Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum vă setați farurile pentru faza scurtă la Volkswagen Polo 5?

Indiferent dacă simți că nu poți vedea corect noaptea, indiferent dacă simți că luminezi prea jos sau prea sus, în toate aceste ocazii, există o singură componentă a mașinii de vină – faza scurtă. Chiar dacă această corecție poate părea ușoară datorită rotiței de pe tabloul de bord, o corecție completă este mult mai tehnică decât această realiniere de bază, iar în această pagină de conținut vom vedea cum să reglezi luminile pentru faza scurtă ale Volkswagen Polo 5? Pentru aceasta, mai întâi vom vedea de ce ar trebui să vă reglați luminile și, în al doilea rând, cum să reglați luminile pentru faza scurtă ale Volkswagen Polo 5.

De ce să reglați luminile pentru faza scurtă ale Volkswagen Polo 5?

Deci, să începem pagina noastră de conținut cu beneficiul ajustării luminilor pentru faza scurtă ale Volkswagen Polo 5. Pentru majoritatea dintre noi, aceste lumini sunt suficient de bine reglate și se pare că se aprind suficient noaptea. Din păcate, acest lucru nu este în mod constant cazul și verificând această setare, fie pentru că faza scurtă a lui Volkswagen Polo 5 nu luminează bine sau pentru că ai senzația că sunt prea joase sau prea puternice este un plan bun .

Reglarea fazei scurte a Volkswagen Polo 5 pentru siguranță este un plan bun.

În primul rând, Reglarea farurilor de întâlnire ale unui Volkswagen Polo 5 trebuie făcută dintr-un motiv obișnuit de siguranță. Nu contează dacă este pentru tine sau pentru ceilalți șoferi pe care îi întâlnești în timpul călătoriilor tale de noapte. Într-adevăr, dacă nu vezi suficient, riscul este să nu vezi un obstacol pe drum, sau să anticipezi prost o curbă. Pe de altă parte, dacă luminile tale sunt prea puternice, riscați să-i orbiți pe șoferii din fața dvs. și, astfel, să vă puneți în pericol. Pe cale de consecință, este necesar atât pentru ceilalți, cât și pentru tine să ai o setare optimă a luminilor de parcare.

Setarea farurilor de fază scurtă ale unui Volkswagen Polo 5 pentru justificări legale

Mai mult de siguranță, există o lege care controlează puterea, reglarea fazelor scurte ale mașinilor, iată ce precizează: să aibă între 2 și 4 faruri care luminează cel puțin 30 de metri. O altă reglementare controlează utilizarea acestora, cea europeană (directiva 76/756/EEC), care prevede că înălțimea grinzii trebuie să fie între 500 mm și 1200 mm față de pardoseală, și că acestea trebuie să fie de cel puțin 600 mm între ele.

Weiterlesen:
Volan care scârțâie pe Volkswagen Polo 3 ?

Cum se reglează farurile pentru faza scurtă ale unui Volkswagen Polo 5?

Vom trece acum la secțiunea care vă interesează cel mai mult din această pagină de conținut, cum să reglezi faza scurtă la Volkswagen Polo 5? Această setare poate părea puțin complexă, dar dacă respectați instrucțiunile, ar trebui să o puteți face fără prea multe dificultăți.

Pregătiri pentru a seta faza scurtă la un Volkswagen Polo 5

În primul rând, va trebui să vă configurați mașina pentru a vă regla luminile de faza scurtă în condiții bune, iată care sunt pregătirile pentru a aplica:

 • Așezați-vă mașina pe o suprafață în fața unui perete alb, de exemplu, la aproximativ 4 sau 5 metri de perete.
 • Verificați cu atenție presiunea în anvelope.
 • Verificați dacă butonul de reglare a înălțimii pentru lumini este setat la 0

  .

 • Încercați să faceți asta cu rezervorul pe jumătate plin.
 • Îndepărtați toată greutatea inutilă din mașină, doar o persoană ar trebui să fie pe scaunul șoferului.

Setarea farurilor pentru faza scurtă ale Volkswagen Polo 5

Odată ce mașina este în poziție, veți porni faza scurta și faceți un semn în formă de cruce (o secțiune orizontală și una verticală) în mijlocul grinzii care va fi proiectată pe perete. Asigurați-vă cu un nivel că ambele părți ale crucii sunt drepte. Apoi dați înapoi mașina până la o distanță între 7 și 10 metri. Pentru restul sarcinii, iată instrucțiunile pe care trebuie să le respectați:

 • Deschide-ti capota, localizeaza suruburile pentru reglarea orizontala si verticala a luminilor Volkswagen Polo 5 tau (sunt in general marcate, iar cele de mai sus trebuie sa regleze verticalitatea iar cele din lateral regleaza orizontalitatea reglajului).
 • Folosiți o cârpă sau altceva pentru a ascunde lumina pe care nu faceți reglajul.
 • Folosind șuruburile pentru a face reglarea orizontală, ar trebui să aveți cea mai puternică parte a fasciculului, care ar trebui să fie puțin la dreapta liniei verticale marcate pe perete.

  .

 • În ceea ce privește reglarea verticală, va trebui să utilizați șurubul pentru a încerca să poziționați capătul superior al grinzii la nivelul marcajului orizontal de pe perete, sau puțin mai jos.
 • Odată terminat, verifică dacă setarea faza scurtă a Volkswagen Polo 5 este consecventă pe drum, nu fi reticent să verifici că a fost condus, în unele cazuri se poate mișca.
Weiterlesen:
Volan care scârțâie la Volkswagen Polo?

Dacă doriți să reglați farurile de ceață pe Volkswagen Polo 5, vă rugăm să răsfoiți pagina noastră de conținut pe acest subiect.

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Volkswagen Polo 5, accesați categoria noastră Volkswagen Polo 5.

Legătura cu publicația principală