Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum vă setați farurile pentru faza scurtă la Volkswagen Touran 2?

Indiferent dacă simți că nu poți vedea suficient de bine după întuneric, dacă simți că luminezi prea jos sau prea sus, în toate aceste situații, există o singură componentă a vehiculului tău de vină – faza scurtă. În ciuda faptului că această ajustare poate părea simplă datorită rotiței de pe tabloul de bord, o ajustare completă este mult mai complicată decât această simplă manipulare și, în acest conținut, vom afla cum să reglezi luminile pentru faza scurtă ale Volkswagen Touran 2? Pentru aceasta, în primul rând, vom afla de ce ar trebui să vă reglați luminile și, în al doilea rând, cum să reglați luminile pentru faza scurtă ale Volkswagen Touran 2.

De ce să setați luminile pentru faza scurtă ale Volkswagen Touran 2?

Deci, să începem conținutul nostru cu avantajul de a regla luminile pentru faza scurtă ale Volkswagen Touran 2. Pentru mulți oameni, aceste lumini sunt suficient de bine reglate și se pare că se aprind suficient noaptea. Din păcate, acest lucru nu este automat cazul și examinând această setare, fie pentru că faza scurtă a lui Volkswagen Touran 2 nu luminează bine sau pentru că ai senzația că sunt prea joase sau prea puternice este un plan bun .

Ajustarea fazei scurte a Volkswagen Touran 2 pentru siguranță este un plan bun.

În primul rând, Reglarea farurilor de întâlnire ale unui Volkswagen Touran 2 trebuie făcută dintr-un motiv obișnuit de siguranță. Indiferent că este pentru tine sau pentru ceilalți șoferi pe care îi întâlnești în timpul călătoriilor tale de noapte. De fapt, dacă nu vezi suficient, adevăratul pericol este să ratezi un obstacol de pe drum, sau să anticipezi prost o curbă. Pe de altă parte, dacă luminile tale sunt prea puternice, riști să-i orbiți pe cei din fața ta și, astfel, să te pui în pericol. Ulterior este fundamental atât pentru ceilalți, cât și pentru tine să ai o setare ideală a luminilor de parcare.

Setarea farurilor pentru faza scurtă a unui Volkswagen Touran 2 din motive legale

Mai mult de siguranță, există o lege care controlează puterea, reglarea fazelor scurte ale mașinilor, iată ce precizează: să aibă între 2 și 4 faruri care luminează cel puțin 30 de metri. O altă reglementare controlează utilizarea acestora, cea europeană (directiva 76/756/EEC), care prevede că înălțimea grinzii trebuie să fie între 500 mm și 1200 mm față de sol, și să fie distanță de cel puțin 600 mm.

Weiterlesen:
Ce combustibil pentru Volkswagen Touran 2?

Cum se reglează farurile de fază scurtă ale unui Volkswagen Touran 2?

Vom trece acum la partea care vă interesează cel mai mult din acest conținut, cum să reglezi faza scurtă la Volkswagen Touran 2? Această setare poate suna puțin complexă, dar dacă respectați instrucțiunile, ar trebui să o puteți face fără prea multe probleme.

Pregătiri pentru a seta faza scurtă la un Volkswagen Touran 2

Pentru a începe, va trebui să vă pregătiți autovehiculul pentru a vă regla luminile pentru faza scurtă în condiții bune, iată care sunt pregătirile de pus la punct:

 • Așezați autovehiculul pe o zonă din fața unui perete alb, de exemplu, la aproximativ 4 sau 5 metri de perete.
 • Verificați riguros presiunea în anvelope.
 • Verificați dacă butonul de reglare a înălțimii pentru lumini este setat la 0

  .

 • Încercați să faceți asta cu rezervorul pe jumătate plin.
 • Îndepărtați toată greutatea inutilă de pe autovehicul, doar o persoană ar trebui să fie pe scaunul șoferului.

Setarea farurilor pentru faza scurtă ale lui Volkswagen Touran 2

Odată ce vehiculul dvs. cu motor este în poziție, veți porni faza scurta și faceți un semn în formă de cruce (o secțiune orizontală și una verticală) în mijlocul grinzii care va fi proiectată pe perete. Asigurați-vă cu un nivel că ambele părți ale crucii sunt drepte. Apoi înapoi vehiculul cu motor până la o distanță între 7 și 10 metri. Pentru restul sarcinii, iată instrucțiunile pe care trebuie să le respectați:

 • Deschide-ți capota, identifică șuruburile pentru reglarea orizontală și verticală a luminilor Volkswagen Touran 2 (sunt marcate în mod obișnuit, iar cele de mai sus trebuie să regleze verticalitatea, iar cele din lateral reglează orizontalitatea ajustării).
 • Folosiți o cârpă sau altceva pentru a ascunde lumina pe care nu faceți corectarea.
 • Folosind șuruburile pentru a face corecția orizontală, ar trebui să aveți cea mai puternică parte a grinzii care ar trebui să fie puțin la dreapta liniei verticale marcate pe perete

  .

 • În ceea ce privește corecția verticală, va trebui să utilizați șurubul pentru a încerca să poziționați capătul superior al grinzii la nivelul marcajului orizontal de pe perete, sau puțin mai jos.
 • Odată realizat, verificați dacă setarea faza scurtă a Volkswagen Touran 2 este consecventă pe drum, nu fi reticent să verificați că a fost condus, uneori se poate mișca.
Weiterlesen:
Lampa cheie pe Volkswagen Touran rămâne aprinsă

Dacă doriți să reglați farurile de ceață pe Volkswagen Touran 2, vă rugăm să examinați conținutul nostru pe acest subiect.

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Volkswagen Touran 2, accesați categoria noastră Volkswagen Touran 2.

Ссылка на основную публикацию