Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum vă setați farurile pentru faza scurtă la Volkswagen Coccinelle?

Indiferent dacă simți că nu poți vedea la fel de bine în timpul nopții, dacă simți că luminezi prea jos sau prea sus, în toate aceste ocazii, există doar o singură parte a vehiculului tău de vină – faza scurtă. Deși această ajustare poate părea ușor de făcut datorită rotiței de pe tabloul de bord, o ajustare completă este mult mai complicată decât această simplă manipulare, iar în această pagină de conținut vom descoperi cum să reglezi luminile pentru faza scurtă ale Volkswagen Coccinelle? Pentru aceasta, în primul rând vom descoperi de ce ar trebui să vă reglați luminile și, în al doilea rând, cum să reglați luminile pentru faza scurtă ale Volkswagen Coccinelle.

De ce să setați luminile pentru faza scurtă la Volkswagen Coccinelle?

Deci, să începem pagina noastră de conținut cu avantajul de a regla luminile de faza scurtă ale Volkswagen Coccinelle. Pentru mulți dintre noi, aceste lumini sunt suficient de reglate și se pare că se aprind suficient noaptea. Cu toate acestea, acest lucru nu este întotdeauna cazul și examinând această setare, fie pentru că faza scurtă a lui Volkswagen Coccinelle nu luminează bine sau pentru că ai senzația că sunt prea slabe sau prea puternice este o decizie înțeleaptă .

Ajustarea fazei scurte a Volkswagen Coccinelle pentru securitate este o decizie înțeleaptă.

În primul rând, reglajul farurilor de întâlnire ale unui Volkswagen Coccinelle trebuie făcut pentru o cauză elementară de securitate. Indiferent dacă este pentru tine sau pentru ceilalți utilizatori pe care îi întâlnești în timpul călătoriilor tale de noapte. În realitate, dacă nu vezi suficient, riscul este să ratezi un obstacol de pe drum, sau să prezici prost o curbă. Pe de altă parte, dacă luminile tale sunt prea puternice, riști să-i orbi pe cei din fața ta și să te pui astfel în pericol. Ulterior este necesar ca și alții, precum și pentru tine să ai o setare ideală a luminilor de parcare.

Setarea farurilor de fază scurtă ale unui Volkswagen Coccinelle pentru justificări legale

Pe lângă securitate, există o lege care reglementează puterea, reglarea fazelor scurte ale mașinilor, iată ce precizează: să aibă între 2 și 4 faruri care luminează cel puțin 30 de metri. O altă lege reglementează utilizarea acestora, cea europeană (directiva 76/756/CEE), care prevede că înălțimea grinzii trebuie să fie între 500 mm și 1200 mm față de sol, și că acestea trebuie să fie de cel puțin 600 mm unul de celălalt.

Weiterlesen:
Cum se pliază oglinzile laterale la un Volkswagen Coccinelle?

Cum se reglează farurile de fază scurtă ale unui Volkswagen Coccinelle?

Vom trece acum la partea care vă interesează mai mult în această pagină de conținut, cum să reglezi faza scurtă la Volkswagen Coccinelle? Această setare poate părea puțin dificilă, dar dacă urmați recomandările, ar trebui să o puteți face fără prea multe probleme.

Pregătiri pentru a seta faza scurtă a unui Volkswagen Coccinelle

În primul rând, va trebui să vă configurați autovehiculul pentru a vă regla luminile pentru faza scurtă în condiții bune, iată care sunt pregătirile de făcut:

 • Așezați-vă autovehiculul pe o podea în fața unui perete alb, de exemplu, la aproximativ 4 sau 5 metri de perete.
 • Verificați cu precizie presiunea în anvelope.
 • Verificați dacă butonul de reglare a înălțimii pentru lumini este setat la 0

  .

 • Încercați să faceți asta cu rezervorul pe jumătate plin.
 • Îndepărtați toată greutatea inutilă de pe autovehicul, doar o persoană ar trebui să fie pe scaunul șoferului.

Setarea farurilor pentru faza scurtă ale lui Volkswagen Coccinelle

Odată ce vehiculul dvs. cu motor este în poziție, veți porni faza scurta și faceți un semn în formă de cruce (o secțiune orizontală și una verticală) în mijlocul grinzii care va fi proiectată pe perete. Asigurați-vă cu un nivel că ambele părți ale crucii sunt drepte. Apoi înapoi vehiculul cu motor până la o distanță între 7 și 10 metri. Pentru restul procedurii, iată pașii de urmat:

 • Deschide-ți capota, localizează șuruburile pentru reglarea orizontală și verticală a luminilor Volkswagen Coccinelle (în general sunt marcate, iar cele de mai sus trebuie să regleze verticalitatea, iar cele din lateral controlează orizontalitatea ajustării).
 • Folosește o cârpă sau altceva pentru a ascunde lumina pe care nu faci manipularea.
 • Folosind șuruburile pentru a face manipularea orizontală, ar trebui să aveți cea mai intensă parte a fasciculului care ar trebui să fie puțin la dreapta liniei verticale marcate pe perete.

  .

 • În ceea ce privește reglarea verticală, va trebui să utilizați șurubul pentru a încerca să poziționați capătul superior al grinzii la nivelul marcajului orizontal de pe perete, sau puțin mai jos.
 • Odată terminat, verificați dacă setarea faza scurtă a Volkswagen Coccinelle dvs. este consecventă pe șosea, nu fi reticent să verificați dacă a fost condus, în unele cazuri se poate deplasa.

Dacă doriți să reglați farurile de ceață pe Volkswagen Coccinelle, vă rugăm să examinați pagina noastră de conținut pe acest subiect.

Weiterlesen:
Cum se instalează un cârlig pe un Volkswagen Coccinelle?

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Volkswagen Coccinelle, aruncați o privire la categoria Volkswagen Coccinelle.

Legătura cu publicația principală