Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum vă setați farurile pentru faza scurtă la Chrysler Sebring?

Fie că simți că nu poți vedea la fel de bine noaptea, dacă simți că luminezi prea jos sau prea sus, în toate aceste circumstanțe, există o singură parte a mașinii de vină: faza scurtă. Chiar dacă această ajustare poate părea simplă datorită rotiței de pe tabloul de bord, o ajustare completă este mult mai complexă decât această simplă modificare, iar în acest conținut vom descoperi cum să reglezi luminile pentru faza scurtă ale lui Chrysler Sebring? Pentru aceasta, în primul rând, vom descoperi de ce ar trebui să vă reglați luminile și, în al doilea rând, cum să reglați luminile pentru faza scurtă ale lui Chrysler Sebring.

De ce să reglați luminile pentru faza scurtă ale Chrysler-ului dvs. Sebring?

Deci, să începem conținutul nostru cu interesul de a regla luminile pentru faza scurtă ale Chrysler Sebring-ul tău. Pentru majoritatea dintre noi, aceste lumini sunt suficient de bine reglate și se pare că se aprind suficient noaptea. Din păcate, acest lucru nu este întotdeauna cazul și verificarea acestei setări, fie pentru că faza scurtă a lui Chrysler Sebring nu se aprinde bine sau pentru că ai senzația că sunt prea slabe sau prea puternice este o decizie înțeleaptă .

Ajustarea fazei scurte a lui Chrysler Sebring pentru securitate este o decizie înțeleaptă.

În primul rând, reglajul farurilor de întâlnire ale unui Chrysler Sebring trebuie făcut pentru o simplă cauză de securitate. Indiferent dacă este pentru tine sau pentru ceilalți șoferi pe care îi întâlnești în timpul călătoriilor tale de noapte. De fapt, dacă nu vezi suficient, riscul este să ratezi un obstacol de pe drum, sau să prezici prost o curbă. Pe de altă parte, dacă luminile tale sunt prea puternice, riști să-i orbiți pe cei din fața ta și, astfel, să te pui în pericol. Ulterior este imperativ pentru ceilalți, precum și pentru dvs. să aveți un setare ideal pentru luminile dvs. de parcare.

Setarea farurilor pentru faza scurtă a unui Chrysler Sebring din motive legale

Pe lângă securitate, există o lege care controlează puterea, reglarea fazelor scurte ale mașinilor, iată ce precizează: să aibă între 2 și 4 faruri care să lumineze cel puțin 30 de metri. O altă legislație controlează utilizarea acestora, cea europeană (directiva 76/756/CEE), care prevede că înălțimea grinzii trebuie să fie între 500 mm și 1200 mm față de sol, și că acestea trebuie să fie de cel puțin 600 mm între ele.

Weiterlesen:
Chrysler Sebring care accelerează singur

Cum se reglează farurile de fază scurtă ale unui Chrysler Sebring?

Vom trece acum la partea care vă interesează cel mai mult din acest conținut, cum să reglezi faza scurtă a lui Chrysler Sebring? Această setare poate suna puțin complexă, dar dacă urmați instrucțiunile, ar trebui să o puteți face fără prea multe probleme.

Pregătiri pentru a seta faza scurtă a unui Chrysler Sebring

Pentru a începe, va trebui să vă pregătiți mașina pentru a vă regla luminile de faza scurtă în condiții bune, iată care sunt pregătirile de făcut:

 • Așezați-vă mașina pe o suprafață în fața unui perete alb, de exemplu, la aproximativ 4 sau 5 metri de perete.
 • Examinați-vă cu atenție presiunea în anvelope.
 • Verificați dacă butonul de reglare a înălțimii pentru lumini este setat la 0

  .

 • Încercați să faceți asta cu rezervorul pe jumătate plin.
 • Îndepărtați toată greutatea inutilă din mașină, o singură persoană ar trebui să fie pe scaunul șoferului.

Setarea farurilor pentru faza scurtă ale lui Chrysler Sebring

Odată ce mașina este pusă la loc, veți porni faza scurta și faceți un semn în formă de cruce (o secțiune orizontală și una verticală) în mijlocul grinzii care va fi proiectată pe perete. Asigurați-vă cu un nivel că ambele părți ale crucii sunt drepte. Apoi înapoi mașina până la o distanță între 7 și 10 metri. Pentru restul sarcinii, iată pașii simpli de urmat:

 • Deschide-ti capota, amplaseaza suruburile pentru reglarea orizontala si verticala a luminilor de la Chrysler Sebring tau (sunt aproape intotdeauna marcate, iar cele de mai sus trebuie sa regleze verticalitatea iar cele din lateral regleaza orizontalitatea reglajului).
 • Folosiți o cârpă sau altceva pentru a ascunde lumina pe care nu faceți reglajul.
 • Folosind șuruburile pentru a face reglarea orizontală, ar trebui să aveți cea mai intensă parte a fasciculului care ar trebui să fie puțin la dreapta liniei verticale marcate pe perete

  .

 • În ceea ce privește modificarea verticală, va trebui să utilizați șurubul pentru a încerca să poziționați capătul superior al grinzii la nivelul marcajului orizontal de pe perete, sau puțin mai jos.
 • Odată finalizat, verificați dacă setarea faza scurtă a lui Chrysler Sebring este consecventă pe drum, nu ezitați să verificați că a fost condus, în unele cazuri se poate mișca.
Weiterlesen:
Unde găsiți o siguranță pentru luminile de parcare de pe Chrysler Sebring?

Dacă doriți să reglați farurile de ceață pe Chrysler Sebring dvs., vă rugăm să parcurgeți conținutul nostru pe acest subiect.

Dacă mai aveți întrebări despre Chrysler Sebring, nu ezitați să consultați categoria noastră Chrysler Sebring.

Legătura cu publicația principală