, să începem conținutul nostru cu punctul de a regla luminile pentru faza scurtă ale Volkswagen Touran 3. Pentru mulți oameni, aceste lumini sunt suficient de bine reglate și se pare că se aprind suficient noaptea. Din păcate, acest lucru nu este automat cazul și verificând această setare, fie pentru că faza scurtă a lui Volkswagen Touran 3 nu luminează bine sau pentru că ai senzația că sunt prea joase sau prea puternice este un plan bun .

Reglarea fazei scurte a Volkswagen Touran 3 pentru securitate este un plan bun.

În primul rând, Reglarea farurilor de întâlnire ale unui Volkswagen Touran 3 trebuie făcută dintr-un motiv de securitate de bază. Indiferent că este pentru tine sau pentru ceilalți utilizatori pe care îi întâlnești în timpul călătoriilor tale de noapte. De fapt, dacă nu vezi suficient, riscul este să ratezi un obstacol de pe drum, sau să anticipezi prost o curbă. Pe de altă parte, dacă luminile tale sunt prea puternice, riști să-i orbiți pe șoferii din fața ta și să te pui astfel în pericol. Prin urmare, este necesar pentru alții, precum și pentru dvs., să aveți o setare optimă a luminilor dvs. de parcare.

Setarea farurilor pentru faza scurtă a unui Volkswagen Touran 3 din motive legale

Pe lângă securitate, există o lege care reglementează puterea, reglarea fazei scurte a mașinilor, iată ce precizează: să aibă între 2 și 4 faruri care să lumineze la minimum 30 de metri. O altă reglementare reglementează utilizarea acestora, cea europeană (directiva 76/756/EEC), care prevede că înălțimea grinzii trebuie să fie între 500 mm și 1200 mm față de sol, și să fie distanță de cel puțin 600 mm.

Weiterlesen:
Cum scot janta de la Volkswagen Touran?

Cum se reglează farurile de fază scurtă ale unui Volkswagen Touran 3?

Vom trece acum la partea care vă interesează cel mai mult din acest conținut, cum să reglezi faza scurtă la Volkswagen Touran 3? Această setare poate părea puțin complicată, dar dacă respectați recomandările, ar trebui să o puteți face fără prea multe probleme.

Pregătiri pentru a seta faza scurtă la un Volkswagen Touran 3

În primul rând, va trebui să vă configurați autovehiculul pentru a vă regla luminile pentru faza scurtă în condiții bune, iată care sunt pregătirile de făcut:

 • Așezați-vă autovehiculul pe o podea în fața unui perete alb, de exemplu, la aproximativ 4 sau 5 metri de perete.
 • Verificați-vă cu precizie presiunea în anvelope.
 • Verificați dacă butonul de reglare a înălțimii pentru lumini este setat la 0

  .

 • Încercați să faceți asta cu rezervorul pe jumătate plin.
 • Îndepărtați toată greutatea inutilă de pe autovehicul, o singură persoană ar trebui să fie pe scaunul șoferului.

Setarea farurilor pentru faza scurtă ale lui Volkswagen Touran 3

Odată ce vehiculul dvs. cu motor este la locul său, veți porni faza scurta și faceți un semn în formă de cruce (o secțiune orizontală și una verticală) în mijlocul grinzii care va fi proiectată pe perete. Asigurați-vă cu un nivel că ambele părți ale crucii sunt drepte. Apoi faceți înapoi vehiculul cu motor până la o distanță cuprinsă între 7 și 10 metri. Pentru restul operațiunii, iată pașii simpli de care trebuie să te ții:

 • Deschide-ți capota, localizează șuruburile pentru reglarea orizontală și verticală a luminilor Volkswagen Touran 3 (în general sunt marcate, iar cele de mai sus trebuie să regleze verticalitatea, iar cele de pe mânerele laterale orizontalitatea ajustării).
 • Utilizați o cârpă sau altceva pentru a ascunde lumina pe care nu faceți modificarea.
 • Folosind șuruburile pentru a face modificarea orizontală, ar trebui să aveți cea mai puternică parte a fasciculului, care ar trebui să fie puțin la dreapta liniei verticale marcate pe perete

  .

 • În ceea ce privește reglarea verticală, va trebui să utilizați șurubul pentru a încerca să poziționați capătul superior al grinzii la nivelul marcajului orizontal de pe perete, sau puțin mai jos.
 • Odată terminat, verifică dacă setarea faza scurtă a Volkswagen Touran 3 tău este consecventă pe drum, nu fi reticent să verifici că a fost condus, uneori se poate mișca.
Weiterlesen:
Volkswagen Touran 2 CARE INTREAZĂ în modul limp

Dacă doriți să reglați farurile de ceață pe Volkswagen Touran 3, vă rugăm să citiți conținutul nostru pe acest subiect.

Dacă mai aveți întrebări despre Volkswagen Touran 3, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Touran 3.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector