Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum vă setați farurile pentru faza scurtă la Peugeot 1007?

Indiferent dacă simți că nu poți vedea corect noaptea, dacă simți că luminezi prea jos sau prea sus, în toate aceste cazuri, există o singură parte a mașinii de vină – faza scurtă. În ciuda faptului că această corecție poate părea ușor de făcut datorită rotiței de pe tabloul de bord, o întreagă corecție este mult mai complicată decât această modificare obișnuită și, în acest articol, vom vedea cum să reglezi luminile pentru faza scurtă de pe Peugeot 1007? Pentru aceasta, în primul rând, vom vedea de ce ar trebui să vă reglați luminile și, în al doilea rând, cum să reglați luminile pentru faza scurtă de pe Peugeot 1007.

De ce să reglați luminile pentru faza scurtă de pe Peugeot 1007?

Așa că să începem articolul nostru cu punctul de a regla luminile pentru faza scurtă ale Peugeot-ului tău 1007. Pentru mulți oameni, aceste lumini sunt suficient de bine reglate și se pare că se aprind suficient noaptea. Din păcate, acesta nu este neapărat cazul și uitându-ne la această setare, fie pentru că faza scurtă a lui Peugeot 1007 nu luminează bine sau pentru că ai senzația că sunt prea slabe sau prea puternice este un plan bun .

Reglarea fazei scurte a lui Peugeot 1007 pentru securitate este un plan bun.

Pentru început, reglarea farurilor de întâlnire ale unui Peugeot 1007 trebuie făcută dintr-un motiv de securitate de bază. Fie că este pentru tine, fie pentru ceilalți șoferi pe care îi întâlnești în timpul călătoriilor tale de noapte. În realitate, dacă nu vezi suficient, adevăratul pericol este să nu vezi un obstacol pe drum, sau să prezici prost o curbă. Pe de altă parte, dacă luminile tale sunt prea puternice, riști să-i orbiți pe proprietarii de mașini din fața dvs. și, astfel, să vă puneți în pericol. Prin urmare, este imperativ pentru ceilalți, precum și pentru dvs. să aveți o setare optimă a luminilor de parcare.

Setarea farurilor pentru faza scurtă a unui Peugeot 1007 din motive legale

Pe lângă securitate, există o lege care controlează puterea, reglarea fazelor scurte ale mașinilor, iată ce precizează: să aibă între 2 și 4 faruri care se aprind la minim, 30 de metri. O altă legislație controlează utilizarea acestora, cea europeană (directiva 76/756/CEE), care prevede că înălțimea grinzii trebuie să fie între 500 mm și 1200 mm față de pardoseală, și că acestea trebuie să fie de cel puțin 600 mm unul de celălalt.

Weiterlesen:
Motorul fierbinte zdrăngănește pe Peugeot-ul meu 1007

Cum se reglează farurile de fază scurtă ale unui Peugeot 1007?

Vom trece acum la secțiunea care vă preocupă cu atât mai mult în acest articol, cum să reglezi faza scurtă de pe Peugeot 1007? Această setare poate părea puțin complicată, dar dacă respectați recomandările, ar trebui să o puteți face fără prea multe dificultăți.

Pregătiri pentru setarea faza scurtă a unui Peugeot 1007

Pentru a începe, va trebui să vă configurați mașina pentru a vă regla luminile pentru faza scurtă în condiții bune, iată care sunt pregătirile de făcut:

 • Așezați-vă mașina pe o suprafață în fața unui perete alb, de exemplu, la aproximativ 4 sau 5 metri de perete.
 • Verificați cu precizie presiunea în anvelope.
 • Verificați dacă butonul de reglare a înălțimii pentru lumini este setat la 0

  .

 • Încercați să faceți asta cu rezervorul pe jumătate plin.
 • Îndepărtați toată greutatea inutilă din mașină, doar o persoană ar trebui să fie pe scaunul șoferului.

Setarea farurilor pentru faza scurtă ale lui Peugeot 1007

Odată ce mașina este în poziție, veți porni faza scurta și faceți un semn în formă de cruce (o secțiune orizontală și una verticală) în mijlocul grinzii care va fi proiectată pe perete. Asigurați-vă cu un nivel că ambele părți ale crucii sunt drepte. Apoi mutați mașina înapoi până la o distanță cuprinsă între 7 și 10 metri. Pentru restul sarcinii, iată pașii simpli pe care trebuie să-i respectați:

 • Deschide-ți capota, identifică șuruburile pentru reglarea orizontală și verticală a luminilor Peugeot-ului tău 1007 (în general sunt marcate, iar cele de mai sus trebuie să regleze verticalitatea, iar cele din lateral controlează orizontalitatea ajustării).
 • Utilizați o cârpă sau altceva pentru a ascunde lumina pe care nu faceți modificarea.
 • Folosind șuruburile pentru a face modificarea orizontală, ar trebui să aveți cea mai puternică parte a grinzii, care ar trebui să fie puțin la dreapta liniei verticale marcate pe perete.

  .

 • În ceea ce privește corecția verticală, va trebui să utilizați șurubul pentru a încerca să poziționați capătul superior al grinzii la nivelul marcajului orizontal de pe perete, sau puțin mai jos.
 • Odată terminat, verifică dacă setarea faza scurtă a Peugeot-ului tău 1007 este consecventă pe drum, nu fi reticent să verifici dacă a fost condus, în unele cazuri se poate mișca.
Weiterlesen:
Cum se verifică nivelul lichidului de frână la Peugeot 1007?

Dacă doriți să reglați farurile de ceață pe Peugeot 1007 dvs., vă rugăm să citiți articolul nostru pe acest subiect.

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Peugeot 1007, aruncați o privire la categoria Peugeot 1007.

Legătura cu publicația principală