Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum vă setați farurile pentru faza scurtă la Mercedes Classe M?

Nu contează dacă simți că nu poți vedea corect noaptea, indiferent că simți că luminezi prea jos sau prea sus, în toate aceste situații, există o singură parte a mașinii de vină – faza scurtă. În ciuda faptului că această ajustare poate părea ușoară datorită rotiței de pe tabloul de bord, o ajustare completă este mult mai tehnică decât această simplă modificare și, în acest conținut, vom vedea cum să reglezi luminile pentru faza scurtă ale Mercedes Classe M? Pentru aceasta, mai întâi vom vedea de ce ar trebui să vă reglați luminile și, în al doilea rând, cum să reglați luminile pentru faza scurtă ale Mercedes Classe M.

De ce să setați luminile pentru faza scurtă ale Mercedesului dvs. Classe M?

Așadar, să începem conținutul nostru cu punctul de a regla luminile pentru faza scurtă ale Mercedes Classe M. Pentru mulți oameni, aceste lumini sunt suficient de reglate și se pare că se aprind suficient noaptea. Din păcate, acest lucru nu este automat cazul și verificând această setare, fie pentru că faza scurtă de la Mercedes Classe M nu luminează bine sau pentru că ai senzația că sunt prea slabe sau prea puternice este o idee bună .

Ajustarea fazei scurte a Mercedes Classe M pentru siguranță este o idee bună.

În primul rând, reglarea farurilor de întâlnire ale unui Mercedes Classe M trebuie făcută dintr-un simplu motiv de siguranță. Nu contează dacă este pentru tine sau pentru ceilalți utilizatori pe care îi întâlnești în timpul călătoriilor tale de noapte. De fapt, dacă nu vezi suficient, riscul este să nu vezi un obstacol pe drum, sau să anticipezi prost o curbă. Pe de altă parte, dacă luminile tale sunt prea puternice, riști să-i orbiți pe cei din fața ta și să te pui astfel în pericol. Ulterior este necesar ca si altii cat si dumneavoastra sa aveti o setare optima a luminilor dumneavoastra de parcare.

Setarea farurilor pentru faza scurtă a unui Mercedes Classe M din motive de lege

Pe lângă siguranță, există o lege care supraveghează puterea, reglarea fazelor scurte ale mașinilor, iată ce precizează: să aibă între 2 și 4 faruri care luminează cel puțin 30 de metri. O altă legislație supraveghează utilizarea acestora, cea europeană (directiva 76/756/CEE), care prevede că înălțimea grinzii trebuie să fie între 500 mm și 1200 mm față de pardoseală, și că acestea trebuie să fie de cel puțin 600 mm între ele.

Weiterlesen:
Cum se transformă un Mercedes Classe M cu 2 locuri într-un cu 5 locuri?

Cum se reglează farurile de fază scurtă ale unui Mercedes Classe M?

Vom trece acum la secțiunea care vă preocupă cel mai mult din acest conținut, cum să reglezi faza scurtă a lui Mercedes Classe M? Această setare poate suna puțin dificilă, dar dacă urmați recomandările ar trebui să o puteți face fără prea multe dificultăți.

Pregătiri pentru a seta faza scurtă a unui Mercedes Classe M

În primul rând, va trebui să vă configurați mașina pentru a vă regla luminile de faza scurtă în condiții bune, iată care sunt pregătirile de făcut:

 • Așezați mașina pe o zonă din fața unui perete alb, de exemplu, la aproximativ 4 sau 5 metri de perete.
 • Verificați cu atenție presiunea în anvelope.
 • Verificați dacă butonul de reglare a înălțimii pentru lumini este setat la 0

  .

 • Încercați să faceți asta cu rezervorul pe jumătate plin.
 • Îndepărtați toată greutatea inutilă din mașină, o singură persoană ar trebui să fie pe scaunul șoferului.

Setarea farurilor pentru faza scurtă a lui Mercedes Classe M

Odată ce mașina este în poziție, veți porni faza scurta și faceți un semn în formă de cruce (o secțiune orizontală și una verticală) în mijlocul grinzii care va fi proiectată pe perete. Asigurați-vă cu un nivel că ambele părți ale crucii sunt drepte. Apoi înapoi mașina până la o distanță între 7 și 10 metri. Pentru restul procedurii, iată pașii simpli de urmat:

 • Deschide-ți capota, localizează șuruburile pentru reglarea orizontală și verticală a luminilor Mercedesului tău Classe M (sunt marcate în mod obișnuit, iar cele de mai sus trebuie să regleze verticalitatea, iar cele din lateral gestionează orizontalitatea ajustării).
 • Folosiți o cârpă sau orice altceva pentru a ascunde lumina pe care nu faceți corectarea.
 • Folosind șuruburile pentru a face corecția orizontală, ar trebui să aveți cea mai puternică parte a grinzii care ar trebui să fie puțin la dreapta liniei verticale marcate pe perete

  .

 • În ceea ce privește reglarea verticală, va trebui să utilizați șurubul pentru a încerca să poziționați capătul superior al grinzii la nivelul marcajului orizontal de pe perete, sau puțin mai jos.
 • După ce ați terminat, verificați dacă setarea faza scurtă a Mercedes Classe M dvs. este consecventă pe șosea, nu fi reticent să verificați dacă a fost condus, uneori se poate mișca.
Weiterlesen:
Cum scot janta de pe Mercedes Classe M?

Dacă doriți să reglați farurile de ceață pe Mercedes Classe M dvs., vă rugăm să examinați conținutul nostru pe acest subiect.

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Mercedes Classe M, aruncați o privire la categoria Mercedes Classe M.

Legătura cu publicația principală