Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum vă setați farurile pentru faza scurtă la Dacia Sandero 2?

Indiferent dacă simți că nu poți vedea corect noaptea, indiferent dacă simți că luminezi prea jos sau prea sus, în toate aceste situații, există o singură parte a automobilului tău de vină – faza scurtă. Deși această ajustare poate părea ușor de făcut datorită rotiței de pe tabloul de bord, o ajustare completă este mult mai tehnică decât această manipulare obișnuită și, în acest conținut, vom afla cum să reglezi luminile pentru faza scurtă ale Dacia Sandero 2? Pentru aceasta, în primul rând, vom afla de ce ar trebui să vă reglați luminile și, în al doilea rând, cum să reglați luminile pentru faza scurtă a lui Dacia Sandero 2.

De ce să reglați luminile de fază scurtă ale Dacia Sandero 2?

Așa că să începem conținutul nostru cu avantajul de a regla luminile de fază scurtă ale Dacia Sandero 2. Pentru majoritatea dintre noi aceste lumini sunt suficient de bine reglate și se pare că se aprind suficient noaptea. Cu toate acestea, acest lucru nu este automat cazul și luând în considerare această setare, fie pentru că faza scurtă a lui Dacia Sandero 2 nu luminează bine sau pentru că ai senzația că sunt prea joase sau prea puternice este o decizie înțeleaptă .

Reglarea fazei scurte a lui Dacia Sandero 2 pentru siguranță este o decizie înțeleaptă.

Pentru început, reglarea farurilor de drum la o Dacia Sandero 2 trebuie făcută dintr-un motiv obișnuit de siguranță. Nu contează dacă este pentru tine sau pentru ceilalți utilizatori pe care îi întâlnești în timpul călătoriilor tale de noapte. Într-adevăr, dacă nu vezi suficient, riscul este să ratezi un obstacol de pe traseu, sau să prezici prost o curbă. Cu toate acestea, dacă luminile tale sunt prea puternice, riști să-i orbiți pe proprietarii de mașini din fața dvs. și astfel să vă puneți în pericol. În consecință, este esențial pentru ceilalți, precum și pentru tine să ai o setare optimă a luminilor de parcare.

Setarea farurilor pentru faza scurta a unei Dacia Sandero 2 din motive legale

Pe lângă siguranță, există o lege care supraveghează puterea, reglarea fazei scurte a mașinilor, iată ce precizează: să aibă între 2 și 4 faruri care să lumineze la minim, 30 de metri. O altă lege supraveghează utilizarea acestora, cea europeană (directiva 76/756/CEE), care prevede că înălțimea grinzii trebuie să fie între 500 mm și 1200 mm față de pardoseală, și să fie distanță de cel puțin 600 mm.

Weiterlesen:
Aerul condiționat de la Dacia mea Sandero nu mai este rece

Cum se reglează farurile de fază scurtă ale unei Dacia Sandero 2?

Vom trece acum la partea care vă interesează mai mult în acest conținut, cum să reglezi faza scurtă la Dacia Sandero 2? Această setare poate părea a fi puțin dificilă, dar dacă urmați instrucțiunile ar trebui să o puteți face fără prea multe dificultăți.

Pregătiri pentru setarea fazei scurte la o Dacia Sandero 2

Pentru a începe, va trebui să vă pregătiți automobilul pentru a vă regla luminile de faza scurtă în condiții bune, iată care sunt pregătirile de făcut:

 • Așezați-vă automobilul pe o zonă din fața unui perete alb, de exemplu, la aproximativ 4 sau 5 metri de perete.
 • Verificați-vă cu atenție presiunea în anvelope.
 • Verificați dacă butonul de reglare a înălțimii pentru lumini este setat la 0

  .

 • Încercați să faceți asta cu rezervorul pe jumătate plin.
 • Îndepărtați toată greutatea inutilă din automobil, doar o persoană ar trebui să fie pe scaunul șoferului.

Setarea farurilor pentru faza scurtă a lui Dacia Sandero 2

Odată ce automobilul dvs. este configurat, veți porni faza scurta și faceți un semn în formă de cruce (o secțiune orizontală și una verticală) în mijlocul grinzii care va fi proiectată pe perete. Asigurați-vă cu un nivel că ambele părți ale crucii sunt drepte. Apoi mutați-vă înapoi automobilul până la o distanță cuprinsă între 7 și 10 metri. Pentru restul procesului, iată pașii de urmat:

 • Deschide-ti capota, localizeaza suruburile pentru reglarea orizontala si verticala a luminilor Dacia Sandero 2 tale (sunt in cele mai multe cazuri marcate, iar cele de mai sus trebuie sa regleze verticalitatea iar cele de pe manerele laterale orizontalitatea reglajului).
 • Utilizați o cârpă sau orice altceva pentru a ascunde lumina pe care nu faceți modificarea.
 • Folosind șuruburile pentru a face modificarea orizontală, ar trebui să aveți cea mai intensă parte a fasciculului care ar trebui să fie puțin la dreapta liniei verticale marcate pe perete

  .

 • În ceea ce privește reglarea verticală, va trebui să utilizați șurubul pentru a încerca să poziționați capătul superior al grinzii la nivelul marcajului orizontal de pe perete, sau puțin mai jos.
 • Odată finalizat, verifică dacă setarea faza scurtă a lui Dacia Sandero 2 este consecventă pe drum, nu fi reticent să verifici dacă a fost condus, uneori se poate mișca.
Weiterlesen:
Când să schimb filtrul de particule pe Dacia Sandero 2 ?

Dacă doriți să reglați farurile de ceață pe Dacia Sandero 2 dvs., vă rugăm să citiți conținutul nostru pe acest subiect.

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Dacia Sandero 2, aruncați o privire la categoria Dacia Sandero 2.

Legătura cu publicația principală