Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum se verifică nivelul lichidului de frână la Volkswagen Up! ?

Printre micile lucrări de întreținere de rutină pe care ar trebui să le faceți în mod regulat la mașina dvs., pentru a umple nivelul lichidului de frână al Volkswagen Up! este una dintre cele mai clasice. Cu toate acestea, acest proces este de bază, unii dintre voi probabil vor să știe de ce să faceți nivelul lichidului de frână la mașina dvs.? Și alții se întreabă cum să faci nivelul lichidului de frână la Volkswagen Up!? Acum vom răspunde la aceste întrebări.

Avantaj de a avea întotdeauna nivelul lichidului de frână ridicat în Volkswagen Up!

Așa că începem pagina noastră de conținut cu beneficiul urmăririi nivelului lichidului de frână la un Volkswagen Up!. Acest fluid are o funcție esențială asupra mașinii tale, transmiteți puterea de frânare roților și astfel opriți-vă automobilul. Cu toate acestea, este posibil ca după un timp să pierdeți lichid de frână fără nicio scurgere specială (fără nicio scurgere). Este în consecință foarte important să examinați nivelul lichidului de frână al Volkswagen Up! adesea (la fiecare 10,000 km de exemplu). De asemenea, este înțelept să spălați sistemul la fiecare 50,000 km, deoarece cu timpul lichidul de frână își va pierde caracteristicile. Această operațiune este deosebit de simplă și nu necesită cunoștințe uimitoare de mecanică, așa că este ușor pentru toți Volkswagen Up! proprietarii să o facă singuri. Dacă lumina de frână de pe bordul Volkswagen Up! nu corespunde cu o lipsă de lichid de frână, nu fi reticent în a solicita sfaturi de pe pagina noastră de conținut pentru detalii. Cu toate acestea, există câteva precauții și reguli de respectat pe care le vom descoperi în următoarea parte a acestei pagini de conținut.

Weiterlesen:
Unde este starterul la Volkswagen Up! ?

Cum să umpleți lichidul de frână al unui Volkswagen Up!

Așa că acum vom învăța de la tine cum se face nivelul lichidului de frână la un Volkswagen Up!. Vă rugăm să rețineți că acest lucru este foarte elementar de realizat. Cu toate acestea, va trebui să examinați care lichid de frână este cel potrivit pentru dvs. între DOT 3, DOT 4 și DOT 5. Majoritatea automobilelor folosesc fie DOT 3, fie DOT 4. Veți obține aceste date în manualul de utilizare al Volkswagen Up! . Acum, iată pașii de urmat pentru a vă atinge nivelul:

  • Deschide-ti capota si amplaseaza-ti rezervorul de lichid de frana, este foarte usor de amplasat, este de obicei din plastic albicios/transparent, este situat deasupra cilindrului principal (piesa metalica) si are capac galben.
  • Odată identificat, examinați cu atenție instrucțiunile de pe capac pentru a nu face probleme în cadrul operațiunii, vă sfătuim să curățați capacul și rezervorul înainte de deschidere. Acum veți putea să examinați partea laterală a rezervorului și să vedeți marcajele „Min” și „Max” de pe partea laterală a rezervorului, care vă oferă intervalul în care ar trebui să fie nivelul.
  • Dacă nivelul este suficient, nu atingeți nimic sau dacă vă aflați aproape sau sub marcajul scăzut, deschideți capacul și umpleți-l ușor cu lichid de frână potrivit pentru Volkswagen Up! până la marcajul „Max”.
  • Dacă nivelul a fost sub marcajul „Min” înainte de a verifica nivelul lichidului de frână la Volkswagen Up!, nu uitați să verificați nivelul în câteva zile/săptămâni pentru a vă asigura că nu aveți o scurgere în sistemul de frânare.

.

Gata, acum aveți toate informațiile de care aveți nevoie pentru a umple în siguranță nivelul lichidului de frână al Volkswagen Up!.

Weiterlesen:
Lumină cheie pe Volkswagen Up! rămâne pe

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Volkswagen Up!, accesați Volkswagen Up! categorie.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector