Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum vă setați farurile pentru faza scurtă la Jaguar F Pace?

Indiferent dacă simți că nu poți vedea suficient de bine după întuneric, indiferent dacă simți că luminezi prea jos sau prea sus, în toate aceste situații, există o singură parte a vehiculului tău de vină: faza scurtă. Chiar dacă această ajustare poate părea ușor de făcut datorită rotiței de pe tabloul de bord, o ajustare completă este mult mai complicată decât această modificare comună și, în acest conținut, vom descoperi cum să reglezi luminile pentru faza scurtă ale Jaguarului F Pace? Pentru aceasta, în primul rând, vom descoperi de ce ar trebui să vă reglați luminile și, în al doilea rând, cum să reglați luminile pentru faza scurtă a Jaguar F Pace.

De ce să reglați luminile pentru faza scurtă de la Jaguar F Pace?

Așadar, să începem conținutul nostru cu beneficiul ajustării luminilor pentru faza scurtă a Jaguarului F Pace. Pentru mulți oameni, aceste lumini sunt suficient de bine reglate și se pare că se aprind suficient noaptea. Cu toate acestea, acesta nu este neapărat cazul și verificarea acestei setări, fie pentru că faza scurtă a lui Jaguar F Pace nu luminează bine sau pentru că ai senzația că sunt prea slabe sau prea puternice este o decizie înțeleaptă .

Ajustarea fazei scurte a Jaguar F Pace pentru securitate este o decizie înțeleaptă.

Pentru a începe, reglarea farurilor de întâlnire ale unui Jaguar F Pace trebuie făcută pentru un simplu scop de securitate. Indiferent dacă este pentru tine sau pentru ceilalți șoferi pe care îi întâlnești în timpul călătoriilor tale de noapte. În realitate, dacă nu vezi suficient, riscul este să ratezi un obstacol de pe traseu, sau să anticipezi prost o curbă. Alternativ, dacă luminile tale sunt prea puternice, riști să-i orbiți pe cei din fața ta și, astfel, să te expui în pericol. În consecință, este imperativ atât pentru ceilalți, cât și pentru dvs. să aveți o setare ideală a luminilor de parcare.

Setarea farurilor pentru faza scurtă a unui Jaguar F Pace pentru justificări legale

Pe lângă securitate, există o lege care controlează puterea, reglarea fazei scurte a mașinilor, iată ce precizează: să aibă între 2 și 4 faruri care să lumineze la minim 30 de metri. O altă lege controlează utilizarea acestora, cea europeană (directiva 76/756/CEE), care prevede că înălțimea grinzii trebuie să fie între 500 mm și 1200 mm față de sol, și că acestea trebuie să fie de cel puțin 600 mm unul de celălalt.

Weiterlesen:
Problemă cu injecția Jaguar F-Pace, ce să faci?

Cum se reglează farurile de fază scurtă ale unui Jaguar F Pace?

Vom trece acum la partea care vă interesează cel mai mult din acest conținut, cum să reglezi faza scurtă a lui Jaguar F Pace? Această setare poate suna puțin complexă, dar dacă urmați instrucțiunile ar trebui să o puteți face fără prea multe probleme.

Pregătiri pentru a seta faza scurtă a unui Jaguar F Pace

În primul rând, va trebui să vă pregătiți vehiculul pentru a vă regla luminile de faza scurtă în condiții bune, iată care sunt pregătirile de pus la punct:

 • Așezați vehiculul pe o podea în fața unui perete alb, de exemplu, la aproximativ 4 sau 5 metri de perete.
 • Verificați riguros presiunea în anvelope.
 • Verificați dacă butonul de reglare a înălțimii pentru lumini este setat la 0

  .

 • Încercați să faceți asta cu rezervorul pe jumătate plin.
 • Scoateți toată greutatea inutilă din vehicul, doar o singură persoană ar trebui să fie pe scaunul șoferului.

Setarea farurilor pentru faza scurtă a lui Jaguar F Pace

Odată ce vehiculul dvs. este la locul său, vă veți porni faza scurta și faceți un semn în formă de cruce (o secțiune orizontală și una verticală) în mijlocul grinzii care va fi proiectată pe perete. Asigurați-vă cu un nivel că ambele părți ale crucii sunt drepte. Apoi înapoi vehiculul până la o distanță între 7 și 10 metri. Pentru restul procesului, iată pașii de bază de urmat:

 • Deschide-ți capota, localizează șuruburile pentru reglarea orizontală și verticală a luminilor Jaguarului F Pace (sunt aproape întotdeauna marcate, iar cele de mai sus trebuie să regleze verticalitatea, iar cele din lateral reglează orizontalitatea ajustării).
 • Folosește o cârpă sau altceva pentru a ascunde lumina pe care nu faci manipularea.
 • Folosind șuruburile pentru a efectua manipularea orizontală, ar trebui să aveți cea mai puternică parte a grinzii, care ar trebui să fie puțin la dreapta liniei verticale marcate pe perete.

  .

 • În ceea ce privește manipularea verticală, va trebui să utilizați șurubul pentru a încerca să poziționați capătul superior al grinzii la nivelul marcajului orizontal de pe perete, sau puțin mai jos.
 • Odată terminat, verifică dacă setarea faza scurtă a Jaguar F Pace este consecventă pe drum, nu ezita să verifici că a fost condus, în unele cazuri se poate mișca.
Weiterlesen:
Scaunul a blocat Jaguar F-Pace pe poziție

Dacă doriți să reglați farurile de ceață pe Jaguar F Pace, vă rugăm să citiți conținutul nostru pe acest subiect.

Dacă aveți nevoie de mai multe tutoriale despre Jaguar F Pace, accesați categoria noastră Jaguar F Pace.

Legătura cu publicația principală