Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum vă setați farurile pentru faza scurtă la Nissan Terrano?

Fie că simțiți că nu puteți vedea corect noaptea, indiferent dacă simțiți că luminiți prea scăzut sau prea sus, în toate aceste situații, există o singură componentă a mașinii de vină — faza scurtă. Deși această corecție poate părea ușoară datorită rotiței de pe tabloul de bord, o corecție completă este mult mai tehnică decât această simplă manipulare, iar în acest conținut vom descoperi cum să reglezi luminile pentru faza scurtă ale Nissan Terrano? Pentru aceasta, în primul rând, vom descoperi de ce ar trebui să vă reglați luminile și, în al doilea rând, cum să reglați luminile pentru faza scurtă a Nissan Terrano.

De ce să setați luminile pentru faza scurtă la Nissan Terrano?

Deci, să începem conținutul nostru cu interesul de a regla luminile pentru faza scurtă ale Nissan Terrano. Pentru mulți dintre noi aceste lumini sunt suficient de bine reglate și se pare că se aprind suficient noaptea. Cu toate acestea, acest lucru nu este întotdeauna cazul și verificarea acestei setări, fie pentru că faza scurtă a Nissan Terrano nu luminează bine sau pentru că ai senzația că sunt prea slabe sau prea puternice este o idee bună .

Ajustarea fazei scurte a Nissan Terrano pentru siguranță este o idee bună.

În primul rând, reglarea farurilor de întârziere ale unui Nissan Terrano trebuie făcută pentru un scop obișnuit de siguranță. Indiferent dacă este pentru tine sau pentru ceilalți șoferi pe care îi întâlnești în timpul călătoriilor tale de noapte. Într-adevăr, dacă nu vezi suficient, adevăratul pericol este să nu vezi un obstacol pe drum, sau să prezici prost o curbă. În schimb, dacă luminile tale sunt prea puternice, riști să-i orbiți pe șoferii din fața ta și să te pui astfel în pericol. Ulterior este crucial pentru alții, precum și pentru tine să ai o setare optimă a luminilor de parcare.

Setarea farurilor pentru faza scurtă a unui Nissan Terrano din motive legale

Pe lângă siguranță, există o lege care reglementează puterea, reglarea fazei scurte a mașinilor, iată ce precizează: să aibă între 2 și 4 faruri care să lumineze la minim 30 de metri. O altă reglementare reglementează utilizarea acestora, cea europeană (directiva 76/756/EEC), care prevede că înălțimea grinzii trebuie să fie între 500 mm și 1200 mm față de pardoseală, și că acestea trebuie să fie de cel puțin 600 mm între ele.

Weiterlesen:
Cum să înlocuiesc bateria cardului meu Nissan Terrano?

Cum se reglează farurile de fază scurtă ale unui Nissan Terrano?

Vom trece acum la partea care vă preocupă cel mai mult din acest conținut, cum să reglezi faza scurtă la Nissan Terrano? Această setare poate părea a fi puțin dificilă, dar dacă urmați instrucțiunile ar trebui să o puteți face fără prea multe dificultăți.

Pregătiri pentru a seta faza scurtă a unui Nissan Terrano

Pentru a începe, va trebui să vă pregătiți mașina pentru a vă regla luminile de faza scurtă în condiții bune, iată care sunt pregătirile pentru a aplica:

 • Așezați-vă mașina pe o podea în fața unui perete alb, de exemplu, la aproximativ 4 sau 5 metri de perete.
 • Examinați-vă cu rigurozitate presiunea în anvelope.
 • Verificați dacă butonul de reglare a înălțimii pentru lumini este setat la 0

  .

 • Încercați să faceți asta cu rezervorul pe jumătate plin.
 • Îndepărtați toată greutatea inutilă din mașină, o singură persoană ar trebui să fie pe scaunul șoferului.

Setarea farurilor pentru faza scurtă ale Nissan Terrano

Odată ce mașina este pusă la loc, veți porni faza scurta și faceți un semn în formă de cruce (o secțiune orizontală și una verticală) în mijlocul grinzii care va fi proiectată pe perete. Asigurați-vă cu un nivel că ambele părți ale crucii sunt drepte. Apoi mutați mașina înapoi până la o distanță cuprinsă între 7 și 10 metri. Pentru restul procedurii, iată pașii de bază de urmat:

 • Deschide-ți capota, identifică șuruburile pentru reglarea orizontală și verticală a luminilor Nissan Terrano (în general sunt marcate, iar cele de mai sus trebuie să regleze verticalitatea, iar cele din lateral controlează orizontalitatea ajustării).
 • Utilizați o cârpă sau altceva pentru a ascunde lumina pe care nu faceți modificarea.
 • Folosind șuruburile pentru a face modificarea orizontală, ar trebui să aveți cea mai intensă parte a fasciculului care ar trebui să fie puțin la dreapta liniei verticale marcate pe perete

  .

 • În ceea ce privește reglarea verticală, va trebui să utilizați șurubul pentru a încerca să poziționați capătul superior al grinzii la nivelul marcajului orizontal de pe perete, sau puțin mai jos.
 • Odată efectuat, verificați dacă setarea faza scurtă a Nissan Terrano este consecventă pe drum, nu ezitați să verificați că a fost condus, uneori se poate mișca.
Weiterlesen:
Vibrații de accelerație pe Nissan Terrano, ce să faci?

Dacă doriți să reglați farurile de ceață pe Nissan Terrano, vă rugăm să răsfoiți conținutul nostru pe acest subiect.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Nissan Terrano, nu ezitați să consultați categoria noastră Nissan Terrano.

Legătura cu publicația principală