Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum vă setați farurile pentru faza scurtă la Genesis G80?

Indiferent dacă simți că nu poți vedea la fel de bine noaptea, indiferent dacă simți că luminezi prea jos sau prea sus, în toate aceste circumstanțe, există o singură componentă a vehiculului tău de vină – faza scurtă. Deși această corecție poate părea ușor de făcut datorită rotiței de pe tabloul de bord, o corecție completă este mult mai complexă decât această realiniere de bază și, în acest document, vom vedea cum să reglezi luminile de faza scurtă ale Genesis G80? Pentru aceasta, în primul rând, vom vedea de ce ar trebui să vă reglați luminile și, în al doilea rând, cum să reglați luminile pentru faza scurtă ale Genesis G80.

De ce să reglați luminile pentru faza scurtă ale Genesis G80?

Deci, să începem documentul nostru cu punctul de a regla luminile pentru faza scurtă ale Genesis G80. Pentru mulți oameni, aceste lumini sunt suficient de reglate și se pare că se aprind suficient noaptea. Din păcate, acest lucru nu este în mod constant cazul și verificând această setare, fie pentru că faza scurtă a lui Genesis G80 nu luminează bine sau pentru că ai senzația că sunt prea joase sau prea puternice este o opțiune bună .

Ajustarea fazei scurte a Genesis G80 pentru securitate este o opțiune bună.

În primul rând, reglarea farurilor de întuneric ale unui Genesis G80 trebuie făcută într-un scop elementar de securitate. Fie că este pentru tine, fie pentru ceilalți utilizatori pe care îi întâlnești în timpul călătoriilor tale de noapte. În realitate, dacă nu vezi suficient, adevăratul pericol este să ratezi un obstacol de pe drum, sau să anticipezi prost o curbă. Pe de altă parte, dacă luminile tale sunt prea puternice, riști să-i orbiți pe cei din fața ta și să te pui astfel în pericol. Ulterior este fundamental pentru ceilalți, precum și pentru tine să ai o setare optimă a luminilor de parcare.

Setarea farurilor pentru faza scurtă a unui Genesis G80 din motive legale

Mai mult la securitate, există o lege care controlează puterea, reglarea fazelor scurte ale mașinilor, iată ce precizează: să aibă între 2 și 4 faruri care luminează cel puțin 30 de metri. O altă lege controlează utilizarea acestora, cea europeană (directiva 76/756/CEE), care prevede că înălțimea grinzii trebuie să fie între 500 mm și 1200 mm față de sol, și că acestea trebuie să fie de cel puțin 600 mm unul de celălalt.

Weiterlesen:
Lampa de frână Genesis G80 rămâne aprinsă, ce să faci?

Cum se reglează farurile de fază scurtă ale unui Genesis G80?

Vom trece acum la secțiunea care vă interesează mai mult din acest document, cum să reglezi faza scurtă a lui Genesis G80? Această setare poate părea puțin dificilă, dar dacă respectați instrucțiunile, ar trebui să o puteți face fără prea multe dificultăți.

Pregătiri pentru a seta faza scurtă a unui Genesis G80

În primul rând, va trebui să vă pregătiți autovehiculul pentru a vă regla luminile de fază scurtă în condiții bune, iată care sunt pregătirile de făcut:

 • Așezați-vă autovehiculul pe o suprafață în fața unui perete alb, de exemplu, la aproximativ 4 sau 5 metri de perete.
 • Examinați-vă cu atenție presiunea în anvelope.
 • Verificați dacă butonul de reglare a înălțimii pentru lumini este setat la 0

  .

 • Încercați să faceți asta cu rezervorul pe jumătate plin.
 • Îndepărtați toată greutatea inutilă de pe autovehicul, doar o persoană ar trebui să fie pe scaunul șoferului.

Setarea farurilor pentru faza scurtă ale lui Genesis G80

Odată ce vehiculul dvs. cu motor este la locul său, veți porni faza scurta și faceți un semn în formă de cruce (o secțiune orizontală și una verticală) în mijlocul grinzii care va fi proiectată pe perete. Asigurați-vă cu un nivel că ambele părți ale crucii sunt drepte. Apoi înapoi vehiculul cu motor până la o distanță între 7 și 10 metri. Pentru restul procesului, iată pașii simpli pe care trebuie să-i respectați:

 • Deschide-ți capota, localizează șuruburile pentru reglarea orizontală și verticală a luminilor lui Genesis G80 (în general sunt marcate, iar cele de mai sus trebuie să regleze verticalitatea, iar cele din lateral gestionează orizontalitatea ajustării).
 • Folosiți o cârpă sau altceva pentru a ascunde lumina pe care nu faceți modificarea.
 • Folosind șuruburile pentru a face modificarea orizontală, ar trebui să aveți cea mai puternică parte a grinzii, care ar trebui să fie puțin la dreapta liniei verticale marcate pe perete.

  .

 • În ceea ce privește reglarea verticală, va trebui să utilizați șurubul pentru a încerca să poziționați capătul superior al grinzii la nivelul marcajului orizontal de pe perete, sau puțin mai jos.
 • Odată terminat, verificați dacă faza scurtă a Genesis G80 dvs. este consecventă pe drum, nu ezitați să verificați dacă a fost condus, uneori se poate mișca.
Weiterlesen:
Cum se dezactivează imobilizatorul Genesis G80?

Dacă doriți să reglați luminile de ceață pe Genesis G80, vă rugăm să parcurgeți documentul nostru pe acest subiect.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Genesis G80, nu ezitați să consultați categoria noastră Genesis G80.

Legătura cu publicația principală