Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum vă setați farurile pentru faza scurtă la Mercedes Benz CLS Class?

Indiferent dacă simți că nu poți vedea corect după întuneric, indiferent că simți că luminezi prea scăzut sau prea sus, în toate aceste ocazii, există o singură componentă a vehiculului tău de vină – faza scurtă. În ciuda faptului că această corecție poate părea ușor de făcut datorită rotiței de pe tabloul de bord, o corecție completă este mult mai tehnică decât această manipulare de bază și, în acest articol, vom descoperi cum să reglați luminile pentru faza scurtă ale Mercedes Benz CLS Class? Pentru aceasta, mai întâi vom descoperi de ce ar trebui să vă reglați luminile și, în al doilea rând, cum să reglați luminile pentru faza scurtă ale Mercedes Benz CLS Clasa dumneavoastră.

De ce să reglați luminile pentru faza scurtă ale Mercedes Benz CLS Clasa dvs.?

Așadar, să începem articolul nostru cu avantajul ajustării luminilor pentru faza scurtă ale Mercedes Benz CLS Clasa dumneavoastră. Pentru majoritatea dintre noi, aceste lumini sunt suficient de reglate și se pare că se aprind suficient noaptea. Din păcate, acest lucru nu este întotdeauna cazul și verificând această setare, fie pentru că faza scurtă a Mercedes Benz CLS Class nu se luminează bine sau pentru că ai senzația că sunt prea joase sau prea puternice este un plan bun .

Weiterlesen:
Cel mai bun ulei de motor pentru Mercedes Classe Cls

Reglarea fazei scurte a Mercedes Benz CLS Class pentru siguranță este un plan bun.

În primul rând, reglarea farurilor de întâlnire ale unui Mercedes Benz CLS Class trebuie făcută pentru un scop elementar de siguranță. Fie că este pentru tine, fie pentru ceilalți șoferi pe care îi întâlnești în timpul călătoriilor tale de noapte. În realitate, dacă nu vezi suficient, riscul este să nu vezi un obstacol pe drum, sau să prezici prost o curbă. Cu toate acestea, dacă luminile tale sunt prea puternice, riști să-i orbiți pe șoferii din fața dvs. și, astfel, să vă puneți în pericol. Prin urmare, este esențial atât pentru ceilalți, cât și pentru dvs. să aveți o setare ideală a luminilor de parcare.

Setarea farurilor pentru faza scurtă a unui Mercedes Benz CLS Class din motive legale

Pe lângă siguranță, există o lege care reglementează puterea, reglarea fazelor scurte ale mașinilor, iată ce precizează: să aibă între 2 și 4 faruri care luminează cel puțin 30 de metri. O altă legislație reglementează utilizarea acestora, cea europeană (directiva 76/756/CEE), care prevede că înălțimea grinzii trebuie să fie între 500 mm și 1200 mm față de sol, și că acestea trebuie să fie de cel puțin 600 mm unul de celălalt.

Cum se reglează farurile pentru faza scurtă ale unui Mercedes Benz CLS Class?

Vom trece acum la partea care vă preocupă cel mai mult din acest articol, cum să reglezi faza scurtă la Mercedes Benz CLS Class? Această setare poate părea puțin complexă, dar dacă respectați recomandările, ar trebui să o puteți face fără prea multe dificultăți.

Weiterlesen:
Cum se schimbă difuzoarele pe Mercedes Benz CLS Class?

Pregătiri pentru a seta faza scurtă a unui Mercedes Benz CLS Class

În primul rând, va trebui să vă configurați autovehiculul pentru a vă regla luminile de faza scurtă în condiții bune, iată care sunt pregătirile de făcut:

 • Așezați autovehiculul pe o zonă din fața unui perete alb, de exemplu, la aproximativ 4 sau 5 metri de perete.
 • Verificați cu atenție presiunea în anvelope.
 • Verificați dacă butonul de reglare a înălțimii pentru lumini este setat la 0

  .

 • Încercați să faceți asta cu rezervorul pe jumătate plin.
 • Îndepărtați toată greutatea inutilă de pe autovehicul, o singură persoană ar trebui să fie pe scaunul șoferului.

Setarea farurilor pentru faza scurtă ale clasei sale Mercedes Benz CLS

Odată ce autovehiculul dumneavoastră este în poziție, veți porni faza scurta și faceți un semn în formă de cruce (o secțiune orizontală și una verticală) în mijlocul grinzii care va fi proiectată pe perete. Asigurați-vă cu un nivel că ambele părți ale crucii sunt drepte. Apoi înapoi vehiculul cu motor până la o distanță între 7 și 10 metri. Pentru restul sarcinii, iată pașii de care trebuie să respectați:

 • Deschide-ți capota, identifică șuruburile pentru reglarea orizontală și verticală a luminilor Mercedes Benz CLS Clasa ta (sunt marcate în mod obișnuit, iar cele de mai sus trebuie să regleze verticalitatea, iar cele din lateral controlează orizontalitatea ajustării).
 • Utilizați o cârpă sau orice altceva pentru a ascunde lumina pe care nu faceți modificarea.
 • Folosind șuruburile pentru a face modificarea orizontală, ar trebui să aveți cea mai puternică parte a grinzii, care ar trebui să fie puțin la dreapta liniei verticale marcate pe perete.

  .

 • În ceea ce privește corecția verticală, va trebui să utilizați șurubul pentru a încerca să poziționați capătul superior al grinzii la nivelul marcajului orizontal de pe perete, sau puțin mai jos.
 • Odată gata, verifică dacă setarea faza scurtă a Mercedes Benz CLS Class tău este consistentă pe drum, nu ezita să verifici dacă a fost condus, uneori se poate mișca.
Weiterlesen:
Cum se transformă un Mercedes Classe Cls cu 2 locuri într-un cu 5 locuri?

Dacă doriți să reglați farurile de ceață pe Mercedes Benz CLS Class, vă rugăm să examinați articolul nostru pe acest subiect.

Dacă aveți nevoie de mai multe tutoriale despre Mercedes Benz CLS Class, accesați categoria noastră Mercedes Benz CLS Class.

Legătura cu publicația principală